Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבוע החלפתי לבד פלאגים באוטו, הפלאגים הם NGK שנבחרו לפי הקטלוג בהתאם לסוג הרכב שיש לי (106 GTI).

מאז אני שומע בקפיירים כמו בועות שעולות ממתחת למים ועושות בלו בלו כזה (לא בומים רציניים כמו באופנועי שטח).

הבקפייר מגיע מאחורי הרכב, והוא מופיע או בעזיבת הגז, או כשלוחצים על הגז בהאצה איטית בפקקים למשל. בלחיצה של נסיעה רגילה או לחיצה רצינית אין בקפייר!

הרכב הוא 106 GTI בלי כבלי הצתה.

מה האפשרויות שעולות לגבי הבעיה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אין לי אפשרות לשנות סדר הצתה, כמו שכתבתי אין לי כבלי הצתה, יש לי מודול קבוע שיושב על הפלאגים ומחובר לקונקטור.

הפלאגים נבחרו בהתאם לסוג הרכב, מרווח 0.9 2 אלקטרודות. לפי קטלוג של חברת הפלאגים.

in the face

with a chair

פורסם

שלום.

יתכן ונפלתה על פלג לקוי זה כבר קרה לי.

אין לך ברירה ותנסה להחליף את הפלגים שוב.

אם יש לך אפשרות לחבר את הרכב למחשב דיאגנוזה בשניה

אחת תעלה על התקלה.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

עופר אצלי זה 2 אלקטרודות, המקורי עבד יפה בפעם הקודמת אפילו ששמתי בטעות אלקטרודה אחת, הפעם שמתי פלאג אחר של NGK וחיפשתי במיוחד את הדגם שלהם לפי הקטלוג שיתאים לי לאוטו. משום מה הוא לא משהו.

in the face

with a chair

• תוכן חדש...