רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,599 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אופל אומגה 2.6 אלגנס שנת 2002 אשר נמצאת ברשותי זקוקה להחלפת גיר .אני לא מעוניין להמשיך להשקיע בתיקון הרכב, יש כאן חובב אופל שהיה רוצה להמשיך עם הרכב, גם לחלפים? חבל לי להוריד אותו מהכביש.
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לפני יותר מחודש, הסוזוקי אלטו שלנו (ששימשה אותנו נהדר בשנה וחצי האחרונות כמכונית נוספת בבית) הייתה מעורבת בתאונה והורדה מהכביש, עקב טוטאל לוס. את הכסף עבורה מהביטוח קיבלנו לפני כמה ימים, אך משום-מה קיבלנו כעת בדואר חידוש רישיון (אמצע מרץ). פשוט מתעלמים? האם ייתכן שהביטוח או השמאי לא דיווחו למשרד הרישוי?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אחרי שהייתי בפיג'ו, רציתי ליצור קשר עם מחלקת השירות ו\או המוסך עצמו ולשבח את נציג השירות. נכנסתי לאתר וחיפשתי דרך ליצירת קשר- יוק יש מספרי טלפון, אבל במוסך לא עונים אף פעם. הדרך היחידה שניתן ליצור קשר, זה לעבור לפייסבוק ולשלוח הודעת צ'אט בדף של פיג'ו. נראה לי מוזר. נכנסתי ליבואנים אחרים, לכולם יש דף יצירת קשר שבו אפשר לשלוח הודעה. בסוזוקי יש גם כתובת מייל. גם בטויוטה יש כתובת מייל. בסיטרואן יש גם עמוד לשליחת הודעה, אבל אין מייל. סתם מוזר בעיני.
הודעה אחרונה מאת TDI, -
-
הנתונים לחודש מאי Cars-May-2019.pdf
הודעה אחרונה מאת dor_xd, -
- 0 תגובות
- 483 צפיות
היי, אני מחפש רכב מקטגוריית מיני להשכרה לטווח קצר יחסית (30-40 יום). מישהו אולי יודע על חברה שמשכירה עם חיישני רוורס? בינתיים לא הצלחתי למצוא.. תודה.
הודעה אחרונה מאת monopono, -
מבחן דרך: קופרה אטקה 1 2
מאת פבל-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 18 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
מצד אחד, אטקה קופרה עושה הכל - אבל באמת הכל - נכון. מצד שני, בדיוק בגלל זה לא אהבתי אותה. בניגוד לפעמים קודמות, הפעם אני מזמין אתכם לחזור לשרשור אחרי שקראתם את המבחן גם כדי לקרוא את חוות הדעת של הבוחנים האחרים.
הודעה אחרונה מאת igalr, -
-
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום רב, במאזדה 2 שלי (2016) הנמצאת ברשותי מזה מספר שבועות, הוחלפה השמשה הקדמית לשמשה חלופית ,ע"י הבעלים הקודמים של הרכב. מקריאה בפורום(ובאינטרנט בכלל) אני מבין שישנם הבדלים לכאורה בין שמשה מקורית לחלופית( רעשי רוח,קרינה, סינוור,חימום הרכב וכו) ואני חושב לרכוש ולהתקין שמשה מקורית. האם עליי לעשות כן? היכן ניתן למצוא שמשה מקורית? האם רק במוסכי החברה? אני מודע לכך כי מדובר בהוצאה לא קטנה בכלל ואני ממש מתלבט האם אכן לעשות זאת.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
צריך להזמין רכב לאיטליה לשבוע. רעיונות, הערות והארות יתקבלו בברכה. מתלבט איזה רכב, אנחנו בהרכב של שני מבוגרים עם שלושה קטנים - בוסטר ישיבה ושני כסאות בטיחות. יש לנו כסאות בטיחות צרים והיום הכל נכנס ביונדאי i30cw דור ראשון. מזוודה אחת ושני טרולי או שתי מזוודות וטרולי. עגלת בייבי גוגר. נסיעה מקסימלית תהיה למלון של שלוש שעות לטוסקנה. נסיעה יומית עד כשעה לכיוון. הוזמן כבר סטיישן רכב מייצג פיגו 308 סטיישן. לדעתי אמור להיות בסדר. נעשה דרך אוויס. מעוניין לא להשתמש בברוקר צג ג במידת האפשר ומבחינתי חובה ביטול השתתפות עצמית ולא "החזר" או "ביטוח". תוהה אם לשדרג - Intermediate Wagon Peugeot 3008 or similar Automatic Transmission לא ברור איך 3008 מוגדרת כסטיי…
הודעה אחרונה מאת ariel-ro, -
GAC בישראל
מאת פבל- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היום החלה GAC הסינית למכור בישראל מכוניות בצורה רשמית. הדגם הראשון, GE3, ימכר תמורת 139,000 שקלים ויציע לכם 309 ק"מ של טווח, אבזור עשיר, מידות דומות מאוד לאלו של ה-MG ZS, אבל גם ידרוש מכם לוותר על אבזור הבטיחות האקטיבי ועל הטעינה המהירה. מה דעתכם, יש לו סיכוי לעשות רושם על השוק המקומי?
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
מהנדס רכב.
מאת Yoni985- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האמת שאני כבר הרבה זמן מתעניים במקצוע הזה... פשוט לא מצאתי תשובות מספיק מקצועיות אצל המייעצים של האונבירסיטאות והמכללות. רציתי לשאול כמה דברים - 1- מה בעצם לומדים? 2- כמה זמן לומדים? 3- מה מקנה התואר \ האם הוא משתלם? 4- שכר התחלתי? 5- האם יש ביקוש למקצוע? 6- האם יש הבדל משמעותי בין מהנדס רכב לבין מהנדס מכונות? אשמח לתשובות, תודה לכל מי שיקח חלק!
הודעה אחרונה מאת Yossi dashti, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב, אני אמור למכור מחר את הרכב אך יכול להיפגש עם קונה רק בשעות ערב מאוחרות אחרי שהדואר סגור. האם לתת לקונה יפוי כוח על הרכב שהוא יבצע את המכירה או שיש סיכון בזה. במילים אחרות - לחתום על זכרון דברים, לקחת כסף ולחתום על זכרון דברים או שלא לבצע את העסקה ללא העברת בעלות בדואר? מקווה שכתבתי את זה במקום הנכון - תודה מראש! יורי
הודעה אחרונה מאת korola, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
רבות נכתב על חברת קרסו והפעם אני רוצה לכתוב משהו טוב, טוב מאוד אפילו. ביום שישי, ה-31.01.2020, אחרי הפסקה ארוכה (ארוכה מידי, מעל שנה) חטיבת הספורט של קרסו עשו אירוע לקוחות במוטורסיטי. הפעם בניהולו של אלדר נוימן (מנהל החטיבה החדש יחסית שהצטרף בעבר למפגשים שאנחנו בקארספורום אירגנו עם ניסאן GTR ורנו מגאן RS). לאירוע הוזמנו בעלי רנו קליאו 4 RS ובעלי רנו מגאן 3 ו-4 RS (ללא תלות באיזו יד בעלות הרכב). האירוע עצמו כלל נהיגה בתוואי הפוך במסלול כאשר כלל הנהגים חולקו ל-4 מקצים ע"פ רמת היכרות עם נהיגת מסלול. גולת הכותרת של האירוע היה ביקור של לורן הורגון, נהג המבחן של רנו ספורט, האיש שקבע את שיאי המהירות להנעה קדמית בנורבורגרינג עם המגאן הנוכחית והקודמת. לורן הגיע להדגים את…
הודעה אחרונה מאת iluxxxa, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 75 תגובות
- 16.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אז כן, אנחנו כלמוביל, ואנחנו שמחים מאוד (וקצת מתרגשים ) להתארח בפורום שלכם. נעים מאוד!!! בהקשר של הפורום הזה נייצג כאן בעיקר את המותגים יונדאי ומיצובישי ואת הטרייד אין שלנו. אתם מוזמנים לקרוא עלינו בקישור. על יונדאי ומיצובישי אין ממש צרוך להרחיב – שניים ממותגי הרכב המובילים והוותיקים שהדגמים המובילים שלנו איוניק, אאוטלנדר, קונה, ASX ואקליפס פוגשים אתכם בכל כביש ובכל רמזור. את הטרייד-אין שלנו דווקא יש צורך להציג. אצלנו בטרייד אין תמצאו במתחמים ברחבי הארץ את המלאי הגדול והמגוון ביותר באיכות הגבוהה ביותר של רכבים פרטיים מיד ראשונה ובאחריות מבית היבואן. נציגי כלמוביל טרייד אין מתאימים ללקוח את העסקה הנכונה ביותר, ומספקים ביטחון מלא של רכי…
הודעה אחרונה מאת ALÞћÃ, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
העובדה שהיצרן עומד להכנס לארץ ולהתחיל שיווק בסוף פברואר היא חדשה ישנה ראו כאן הדגם הראשון שיגיע הוא ה-GE3 משהו בין מיניאן לקרוסאובר: הטוב: מנוע חשמלי עם הספק מכובד של 177 כ"ס ומומנט של 29.5 קג"מ ו-8.4 מ0-100. וטווח נסיעה של 309 ק"מ לפי תקן WLTP. הרע: אין אפשרות לטעינה מהירה, ואין מערכות בטיחות מקוריות למעט התרעה בשטח מת. המחיר הצפוי: 139000 ש"ח בדיוק כמו המתחרה הסינית החשמלית מבית לובינסקי, המגיעה עם אפשרות לטעינה מהירה, ומערכות בטיחות מקוריות. שורה תחתונה: כנראה שהיבואן מכוון למכור לציי רכב בהנחות גדולות, אחרת קשה להבין את התמחור. במחיר כזה, הלקוח הפרטי ירכוש את ה-MG ZS EV המציעה חבילה עדיפה - ובצדק רב.
הודעה אחרונה מאת ldti, -
-
- 3 עוקבים
- 17 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
ראב 4 החדש של טויוטה לא עבר את מבחן האייל הצפוני, כדי לעבור את המבחן, הוא צריך לעבור את המכשול במהירות 70 קמ"ש, הוא כשל בזה, לדוגמא הניסאן קשקאי, עבר את המסלול במהירות של 86 קמ"ש. זאת פעם ראשונה, שרכב מודרני שאינו רכב עבודה כושל ככה. כנראה שיש cuv שעדיין לא מציעים רמת בטיחות אקטיביים כמו רכבי סדאן. https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5589880,00.html Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת dkn1, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 13.4 אלף צפיות
לאחרונה קיבלתי את הרכב הנ"ל, אתחיל מהסוף ובמילה אחת - אכזבה. וקצת יותר בפירוט: רקע - אני עובד בתפקיד המחייב רכב צמוד מהמעסיק, נוסע כארבעים אלף ק"מ בשנה, בכל הארץ, ממג'דל שמס ועד אילת, 95% מהנסיעות הן לצרכי עבודה. מזה מספר שנים שאני עם רכבי חברה/ליסינג, בעברי מספר רכבים שהיו ברשותי, הרכב שהכי אהבתי היה פג'ו 508, לצערי האופציה כבר לא קיימת. אני מחפש נוחות בנסיעות ארוכות, אחיזה ומזגן שמקרר היטב. ברוב הזמן ההחלטה לגבי הרכבים מתקבלת מלמעלה וכך גם במקרה של הרנו, לא ניתנה אפשרות בחירה לאף אחד. מדובר ברכב מהדגם האחרון עם מערכות בטיחות מקוריות (ללא צפצפה.) הטוב - הרכב יחסית מאובזר, כניסה והנעה ללא מפתח כולל פתיחת דלת מטען, מקדם את פני הנהג עם אורות, …
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
סיכום קצר וחוות דעת על הרכב נתחיל בסיכום: הרכב נקנה עם 49 אלף, כיום עם 74 אלף - עבר 25 אלף טיפולים+תקלות: מיד בקניית הרכב הוא היה צריך לעבור טיפול, אני עם שובר להחלפת שמן+פילטר בחינם מהדואר, באתי שמח וטוב לב למוסך המורשה, ויצאתי עם קנס בדמות 1800 שקל על החלפת שמן גיר(4 שנים, ולא קילומטראז') החלפת רפידות קדמיות, ועוד שאר שטויות. בדיעבד הסתבר לי שהחליפו את הרפידות לפני 12 אלף קילומטר, אז לא ברור לי למה החליטו לעשות זאת שוב. בכול מקרה, אמרתי לעצמי שלמורשה יבואן אני לא חוזר יותר. הוחלפו צמיגים קדמיים סיניים- 350 שקל. ב-68 אלף, עבר טיפול רגיל ע"פ ספר רכב שבו נקנו החלפים מקוריים עצמאית, והוחלפו במוסך על תשלום עבודה - הכול כולל הכול 500 שקל. …
הודעה אחרונה מאת davemustaine87, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 18 תגובות
- 5 אלף צפיות
מכירים את השלטים המצגים את מהירות נסיעתך במטרה לגרום לך להוריד אותה למהירות החוקית? בפורטוגל מחברים את מתקן מדידת המהירות הפשוט הזה לרמזור (אין שלט מהירות). הרמזור כל הזמן ירוק. אם הוא מזהה שאחד הרכבים נוסע מעל המהירות המותרת הוא הופך לאדום עד שהוא מזהה עצירה של רכב מולו. זה משמש בעיקר כשציר ראשי עובר דרך יישוב. ההצלחה של השיטה מבוססת על העובדה שהרבה פחות אנשים עוברים ברמזור אדום מכשר על המהירות המותרת. עלות המתקן נמוכה מאוד. לא צריך לנהל משפטים. אין לאף אחד מה להוכיח שהוא לא ביצע את העבירה. ה"ענישה" היא מיידית והאימפקט הוא מיידי.
הודעה אחרונה מאת car_me, -
-
- 4 עוקבים
- 10 תגובות
- 14.8 אלף צפיות
שלום חברים. מועד החלפת הספורטאז' שלנו מתקרב. שוקלים ברצינות לרכוש 3008. יודע די הרבה על הרכב. חסרים לי נתוני צריכת דלק אמיתיים של גירסת ה 1200 לעומת הדיזל. היות והדיזל פרימיום מאוד יקרה (16000 שקל יותר מהפרימיום 1200) אני מנסה לבדוק האם חלק מהפער יוחזר בתחנת הדלק. ההבדל בדגמי האקטיב הוא רק 8000 שקל. אבל האמת שלא אוהב את האקטיב שמחסירה בין היתר תיקון סטיה מנתיב, גג פנוראמי וחלונות מושחרים מאחור שקיים אצלי היום בקאיה 2017. אז אשמח לדעת צריכת דלק אמיתית מבעלי הדגם. אני יודע שיש כאן הרבה כאלה... ובכלל חוות דעת לגבי ה 1200 130 כ"ס 8 הילוכים. וגם. נושא השיקוף במולטימדיה. האם עובד טוב עם אנדרואיד? תודה.
הודעה אחרונה מאת Ron.P, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי חברים, בשנתיים האחרונות שכרתי רכבים רבים בחו״ל - בארץ חוץ מרכבים חלופיים מחברת הליסינג לא שכרתי רכב מעולם, והנה הגיע סוף שבוע שבו אני צריך מסיים עבודה וצריך רכב גישור ל4 ימים עד שאקבל את רכב החברה הבא שלי מהחברה החדשה - חשבתי יהיה מעניין לעשות השוואה. את הרכב הייתי צריך לאסוף מסניף אחד ולהחזיר בסניף אחר במרכז הארץ(מהמקום עבודה הישן שלי ליד המקום עבודה החדש), 2 הסניפים לא סניפי ״פרימיום״(לא מרכז ת״א או ירושלים ולא שדה״ת) - החברה היחידה שהייתה נוחה לי ל2 התחנות הייתה שלמה סיקסט ולכן בחרתי בהם(למרות שהיה לי איתם אירוע לא נעים עם הסניף הרומני שלהם) - הזמנתי יונדאי i20 או דומה. כשהגעתי לסניף האיסוף היה מדובר בסניף קטנטן שברובו הוא סוכנות טרייד של שלמה סיקטס - כ…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אז חזרתי שלשום מאיטליה, לרוב הייתי באזור פדובה למי שמכיר (מדובר על פרבר שקט באזור שיש בו מים תרמליים) בכל אופן הדבר שהכי הפתיע אותי הוא הדמיון בין נהגי המוניות שם לפה, כמעט רוב רובם של מוניות נוסעות עם מנורת check engine דולקת והמגוון של המוניות הוא עצום החל מדגמי אודי סטיישן ומרצדס חדישים ועד לג'יפ של לקסוס מסוג nx300 אך בכולם ללא יוצא מן הכלל נורת אזהרה של בדוק מנוע דולקת, קיצר נופץ לי מיתוס חשבתי שרק בארץ נהגי המוניות שוחטים את המוניות שלהם ללא עוררין ואני רואה שגם בחו"ל זה לא שונה, אבל מה שכן הרכבים נראים כאילו עכשיו יצאו מהחברה ללא שפשופים וללא דפיקות בפח Sent from my SM-G975F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם בהתאם לכותרת. להורי יש רכב שנקנה חדש והגיע הזמן לטיפול שנתי. לצורך שימור האחריות האם עליהם לגשת למוסך מרכזי ניסאן או כל מוסך מורשה משרד התחבורה? כמו כן כיצד אוכל לדעת אם מוסך הוא מורשה משרד התחבורה ? יש מאגר שניתן לגשת אליו? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת save, -
- 0 תגובות
- 902 צפיות
שלום לכולם,אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי במציאת גומיות גשם למאזדה 3 2011,הגומיות שיש ברכב ממש התייבשו, אם יש באיביי או עלי אקספרס כזה דבר אשמח לדעת, תודה מראש וסופ"ש רגוע ונעים.
הודעה אחרונה מאת mazda2011, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 608 צפיות
שאלה לאנשים המלומדים חתמתי על זיכרון דברים לקניית רכב מליסינג בחברת השכרה מהגדולות בישראל .בהתאם לפירסום באינטרנט. נאמר לי כי הרכב חזר מליסינג אשר היה בבעלות איש מחברה מסוימת כ 2 שנים .כמו-כן ברישיון הרכב כתוב השכרה/החכרה . כאשר בדקתי את הרכב ראיתי נשאר מסמך ברכב המראה כי הרכב גם הושכר . בדיבור מול מנהל הסניף המוכר . נאמר לי כי בגמר ליסינג יש אפשרות להשכיר את הרכב עד 3 חודשים ועדיין יחשב כרכב ליסינג ולא רכב מחברת השכרה. וכן שמסמך משפטי זה נימצא באתר משרד הרישוי . לא מצאתי מסמך כזה באתר משרד הרישוי . האם יש בסיס לתביעה להחזרת דמי ביטול עקב הטעיית הלקוח . חברת ההשכרה מכרה בעצם רכב מהשכרה כרכב ליסינג . תודה לכל תגובה חיימקה1
הודעה אחרונה מאת Jack457, -
- 3 עוקבים
- 26 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
במילה אחת, אכזבה צריך לפטר את המעצב
הודעה אחרונה מאת alon_levi, -
לפני כמה ימים היה לי ויכוח עם חבר על החשיבות של האלוימניום בתעשיית הרכב הוא כמובן אמר שבגלל שהמתכת קלה משתמשים בה, אני כמובן אמרתי שישנם עוד סיבות מעבר כמו מחיר וחוזקה אך אני יודע שישנם מתכות וסגסוגות יותר קלות וחזקות מאלומיניום אז בכל זאת, למה היא המתכת העיקרית שמשתמשים בה?
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 732 צפיות
הבנתי שב2005 הגיע דגם חדש וב-2006 הייתה מתיחת פנים שהסימן החיצוני הוא פנסים שונים. (וב-2007 הגיע מנוע 1.5 חדש אבל זה לא הנושא) שאלתי היא האם במתיחת פנים של 2006 היו שינויים טכניים מעבר לקוסמטיקה הנ"ל? תודה למגיבים.
הודעה אחרונה מאת Audi-T, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 38 תגובות
- 14.3 אלף צפיות
מעשה בסובארית שנקנתה ב2016 טריה ונקיה מהחברה. כמה כיף היה לי עם האוטו הזה... לא חיפשתי פינוקי או מנעמי מולטימדיה אלה רק רכב שינהג כייפי ואת זה ידעה הסובארו לתת... יום אחד החלפתי עבודה והאוטו שהיה הרכב היומיומי של אישתי (ספורטאז ליסינג) היה צריך ללכת. נתתי לה את הסובארו שלי וקניתי לי i20 - לאישתי לה מה שלא עניין אותי היה חסר. היא ממש לא אהבה את הסובארו. אז אחרי שנתיים פלוס שהסובארית האהובה שלי הייתה בזרועותיה הלא עדינות של אישתי... התפנה הממון וקנינו לאישתי q3 נחמדה והנה אני קיבלתי את הסובארו שלי מטונפת במיטב זוהמת הילדים שהצוות שלנו ידע לייצר וכמובן לא מעט דפיקות. אחרי בערך חודש שהתניידתי בq3 לחזור לסובארו היה כיף רק בהגה.... כל השאר היה…
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
-
פורסם שיהיו 6 מיליון רכבים וכל מיני שטויות של צהובונים יותר מאשר עתידות מושערות אבל לא רשמו כלום על רכב אוטונומי. אנחנו שם? יהיה ב2023? לא יצטרכו רישיונות נהיגה ב2027 ואילך? למה לא מתייחסים לזה. נראה כאילו המדינה לא מעוניינת.
הודעה אחרונה מאת m3x7r3m3, -
- 6 תגובות
- 783 צפיות
אהלן חברים, אז עושה הרושם שכנראה אצטרך לחזור על התיאוריה (צברתי נקודות לצערי) העניין הוא שאין לי מןושג כבר איך לומדים לשיט הזה. חבר אמר לי שיש כמה מקומות שעושים לימודי תיאוריה.. האם למישהו יש ניסיון עם הבתי ספר האלה? כמה זה עולה? ואולי בכלל כדאי לנגוח עם התמרורים והאפליקציה בבית? מודה מראש
הודעה אחרונה מאת Mech Morphix,