Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני יותר מחודש, הסוזוקי אלטו שלנו (ששימשה אותנו נהדר בשנה וחצי האחרונות כמכונית נוספת בבית) הייתה מעורבת בתאונה והורדה מהכביש, עקב טוטאל לוס. את הכסף עבורה מהביטוח קיבלנו לפני כמה ימים, אך משום-מה קיבלנו כעת בדואר חידוש רישיון (אמצע מרץ). פשוט מתעלמים? האם ייתכן שהביטוח או השמאי לא דיווחו למשרד הרישוי?

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

כנראה בזכות דואר ישראל החידוש הגיע אליך מהר מהרגיל (ציניות ציניות)

תחכה עוד כמה חודשים תקבל טופס החזר אגרה יחסי מהם, שוב תודות למהירות המופלאה של דואר ישראל.

פורסם

תסתכל ותראה שתאריך ההדפסה של הרישיון הוא מלפני התאונה או סמוך לתאריך בו אירעה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש לך תעודה של הורדת הרכב?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יכול להיות שבאמת הדואר סתם התעכב ושלחו לך את החידוש לפני ההורדה.

אבל ... אנחנו לא יודעים איזה טוטאלוס היה לך , אולי הרכב רק אובדן להלכה ועדיין מסתובב במגרשים ?

או שאולי הוא כבר הועבר לשטחים לשיפוץ?

יש דרך לבדוק את המצב החוקי של הרכב ב -5 שניות ...

https://ecom.gov.il/voucherspa/input/260

כנס.. תקיש מספר רכב ומספר ת"ז - בדיוק כמי שמופיע לך על טופס החידוש...

יתן לך להמשיך .. אז הרכב עדיין פעיל ועדיין על שימך .. טפל בזה ואל תזניח...

ירשום לך משהו אחר / לא יתן לך לשלם .. יופי הרכב כנראה ירד מהכביש

פורסם

מתעניין גם: בנובמבר הרכב שלי עשה טוטאל לוס, חברת הביטוח אמרה שאקבל החזר יחסי על רישיון הרכב ששולם

מתי אני מקבל את ההחזר? איך מקבל אותו ?

לחברת הביטוח אין תשובות, אמרו שזה קשור רק למשרד הרישוי

פורסם

גם אני בדיוק שבוע שעבר קיבלתי חידוש רשיון לרכב שמכרתי לפני חודש וקצת.

כבר רציתי להתקשר לקונה אבל בדיוק כמו ש ZVIT אמר שמתי לב שתאריך ההדפסה על הרשיון הוא מיומיים לפני העברת הבעלות.

משום מה לקח לזה כמעט חודש להגיע.

לדעתי פשוט תתעלם

פורסם

דואר ישראל.

רשיון הרכב שלי נפתח לתשלום לפני כחודש, שילמתי לפני שבועיים ולמחרת עברתי את הטסט עם תדפיס הרישיון שהגיע בדואל.

הודעת החידוש הראשונה, ההודעה המשולמת ובוודאי הכפל טרם הגיעו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...