טכני, אחזקה וטיפולים
כאן אפשר לשאול שאלות טכניות על נורות אזהרה, טיפולים שוטפים ותיקונים, צמיגים וכל דבר אחר שאפשר לשבור ו/או מלכלך כשנוגעים בו, וגם לבקש המלצות לבעלי מקצוע או מוסכים.
הנחיות וכללים מחייבים לכתיבה בפורום הטכני
חברים יקרים, להלן כללי הפורום הטכני, הנגזרים מכללי הפורום הכלליים ומוסיפים עליהם. במידה וכללי הפורום הכלליים אינם זכורים לכן זה הזמן לרעננם. הנחיות הכתיבה בפורום הטכני כתובות בלשון זכר או בלשון רבים, אך הם מתייחסים לגולשים ולגולשות כאחד (וכאחת). הרשימה ערוכה לפי סדר שרירותי.
הגישה לתגובות בפורום מוגבלת. כולם יכולים לפתוח שרשורים חדשים ולהגיב בשרשורים שהם עצמם יפתחו, אך כדי לשמור על רמה גבוהה ומקצועית ככל האפשר של התגובות לשרשורים קיימים - לא כולם יכולים להגיב בשרשורים קיימים.
אם יש לכם משהו שאתם ממש רוצים להגיד וממש חושבים שיעזור, אתם מוזמנים לשלוח את ההודעה לי או לאחד המנהלים האחרים עם קישור לשרשור המדובר והסבר מדוע אתם חושבים שההודעה הזו תורמת לשרשור.
1. אם אתם לא יודעים, אל תכתבו.
2. אם אתם חושבים, תכתבו שאתם חושבים.
3. אי לכך - מנהלי הפורום הטכני הם הסמכות העליונה, הסופית והיחידה לגבי נכונותה של כל הודעה/דעה/אמירה/עצה.
4. בגלל הרגישות הרבה בפורום הטכני, מנהלי הפורום הטכני שומרים לעצמם את הזכות למחוק כל הודעה, להרחיק כל משתמש באופן זמני/לצמיתות, בין אם אותו משתמש הפר את חוקי האתר הכללים ובין אם לא. אם זה קרה לכם, זה כי זה הגיע לכם. אל תבואו להתלונן על זה.
5. חובת שימוש במנוע חיפוש טרם פתיחת שרשור חדש: אין לפרסם נושא חדש מבלי שמיציתם מידע הקיים בשרשורים ישנים ע"י חיפוש בפורום כאן.
6. נושאים אסורים לפרסום ב"טכני": אין לפרסם נושאים שאינם טכניים מתחום הרכב. בכלל זה חוו"ד על בעלי מקצוע ועסקים. לשם כך קיים פורום מיוחד.
6א. נושאים ותגובות אסורים (לשון הרע): אין לפרסם נושאים שכוללים השמצות של עסקים. להרחבה, קראו כאן.
7. כותרת: הכותרת הינה מהותית וכותרת שאינה עונה להגדרה מדויקת תביא למחיקת או נעילת הנושא: הכותרת חייבת להכיל את הפרטים הבאים: סוג הרכב, דגם, שנתון ומהות העניין/בעיה.
8. סימנים אסורים לשימוש: אין להשמש בסימנים לא תקניים כגון '|', אין להשתמש בסימנים מרובים כגון ..., ??? או סימנים לא ברורים אחרים. תו אחד מכל סוג יהיה ברור בהחלט.
9. לעניין שאלות כלליות ועניינים "דחופים" ו"עזרות למינהן": שאלה כללית שלא קשורה לרכב מסויים יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין. אין לרשום בכלל ובכותרת בפרט, מלים וביטויים מיותרים כגון "דחוף" "עזרה דחופה בבקשה" וכו', זה ברור. בשביל זה אנחנו כאן.
10. מידע חיוני ונוסף שנכון לציין בשרשור: בהתאם לעניין יש לציין פרטים מדוייקים לשאלה הנשאלת. בשאלות הקשורות לבעיות מכניות ו/או תקלות מנוע, כדאי לציין (בגוף ההודעה) את סוג תיבת ההילוכים, קוד מנוע (מופיע ברישיון הרכב) וכן איזור בארץ במידה והנכם מבקשים הפניה לבעל מקצוע/עסק מסוים.
11. ציטוט הודעות: אם אתה מגיב להודעה שמעליך אין לצטט אותה, ממילא היא עוקבת.
12. כבוד הדדי והתייחסות עניינית לנושא: יש להתייחס בכבוד לחברי הפורום וכן יש להתייחס עניינית לנושא הטכני בלבד. "ציונים" וביקורות לגופו של משתמש ימחקו מיידית ויגררו התראה.
13. מאפייני צ'אט אסורים: "אחי" - איסור מוחלט להשתמש במילה זו בפורום. אם הוא אחיך, דבר איתו בבית. הפורום הינו פורום טכני מכובד ולא צ'אט. מאפייני צ'אט כמו "חחח" וכו, אסורים בתכלית האיסור.
14. עברית ראויה. יש לרשום בעברית ראויה, לרבות סימני פיסוק, סימן שאלה כאשר שואלים שאלה, ונקודה בסוף משפט. בנוסף, קיצורי דרך כמו למשל "תאוטו" (= את האוטו), אסורים.
15. התנהלות מול מנהלים: יש להשמע להוראות המנהלים, גם אם אתם חושבים אחרת. השגות נא לשלוח בה"פ, אל המנהל, בצורה מכובדת. דברו אלינו כמו שאתם רוצים שאנחנו נדבר אליכם.
16. שרשורים כפולים של אותו המשתמש: במידה ופתחתם שרשור בעניין מסוים ואתם רוצים לעדכן - המשיכו בשרשור המקורי. אין לפתוח שרשור נוסף באותו עניין.
17. התניה מהותית להקפצות שרשורים: אין להקפיץ שרשורים בטרם חלפו 24 שעות מרגע פתיחתם, ואין להקפיץ שרשורים ישנים באם המידע החדש אינו מועיל או רלוונטית לנושא השרשור המקורי.
- כל התגובות/עצות/הודעות בפורום הטכני הינם בגדר המלצה ו/או חוות דעת בלבד.
-
השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
-
הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
-
הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי ו/או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
באיחולי גלישה מהנה ומשכילה - צוות מנהלי קארספורום.
178,309 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
צהריים טובים, למכר שלי יש פיז'ו 406. הוא מתלונן על רעשי דרך ומנוע , ושואל האם ניתן לקנות בידוד. אני אמרתי לו שינסה לברר אם הדיינאמייט (בידוד המוכר מאוד לחברי פורום האודיו) יכול לעזור.. יש המלצות?
הודעה אחרונה מאת RS, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קניתי לא מיזמן 205 forever ומיד שמתי לב לב שהברקסים באוטו לו משהו צריך ללחוץ ממש חזק כדי שהרכב יעצור. מה שמוזר הוא שעברתי טיפול במוסך מורשה לפני חודש ואמרו לי שהברקסים חדשים וליסוע בראש שקט. אבל משהוא לא ניראה לי (יכול להיות שככה הברקסים של הפג'ו?) יש אפשרות לשפר אותם? תודה על העזרה.אילן
הודעה אחרונה מאת SUPER, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
בהחלפות השמן שביצעתי עד כה הקפדתי להשתמש בשמן הסינטי המלא של LM מסוג 5W40 SJ. לאחרונה יצא לי להיתקל בשמן סינטטי 100% של מוטול, הנקרא 8100 X-cess 5W40. השמן ברמת דירוג SL. האם למישהו יש נסיון עם השמן? מי מבין השניים נחשב לאיכותי יותר (למרות שלמוטול דירוג SL לעומת ה- LM שמתאפיין בדירוג SJ)? אגב, למישהו ידוע מהו מחירו של המוטול והיכן ניתן להשיגו?
הודעה אחרונה מאת איציק נ., -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום ותודה מראש מדובר באימפרזה שנת 95 ידנית בעת בלימות ראשונות בנסיעה התחלתית ברכב אני מקבל רעש חריקה לאחר זמן מסוים הוא נעלם האם זאת אומרת רפידות בלמים שחוקים האם מישהו ניתקל בתופעה זו ברכב זה אני קצת עצלן בימים אלו וחסר בזמן כמובן שאני יכול לפתוח ולראות אבל אשמח לקבל תגובות אם יש...... תודה שוב
הודעה אחרונה מאת Tipo_Turbo, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
השבוע פירקנו 205 BA - מנוע XU 1.6 אוטומטית מודל 99 עם הגה כוח. ההגה מתאים למנוע ה CTI שלי... והשאלה - האם כדאי לנסות ולהרכיב? למה כן? 1. צמיגים 205/50R15 2. הגה כוח זה הגה כוח 3. לחניות זה מעולה - לא מזיעים בסיבוב ההגה על המקום למה לא? 1. זה "גונב" כוח מהמנוע - לא נורא כשיש 170 כ"ס - אבל בכל זאת.... 2. בסרק בסיבוב על המקום - גורם לנפילת טורים - אין מפצה טורים מקורי.... 3. אמינות?? 4. אם יש הפרשים ביחס הסיבובים זה בטח לרעה - ההגה המקורי של ה 1.9 מגיב מדוייק ומדהים - אולי הגה כוח יפגע בתחושה.... ? ? ? מישהו ביצע את זה פעם? אשמח לשמוע תגובות. תודה אלון
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בכלי רכב כבדים (משאיות, אטובוסים ואפילו פורד טרנזיט) ישנו במד הסל"ד "תחום ירוק" אשר זהו תחום הפעולה האפקטיבי של המנוע. מדוע בכלי רכב פרטיים אין תחום כזה? וכמו כן, איך ניתן לחשב את התחום הירוק של כל מנוע ומנוע? ההשערה שלי היא: מתחום הסל"ד שבו מתקבל שיא המומנט עד לנקודה בה מתקבל ההספק הגבוה ביותר. לדוגמה באוטו שלי: 4300 סל"ד מומנט של 11.2 קג"מ (מנוע 1300 אחרי הכל...) ועד 5400 סל"ד 75 כ"ס. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת micronot, -
-
- 9 תגובות
- 102.6 אלף צפיות
ברכב מסוג 206 1.6 16 שסתומים, בעל 3 דלתות, מצויין על המדבקה שבדלת הנהג לחץ האויר ביחידות באר. האם מישהו יודע כיצד ממירים מבאר ל -PSI? (אגב, בחישוב שבוצע יצא שיש למלא לחץ של 36 ו-43, זה הרבה יחסית!) מישהו אולי יודע מהו הלחץ הדרוש?
הודעה אחרונה מאת pug 206 xs, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אחר צהריים טובים חברים. מנהלים - אני לא משוכנע אם הת'רד הזה אמור למצוא את מקומו כאן או בפורום כללי, אז אם אתם מוצאים לנכון להעבירו - חופשי. טוב אז ככה: בטויוטה סטרלט 97' שלי ישנו לוח מכוונים ללא מד סל"ד. בחו"ל (בעיקר אנגליה, אוסטרליה וניוזילנד) ישנו דגם ספורט של הסטרלט שנקרא glanza (גלנצ'ה). לדגם הזה יש לוח מחוונים עם מד סל"ד ועם רקע לבן. כמו כן, ישנו עוד דגם של טויוטה שלא מיובא לארץ, טויוטה פאסאו (Paseo) אשר לו בדיוק אותו לוח מחוונים וגם הוא תואם לסטרלט (בדקתי בפורום של סטרלט בחו"ל). בסוכנות טויוטה בכלל לא הבינו על מה אני מדבר כשסיפרתי להם על הדגם הזה, ועל אחת כמה וכמה כששאלתי אם ניתן להזמין הזמנה מיוחדת. (ושלא לציטוט, לוח מחוונים חדש לטויוטה סטרלט ע…
הודעה אחרונה מאת srack, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום אני מחפש מקומות שבהם מתקנים מנועים קטנים באיזור הצפון והמרכז . אני מחפש קוייל למנוע ROBINE די ישן , וגלגלים +ג'אנטים משומשים לטרקטורון דשא .. תודה מראש .. Obelix
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי פיאט פונטו (של ההורים שלי האמת) ומאז שאני נוסע על האוטו (עושה קצת שטויות) וזה.. האוטו לאט לאט הפסיק עם התאוצה שלו המנורה של ההזרקה הייתה דולקת חשבתי שזו הבעיה ואחרי שמכונאי בדק את האוטו הוא אמר צריך להחליף אגזוז והחלפנו הבעיה שאין שיפור משו רציני באוטו עדיין אין לו את התגובות של פעם חשבתי אולי אני יחליף פלאגים והאוטו ישתנה מקצה לקצה ואם אתם יודעים על עוד מעשים שאני יוכל לעשות כדי להחזיר אותו למצב האופטימלי שלו?? תודה
הודעה אחרונה מאת punto_S, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה השם המלא של התוסף? מה תפקיד התוסף? כמה הוא עולה ואיפה אפשר להשיג אותו?? יש לי גולף 1800 שנת 93 בינתיים רק אחותי נוהגת עלייה כי אין לי עוד רישיון, היא אוכלת בערך 1 ל8 אני יודע שזה לא נורמלי, אם אני ישים את התוסף זה יעזור? אם כן כמה ומתי לשים? (פול טנק או חצי?)
הודעה אחרונה מאת CivicNos, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם אפשרי לעשות לבד את הטיימינג בסקודה פיליסיה?
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
נושא שמאוד מעניין אותי, זה לדעת מה יכול לקרות אם מחברים אגזוז של משאית למכונית רגילה?
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
שלום בזמן האחרון האוטו שלי התחיל לישתות דלק כמו מטורף 1 ל5קילומטר בימקום 1 ל10-13 כרגיל האוטו נסעה במשך תקופה קצרה על רבעה טנק בילבד אולי בגלל זה היתלכלכה מערכת הדלק באוטו? מה צריך ליבדוק? קיבלתי עם האוטו נוזל ליניקוי איז'קטורים אולי להישתמש בוא? נישארו לי עוד חודשיים עד סוף האחריות מה כדי לי ליבדוק או להחליף ?
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
תעזרו לי !!! בבקשה זה דחוף!!! קניתי הגה ספורט לאוטו והבורג של ההגה שלי קטן מהכניסה להגה ספורט!!!! מה אני יכול לעשות??? האם אני יכול לחבר את ההגה הזה איכשהוא, יש איזשהוא מתאם שיוכל לעזור לי??
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 799 צפיות
יש לי דיהטסו קורה 88 מכאני מצוין חיצוני על הפנים לפני שבועיים קניתי אחת עם מנוע גמור אבל חיצוני חדש אבל הבעלים ביטל לה את הרשיון(לפירוק בלבד)האם ניתן להחליף בין השלדות? תודה אלי\עפולה
הודעה אחרונה מאת Suppressor, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
החברת ביטוח שאני נמצא בה ("הראל") טעתה בדגם וכתבה בטופס במקום אונו SL70, אונו טורבו?! אז נכון הם צדקו לגבי מה שאני חושק שיהיה לי.... אבל בפועל זה לא ככה (ונראה לי שהייתי מרגיש את ההבדל טיפל'ה בנסיעה, במידה והיה לי אונו טורבו) האם הדבר קריטי?? או שזה יותר משתלם לי ?? אגב אני לא משלם יותר זה אותו דבר, אם ככה אני יכול לבוא אליהם עוד חודש ולהגיד שהלך הטורבו ואני דורש השתתפות בקיצקץ מה לעשות??? להשאיר לא קריטי/ דחוףףףף לשנות
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לאבא שלי יש סוזוקי בלנו 95, אוט' הזרקת דלק ראיתי פה שלכל רכב מומלץ שמן שונה/נוזל קרור שונה מה מומלץ לבלנו? והאם יש תוספים לדלק/שמן שכדאי לשים? ועוד משהו קטן: איך מגיעים לפרסי?
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה אפשר לשפר בנוע? אם אפשר?....... כדי שיהיה לו ביצועים יותר גבוהים? והאוטו מגיע ל140 בלחץ...... זה נורמאלי לגולף מנוע 1300 נכון? תמיר
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
- 13 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מפאת חוסר זמן ונסיעות רק שאני ממש חייב, נסעתי לאחרונה על ה0. האוטו נכבה הבאתי דלק בבקבוק ואז נסעתי לתדלק. נגרם נזק ? דניאל.
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום , אז.. כמה יכולים לעלות לי רפידות אורגנליות של הונדה סיוויק + 2 דרמים חדשים ??
הודעה אחרונה מאת CivicNos, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום בטסט (יופי של מקום לגילוי תקלות מכניות ) ראינו נזילת מיים. מקור הדליפה המדוייק לא אותר. השאלות: א. אם מדחס המזגן מופעל ובמערכת חסר גאז- האם יש נזילה מרדיאטור המזגן? ב. איך יודעים אם המדחס פועל? (יש לי חשד שלמרות שהמפסק בOFF המדחס תמיד עובד)
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. איפה שמים את החיישן ב אימפרזה GT99? הבאנתי שלא בצילינדר 4 כמו ברכב רגיל אלה בצילינדר 2 בגלל שזה מנוע בוקסר... מישהו שמע משהו על דבר כזה? מה המרחק שצריך לשים אוטו מראש המנוע? ושמעתי שגם אפשר לשים אותו באפ פייפ... חייב עזרה דחוף תודה
הודעה אחרונה מאת t.e.s, -
- 0 תגובות
- 802 צפיות
האם יכול להיות טנדר סובארו 91 עם מנוע חדש, זאת אומרת המנוע לא מפירוק או אחרי תאונה אלא הבנאדם אומר שזה מהחברה ביבוא אישי ביצעו שינוי ברשיון הרכב. אך האם יש דרך על פי מספר המנוע לדעת אם הוא באמת חדש מיבוא הוא שהוא מפירוק?? תודה!!!
הודעה אחרונה מאת danielk, -
חריקות מהגיר
מאת punto_S- 1 תגובות
- 845 צפיות
שלום לום!!!! כשאני מעביר לרברס באוטו שלי הוא משמיע חריקות מזה כואב לי הלב מזה פעם זה גם היה ועשו לי משו באוטו מתחו קלאץ' משהו כזה.. איך אני יכול לעשות את זה לבד?? גם כשאני מעביר לשני זה לפעמים עושה לי ..... תודה אחים שלי
הודעה אחרונה מאת SUPER, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם יום שישי היה שוב פעם עוד יום משעמם... אחי הקטן חזר מבית הספר וניג'ס לי לעשות טיול קצר בחולות ראשון הסמוכה סתם בשביל הכיף... לא התנגדתי, יצאתי החוצה, התנענו, בדקתי שהכל בדדר ונסענו... הגענו לחולות, הוצאנו אוויר, ושייטנו לנו בין החולות תוך כדי משחקי היגוי יתר ותת היגוי לסירוגין... היה כיף, ואף צילמנו מספר קטעי וידאו קצרים (יש למישהו שרת שאפשר לשים שם את הסרטונים האלה?)... סה"כ לא שטח קשה, רק חולות וחולות, בלי שטחים קשים, בלי סלעים... בדרך הביתה אחי העיר על על רעשי חריקות שמגיעים מהגלגל הקדמי בצד שלו. חשבתי לתומי שזה בטח חולות שנכנסו למערכות הגלגל (אולי במתלה, אולי בצירייה, או בחישוק או משהו כזה)... הגעתי הביתה, והעברתי מספר השפרצות מים על אזורי הגלגלים הקדמיי…
הודעה אחרונה מאת gmb, -
-
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם!(אני חדשה פה) יש לי שאלה בקשר להגה כח המופעל במכוניתי ,ואנוכי מקווה שתוכלו לעזור לי. ההגה כח במכונית AUDI התחיל להשמיע "טיקים" כאשר אני מסובבת את ההגה: בחנייה ובזמן נסיעה, "הטיקים" נשמעים לכאורה תמימים, אבל ממש לא מובנים לי, אינני מכירה את התופעה הזאת מהמכוניות הקודמות שלי, יש לציין שההגה הוא קצת קשה . הייתי במוסך, נעשתה הצלבת גלגלים, ולגבי הטיקים בסיבובים , המוסך טוען שזה נורמלי מישהו מכיר את התופעה הזאת, מה הסיבה שלה? יש לציין שהצליל של ה"טיקים" זה כמו למעוך קלות בקבוק פלסטי של מים מינרלים. תודה על ההקשבה . אן
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 0 תגובות
- 619 צפיות
מדובר בדייטסו שרייד 86... יש לי 3 סוגי רעשים באוטו שצריך לבדוק... 1. לפעמים יש צלצול מקדימה,נמשך למשך זמן קצר ובלי קשר למהירות.עשיתי חיפוש, הבנתי שזה אולי תושבות מנוע שבאמת נראות בלויות. כמה זה יכול לעלות לרכב הזה? 2. במהירות של מעל 40 קמ"ש בסיבוב מתון יש רעש מהציר האחורי, כמו רעש של תוף כזה.. ווווווום כזה...מה זה יכול להיות ? 3. הדבר הכי מפחיד, תמיד כשאני משלב לאחורי ומסובב את ההגה יש מין בום כזה, שאני מרגיש אותו בהגה ...מזלג? מה אתם חושבים ?
הודעה אחרונה מאת The stinger, -
בלמים בפונוטו
מאת punto_S-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 833 צפיות
יש לי פונטו S75 וכאשר אני לוחץ על הברקס האוטו רועד לי כשהלכתי לבדוק אצל חבר הוא אמר לי שהצלחות התעקמו לי ובגלל זה יש לי רעידות כאשר אני לוחץ ל הברקס וגם כשאני נוסע מעל 100 האוטו רועד לי האם זה נכון ??
הודעה אחרונה מאת ToMeR, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
אתמול הלך לי המנוע ואני מחפש מנוע מיבוא מסודר ולא חאפר.אם יש למישהוא מידע היכן אפשר להרכיב את המנוע +אחריות בקיצור אני מחפש מנוע +הרכבה +אחריות במחיר נורמלי .
הודעה אחרונה מאת zvit, -