Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש לנו טורבו בלנטיס ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלנו באופן זמני לנטיס מחברת הליסינג (אם זה האוטו שכל עם ישראל בחר בו, צריך לשלוח את עם ישראל להסתכלות פסיכיאטרית, אבל לא זו הנקודה).

האוטו כמובן לא שלי, ואני לא מתכוון לטפל בו, אבל יש בו תקלה שמסקרנת אותי - שריקה קבועה ומעצבנת, להערכתי מאיזור התמסורת, שמוגברת מאד בכל פעם שלוחצים חזק על הגז - נראה שהיא תלויה בעומס המנוע או בסל"ד.

דומה מאד לשריקת טורבו במנועי טורבו-דיזל, אבל חזק יותר. אני די בטוח שאין טורבו במאזדה-ליסינג... :wink:

יש למישהו רעיון ממה יכולה לנבוע שריקה כזאת ? האוטו עשה רק 41000 ק"מ.

פורסם
קיבלנו באופן זמני לנטיס מחברת הליסינג (אם זה האוטו שכל עם ישראל בחר בו, צריך לשלוח את עם ישראל להסתכלות פסיכיאטרית, אבל לא זו הנקודה).

האוטו כמובן לא שלי, ואני לא מתכוון לטפל בו, אבל יש בו תקלה שמסקרנת אותי - שריקה קבועה ומעצבנת, להערכתי מאיזור התמסורת, שמוגברת מאד בכל פעם שלוחצים חזק על הגז - נראה שהיא תלויה בעומס המנוע או בסל"ד.

דומה מאד לשריקת טורבו במנועי טורבו-דיזל, אבל חזק יותר. אני די בטוח שאין טורבו במאזדה-ליסינג... :wink:

יש למישהו רעיון ממה יכולה לנבוע שריקה כזאת ? האוטו עשה רק 41000 ק"מ.

תחפש צנורות וואקום מנותקים. ותבדוק את המצב של אטם סעפת היניקה.

קו---------------------------------------

פורסם

יכול ליהיות גם מיסבי גלגל באחד הגלגלים שמתחיל להתפגר

גם באוטו של חבר שלי זה היה ככה וזה נשמע כמו שריקה ואחרי כמה זמן זה התחיל להישמע כמו זימזום ואז כבר החליפו . תבדוק

ים long time no

פורסם

דרך אגב בית מסנן פתוח , שמעתי שיש אנשים (אולי קצת טיפשים) שפותחים את בית המסנן כדי לקבל "פילטר פתוח" חשבתי על זה פעם וזה בעצם לא נראה לי כל כך חריג , סה"כ יכנס מלא אבק ובעסה אבל אפשר לקמבן משהו נחמד ככה , לא ?:roll:

ים long time no

פורסם
דרך אגב בית מסנן פתוח , שמעתי שיש אנשים (אולי קצת טיפשים) שפותחים את בית המסנן כדי לקבל "פילטר פתוח" חשבתי על זה פעם וזה בעצם לא נראה לי כל כך חריג , סה"כ יכנס מלא אבק ובעסה אבל אפשר לקמבן משהו נחמד ככה , לא ?:roll:

מניסיון בחיים, קומבינות זה דבר יקר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אתה מתכוון לפתוח את בית הפילטר אבל להשאיר את הפילטר ?

אם אתה תדאג שהפילטר לא "יקפוץ" החוצה, אז יהיה בסדר. ההבדל יהיה מזערי עד מיקרוסקופי.

להוציא את הפילטר לגמרי זה כבר רעיון...האוטו יסע חזק....ואז ימות.

כמו שהאח האליטה שלי אומר "קנה בזול - שלם ביוקר" (וגם "הכי יקר זה לא תמיד הכי טוב, אבל הכי זול זה תמיד הכי גרוע")

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

מה פתאום אני לא יעשה שום שיפור חאפרי שכזה באוטו של אבא שלי , אבא שלי יעשה אותו לבד . סתם נראה לכם אבא שלי שוטר :-).

להוציא את הפילטר זה כבר טימטום , סופרה טימטום . בקיצור ירדתי מהעניין .

ים long time no

• תוכן חדש...