Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרכבת הגה כוח ל 205CTI 1.9

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע פירקנו 205 BA - מנוע XU 1.6 אוטומטית מודל 99 עם הגה כוח. ההגה מתאים למנוע ה CTI שלי... והשאלה - האם כדאי לנסות ולהרכיב?

למה כן?

1. צמיגים 205/50R15

2. הגה כוח זה הגה כוח

3. לחניות זה מעולה - לא מזיעים בסיבוב ההגה על המקום

למה לא?

1. זה "גונב" כוח מהמנוע - לא נורא כשיש 170 כ"ס - אבל בכל זאת....

2. בסרק בסיבוב על המקום - גורם לנפילת טורים - אין מפצה טורים מקורי....

3. אמינות??

4. אם יש הפרשים ביחס הסיבובים זה בטח לרעה - ההגה המקורי של ה 1.9 מגיב מדוייק ומדהים - אולי הגה כוח יפגע בתחושה.... ? ? ?

מישהו ביצע את זה פעם?

אשמח לשמוע תגובות.

תודה אלון

פורסם

****זריקת השערה באוויר****

יכול להיות שבעקבות השתלת ההגה כח, ההגה שלך יהיה פחות טוב משבעבר?

אני יודע שבגולף GTI דור 2 הן נוצרו עם הגה כח, וגם בלי הגה כח. מישום מה במבחני דרכים אהבו יותר את הגירסה בלי ההגה כח.

עריכה:

אלון, יא תחמן:)

ערכת את ההודעה שלך והוספת את סעיף 4 בחסרונות בדיוק מתי שאני הוספתי את ההודעה שלי...

Back to the original - NC again.

פורסם

לא נהגתי מעולם ב-BA עם הגה כח, אבל לפני שבכלל הייתי חושב על שינוי כזה הייתי לוקח BA, מרכיב לה את הג'אנטים שלך, ובודק את תחושות ההגה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אז מה? משאיר את הCTI???

יש הרבה מכוניות (מודרניות) עם הגה כח מעולה...עם תחושה...השאלה איך זה ישב על הרכב שלך היא שאלה באמת טובה...

כמו שאני מכיר אותך תרכיב, לא יהיה טוב תפרק :wink:

בברכה

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

רק שטויות יש לך בראש, מתי תתבגר!!! אני מרחם על ישראל [כבר לא נשארו לו שערות בראש בגללך..] :wink:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תוכן חדש...