טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,309 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם ברצוני לערוך סקר קטן. איזה שעונים אתם מעדיפים אלקטרונים או מכאנים? לא צריך להסביר יתרונות וחסרונות פשוט איזה אתם מעדיפים........
הודעה אחרונה מאת פליקס, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב לכולם , אחרי הרבה התלבטויות , אתמול קניתי קסנטיה , והרכב מדהים !! ביליתי הרבה שעות בפורום הנהדר הזה , תודה לכל הגולשים ובמיוחד ל-pasparto שעזר לי בכל בעיה אפשרית , תודה מכל הלב . יש לי כמה שאלות בנושא קוסמטיקה לרכב - כל שאלה מצולמת , אפשר לראות בתמונות : 1 � כיצד אני מוריד מדבקות ובמיוחד מדבקת שמור מרחק ( מעל מספר רישוי ) בלי לפגוע בצבע ובפגוש ? 2 � איך אני מחדש פגוש אחורי ( הכוונה צבע שחור , הוא גם קצת דהוי ) ? 3 � מגן שמש לא נתפס למעלה כאשר אני מקפל אותו , איך פותרים את הבעיה בלי להחליף את כל המגן שמש ? 4 � מישהו התקן דיבורית ברשלנות , איך אני פותר בעיית ריפוד ? 5 � את הדיבורית …
הודעה אחרונה מאת פליקס, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 4 אלף צפיות
כמה עלה לך כל אחד מהפריטים? סתם מעניין כי אחי קנה שילשום רנו קליאו 2002 ומעניין לדעת מה המחירים של החלקים...
הודעה אחרונה מאת עופר106R16V, -
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
ידוע לי שבמוסכי טרקטורים מסויימים קיים נייר לקמוס שכאשר טובלים אותו המי הקרור של המנוע ניתן לזהות חדירת פיח מתא השריפה למי הקרור היכן ניתן להשיג ניירות כאלו ?
הודעה אחרונה מאת אמיר צירין, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://www.johns306.com/guides/dt_tuning.htm בעמוד הזה , מפרטים כל מה שצריך לעשות כדי להעלות את ההספק גדישה של הטורבו + שינוי בתערובת הדלק. ואני ממש רוצה לנסות, אבל טיפה חושש שכן חוץ מלהוריד אינטרקולר ולשטוף אותו בלחץ אוויר, מעולם לא נגעתי בכיוון הטורבו מה אתם חושבים ?
הודעה אחרונה מאת omri75, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שמעו סיפור קטן.... לפני חודש בערך התחמם לי האוטו (דייטסו שרייד 86) או ככה לפחות חששתי,כיוון שבכל נסיעה עלה לי מד החום עד למעל לחצי. הרדיאטור אחרי ניקוי, וראש המנוע היה משופץ כך שלא היה הגיוני שהאוטו אכן מתחמם. מה גם שלא היו חסרים לי מים. נרשמתי לפורום, והעליתי את בעייתי. מבין העונים החביבים לבעייתי, ענה לי גם בני ל. התכתבתי איתו והגעתי למסקנה שיוניט החום מזייף ואינו מציג את החום האמיתי. כאשר ניסינו אני ודודי להחליף את היוניט (אני הולך למוסך רק כפתרון אחרון),נתקלנו בסירוב של היוניט להתברג החוצה. מאון לאון, שברנו את ראש היוניט ולא ניתן היה לשלוף אותו החוצה. פניתי לבני דרך הפורום, שאמר שיש פתרון אחר- הברגת היוניט חום החדש במקום אחר, שבו נמצא יוניט אחר שבנ…
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האם יש למישהו כאן נסיון עם הצמיגים הנ"ל? רמת הרכות? אחיזה? בלאי? ועוד. תודה, ירון
הודעה אחרונה מאת epidemic, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מצטער אם אני מעלה את הנושא הזה שוב ממעמקי האדמה, אבל לאחר ש"קיבלתי" לידי 10 ליטר מתאנול טהור... רציתי לשתף אתכם בחוויות הראשוניות : בכל מקרה, חילקתי את הג'ריקן הגדול (10 ליטר) ל-5 ג'ריקנים של 2 ליטר ע"מ שישמשו אותי ביתר קלות בתדלוקים, משפך כבר היה, אז לעבודה. 2 ליטר מתאנול בימכל של 40 ליטר באיביזה שלי = מהילה של 5% בדיוק הגעתי לתחנת דלק עם רבע מיכל... ראשית הוספתי את המתאנול, ולאחר מכן תדלקתי מיכל מלא (כדי שהעסק יתערבב יותר טוב). החלטתי לתת לעסק להתחיל לעבוד, אז יצאתי לי לנסיעה בת 50 ק"מ לכיוון צומת בית קמה וחזרה (25 ק"מ לכל כיוון) תחילה לא הורגש הבדל ממשי... אבל לאחר ה-15-10 ק"מ הראשונים מרגישים בבירור שהמנוע עובד יותר עגול וחלק... ברמזור בצומת ב…
הודעה אחרונה מאת elik-belik, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי , יש לי בעיה ברכב , ככה לפחות זה נראה על פניו . ברגע שהוונטות נכנסות לפעולה סל"ד הסרק אינו יציב ונוטה לרדת לתחומים נמוכים ולחזור שוב לתחום ה 1000 , נופל וחוזר . לדעתי זוהי בעיית חשמל , כנראה מנפילת מתח או משהו דומה ... השאלה שלי היא כזו : 1. האם זו בעיה ? 2. למישהו יש מושג ממה זה נובע ? 3. איך אני מסדר את זה ... ? אודה על עזרה כלשהי . נ.ב. - אם לא מסרתי מספיק מידע ענייני , אני אשמח לדעת על כך .
הודעה אחרונה מאת SUPER, -
-
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אתמול נסעתי לצפון ובאמצע הדרך ברמזור המד חום החל לתפס לקו האדום שהאוטו היה במצב עמידה ,וכשהתחלתי לנסוע החום שוב ירד למצב נורמלי. היה לי ברור שחסר לי מים ובתחנת דלק הקרוב עצרתי לבדוק ולהוסיף מים (כולל ניקוז אוויר החוצה)! בדקתי מאיפה יש לי דליפה ולא מצאתי כלום אפילו לא זכר לדליפה או נזילה . המשכתי לנסוע וכעבור שעה עגולה שוב האוטו מתחמם ,חסר ליטר מים ברדיאטור והלחץ ברדיאטור היסטרי !! ושוב אני מחפש מאיפה יש לי דליפה ??? לא מצאתי .. יש למישהו פיתרון מה עושים במצב כזה ???
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 26.4 אלף צפיות
אני לא מאמין ממש במוצר הזה ומניסיון עם מוצרים כאלה משנים עברו - נשאר טעם מר בפה.... אבל בכל זאת: יש מגוון רחב של שואבי אבק לרכב, השאלה היא האם למישהו יש ניסיון עם שואב אבק איכותי וחזק שמתחבר למצית או שעדיף לוותר על הרעיון. אני זקוק לפתרון פרקטי מאחר ואני מעוניין לבצע ניקוי אחת לשבוע (ועם השואב אבק בבית זו טירחה לא קטנה לזרוק כבל מאריך ולהוריד אותו למטה) של הריפודים ברכב - עם דגש על הריפודים ולא השטיחים (שטיחי גומי מקדימה, הכיטוב). לרכב אין כיסויים (וגם אם יש, זה לא משנה הרבה) וקיימת הצטברות אדירה של אבק כל שבוע שבועיים. הצטברות של אבק על הריפודים גורמת לריח לא נעים ברכב. העדפות: שואב אבק בעל הספק גבוה עם צינורית גמישה וראשים מתחלפים. אגב, ניסיתי לעבור ע…
הודעה אחרונה מאת tomer.s, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי 3 דודים מהסעפת עד הדוד האחורי כולל מה תפקיד כל אחד? והאם באמת יכול להיות שלרכב שלי יש ממיר קטליטי . שאלה נוספת איך יודעים אם ממיר סתום??
הודעה אחרונה מאת CivicNos, -
-
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
כשמגיעים לסל"ד גבוהה ועוזבים את הגז.. הגיר בולם את האוטו או שהמנוע הוא זה שבולם את האוטו?
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 780 צפיות
אני יודע שהנושאים האלה כבר עלו בפורום אבל לצערי לא הצלחתי למצוא תשובה בחיפוש שעשיתי, שתי שאלות עיקריות + אחת לקינוח : בנוגע לדודי זרימה חופשית: מה מותר לפי החוק ומה אסור? האם זה נכון שרק שני סוגים מורשים ע"י משרד התחבורה ? ג'נטים: מהם ההגבלות על גודל הג'נט והיכן ניתן לברר בנוגע לסוג רכב מסוים ? אשמח לקבל אתרים ישראלים שמוכרים ג'נטים ודודי זרימה חופשית... תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום 1. אני קצת מוזר אני ממש ממש אוהב את המראה של אגזוז לחץ אבל אני לא רוצה אגזוז לחץ אני אוהב את הרעש אבל לא בדיוק אצלי אני מתכוון לזה שמתי שמושכים את ההילוך והכול הרעש ממש יפה אבל בנסיעה רגילה אני ממש לא רוצה את זה ( גם אמא שלי לפעמים נוסעת באוטו וזה לא ממש מתאים ) בכול מקרה אני רוצה רק קה אגזוז אבל משהו יפה ולא הפשוטים שנראים כמו קופסאת שימורים ! משהו בסגנון הזה ! יש לכם אתר או חנות שמוכרים משהו כזה או שאני ידע מה לבקש ? 2. קליפרים ( אני חשוב שככה קוראים לזה אבל לא בטוח !) אני רוצה עלשות משהו כמו בתמונה יש סיבה שלא כדאי לעשות את זה ? לא יודע למה אני פשוט שואל... 3. בקשר למכסה של הדלק מישהו מכיר אתר אינטרנט שמוכר …
הודעה אחרונה מאת maya_angel, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שמעו קניתי רכב כזה בדיוק כמה אתם חושבים שיעלה לי המכסה מנוע + הטמבון הקיט הזה מה אתם חושבים הוא הזמין את זה מהחברה אוו זה מישהו עשה לו את זה פכח
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום , בראלי המצבר החליט למות וכך מצאתי את עצמי יום שישי צריך מצבר באופן דחוף , נסעתי לאוטו דיפו ( הראשון שחשבתי עליו ) וקניתי מצבר ... עכשיו כל הטכנאים היו עסוקים והחלטתי לקנות מצבר ולהתקין בעצמי שם מחוץ לחנות ( רכב לא מניע בכלל ) . אני בא להתקין בעצמי ופתאום מגיע לו טכנאי נחמד ואומר לי שההתקנה זה בחינם אז למה אתה מתקין לבד , הוא בא עם ציוד , עשה לי בדיקה שהטעינה בסדר ולאחר מכן החליף לי את המצבר , בצורה הכי מקצועית ויפה שאפשר ( עבד לאט ויפה ) , אפילו שם גריז יעודי על המגעים .... בקיצור , ממש יחס חם ומקצועי , משהו שלא ציפיתי ממקום כמו אוטו דיפו . אלי.
הודעה אחרונה מאת srack, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בעת שאני מכניס קלאץ, האוטו רועד, המנוע כמעט כובה, הסל"ד לא מתייצב כראוי. גיליתי שהשסתום הנמצא לפני הכניסה אל מחשב ההצתה(דיגי'פלקס) שבור/סדוק. נסעתי למוסך מרכזי של פיאט בב"ש, ניגשתי אל המחסן, חיכיתי כחצי שעה, ואז קיבלתי תשובה של 228 שקל שנראית לא סבירה בעליל. היכן אני יכול למצוא את השסתום הזה במחיר הגיוני יותר ? מק"ט שלו או קישור למקום ממנו אני אוכל להזמין יעזור מאוד(ברשת למשל). פירוקיות לא עוזרות לי במיוחד כי אני גר בדרום הארץ ולא ידוע לי פה על פירוקיות.
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
בוקר אור. ביום שישי ירדתי לעשות את הטיפול השבועי באוטו, והסתכלתי על המצבר. מצבר של וולטה (וולקן) 62 אמפר "ללא טיפול" (תאריך יצור: פברואר 2004). "טוב", חשבתי לתומי... אם הוא ללא טיפול, מדוע ישנם פקקים בראש? וכך, לקחתי מטבע של חצי ש"ח ופתחתי את הפקק. ומה? נכון! כמובן שהיה חסר 3 ס"מ של נוזל אלקטרוליט! אז שאלתי היא האם הכי טוב להוסיף למצר מים מזוקקים (חלילה לא ברז) או שישנו תוסף מיוחד...? תודה, איתמר.
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
טוב אז ככה אני מעוניין בתוספת כח לאוטו שלי ע"י טורבו. יש לי שאלה חשובה מאוד. האוטו שלי עכשיו אמין בצורה מעולה אחרי ישורי קו שעשיתי לו (והרבה), אני מעוניין שהאוטו ישאר לי אמין זה מאוד מאוד מאוד חשוב לי. אני רוצה להגדיש את הרכב ולעבוד על 0.4 BAR האוטו ישאר לי אמין.???? אני מתכוון לעשות עבודה מא' עד ת' כולל אינטרקולר קולר שמן טורבו חדש. אז בחלקים אני לא חוסך. רק מבינים תענו (לא ביקשתי רעיונות רק ביקשתי תשובה)
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, האם מישהו יודע עלות טיפול 90,000K ברכב מזדה 121? הטיפול כולל החלפת טיימינג... תודות, מאיר.
הודעה אחרונה מאת shabak, -
חידוש רשיון רכב 1 2
מאת QuickSilver-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היום רבלתי בדואר את החידוש לרשיון הרכב לשנה נוספת , רק שהשנה אני רואה שנוסף לרשיון מעין חלק נוסף אשר בו מצוינות תוספות אשר רלוונטיות לאותה רמת איבזור בה מגיע הרכב כגון : חלון גג , מזגן , מס. דלתות וכו' ... רק שהטבלה הקטנה הזו הגיעה ריקה לחלוטין . יש לי כמה שאלות : 1. האם שוטר שיבדוק לי את הרשיון יציק לי או יכול להציק לי אם הסאן רוף לא רשום שם ו\או הפרטים לא עודכנו בטופס ע"י משרד הרישוי ? 2. אחריותו של מי לעדכן את הפרטים בטופס ? יש צורך בריצות שלי או בטלפונים למחלקות מסוימות ע"מ שישלחו לי רשיון חדש ? 3. איפה ניתן לעדכן את הפרטים הנ"ל , במכון הטסטים בזמן חידוש הרישוי או שמא לפני במשרד הרישוי ? תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בחניון של קניון רמת-אביב מישהו נכנס וכופף לי טיפה את הכנף הימנית פנימה, איפה שהאיתות הקטן, ממש שקע קטנטן. הבעיה עכשיו שהדלת ליד הנהג לא נפתחת כיוון שהיא "נכנסת" בכנף. לצערי ה***** לא השאיר פרטים. מישהו מכיר ויכול להמליץ על מוסך איכותי וזול באזור חולון/בת-ים/תל אביב שמסוגל לבצע את העבודה או לתת הערכת סדר גודל של מחיר (שוב, מדובר בכיפוף קטן פנימה, יש גם שריטה אבל מבחינתי זה לא קריטי). שמעתי על אוטו-סנטר בבת ים פה בפורום. המלצות נוספות? דרך אגב, כמה זמן יכולה לקחת עבודה כזאת? זה משהו שאפשר לסגור מחר ביום שישי בבוקר?
הודעה אחרונה מאת momi2004, -
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
יש לי כמה שאלות ממש קטנות שמענינות אותי ואני חושב שתוכלו לעזור לי יש לי פיגו 206XT שנת 2002 עם 88 אלף קילומטר 1. מתי נהוג לעשות את הטיפול ? ( כמה קילומטר לפני ) 2. כמה בערך עולה הטיפול ? 3. איפה עושים אותו ? 4. מרגישים הבדל לאחר הטיפול ? ( כולל החלפת 2 צמיגים קידמיים וכיוון פרונט ) 5. מה עושים בטיפול הזה פחות או יותר ? 6. בבדיקה של האוטו רשמו בולמי זעזועים קדמיים חלשים, כמה עולה לסדר את זה ? אני יודע שאני לא ימות בלי לדעת את התשובות אבל ממש מעניין אותי ואני אשמחל קבל תשובות ( רצוי לתת תשובות לפי המספרים אם אפשר ) אני אשמח אם תעזרו לי מתן
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תודה.
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- 8 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
ההגה שלי רקוב ומפורר, והייתי רוצה להחליף אותו בגלגל הגה מעור. יודעים היכן ניתן לקנות? AUTODEPO לא מחזיקים, שאלתי.
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
- 2 תגובות
- 891 צפיות
יש לי סיאט איביזה 94 1.6. ברצוני להוסיף לה פילטר אויר פתוח וחישוקי מגנזיום. איפה אוכל למצוא פריטים אלה בזול ובאיכות טובה. (אפשרי יד שניה)
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
צהריים טובים ! ברשותי סובארו שנת 86' 1300 אוטומטית 126,000 ק"מ... יש 2 בעיות שמדאיגות אותי כרגע... 1) צריכת דלק גבוהה : האוטו עושה 1:8.3 מקסימום 8.7 בד"כ.... יכול להיות אומנם שזה תקין לסוג הרכב למצבו אך קשה לי להאמין... 2) חום מנוע : תחושה שהרכב לא מתקרר כמו שצריך . בד"כ הרכב שומר על טמפ' נורמאלית אבל בקיץ בנסיעה ארוכה או אם אני עומס נגיד בפקק יש מצב שהיא מטפסת ולפעמים צריך לסגור את המזגן כדי שלא תמשיך לטפס... בנסיעה על כביש מהיר זה בד"כ לא מגיע למצב הזה כלומר יכול להיות שלא מספיק אוויר נמשך ע"י המאווררים מבחוץ... הערות, הארות, רעיונות וכו' ?
הודעה אחרונה מאת Oshri, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
קניתי שמן - 10W40 קניתי פילטר שמן ופילטר אוויר. קניתי פלאגים של בוש ושמלת מלמלה ורודה... פילטר דלק לא קניתי - הבנתי שמחליפים אחת ל30 אלף. אז מה עושים? למישהו יש איזה דגש מיוחד לפני שניגשים לעבודה? אין לי היינס, אבל יש לי המון נסיון עם יצרן המכוניות המטורף הזה ושאלה ספציפית אחת - איפה נמצא בפילטר דלק באוטו הזה? תודה רון.
הודעה אחרונה מאת dannyboy, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
המכונית מתחממת רק בנסיעה מהירה. ירידה למהירות נמוכה (60) מקררת את עד למצב נורמלי. המאוור נכנס לפעולה נורמלי ( לא הצלחתי להבחין האם יש 2 מהירויות) אין איבוד נוזל קירור (יש נוזל ולא מים) תודה על כל מידע !
הודעה אחרונה מאת zvit, -