Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רבות נכתב על חברת קרסו והפעם אני רוצה לכתוב משהו טוב, טוב מאוד אפילו.

ביום שישי, ה-31.01.2020, אחרי הפסקה ארוכה (ארוכה מידי, מעל שנה) חטיבת הספורט של קרסו עשו אירוע לקוחות במוטורסיטי. הפעם בניהולו של אלדר נוימן (מנהל החטיבה החדש יחסית שהצטרף בעבר למפגשים שאנחנו בקארספורום אירגנו עם ניסאן GTR ורנו מגאן RS). לאירוע הוזמנו בעלי רנו קליאו 4 RS ובעלי רנו מגאן 3 ו-4 RS (ללא תלות באיזו יד בעלות הרכב).

האירוע עצמו כלל נהיגה בתוואי הפוך במסלול כאשר כלל הנהגים חולקו ל-4 מקצים ע"פ רמת היכרות עם נהיגת מסלול. גולת הכותרת של האירוע היה ביקור של לורן הורגון, נהג המבחן של רנו ספורט, האיש שקבע את שיאי המהירות להנעה קדמית בנורבורגרינג עם המגאן הנוכחית והקודמת. לורן הגיע להדגים את יכולת של המגאן החדשה כאשר אפשר היה להצטרף אליו להקפות או שהוא ידגים ברכב הפרטי של המשתתפים מה הרכב יודע לבצע ולאן יש עוד לשאוף. אני אמנם לא נסעתי במגאן עם לורן (יש לי בחילות מנהיגה ספורטיבית כאשר אני לא הנהג) אבל מהתבוננות מהצד רמת השליטה והדיוק שלו עם המגאן מעוררת התפעלות, פשוט אמנות.

בנוסף ללורן, הגיע גם מנהל המכירות של חטיבת הספורט של רנו - ז'אן קלקט (או איך שלא מתרגמים לעברית) שסיפר קצת על הפעילות של רנו ספורט. העברתי איתו כמה דקות שיחה מעניינות על ההווה, תכנון והקשיים של רנו ספורט. שיחה מעניינת מאוד אם כי לא הכי מעודדת (תודה לרגולציות וזיהום האוויר).

הדבר היחיד שהיה חסר לי והוא די מובן הוא טעימה מהמגאן החדשה כנהג. לא ריאלי לתת לכל משתתפי האירוע לבצע אפילו הקפה אחת.

האירוע עצמו היה מתוקתק ומאורגן היטב ע"י לאון והצוות שלו. אנחנו מצפים לעוד אירועים בהמשך.

אשמח מאוד לראות עוד יבואנים לוקחים את הכיוון הזה ועושים אירועי לקוחות בסגנון. התרבות המוטורית בארץ פשוט צריכה את זה.

רונן טופלברג על הצילום:

200131-renault-0040.jpg

היכרות

200131-renault-0005.jpg

מתכוננים

200131-renault-0071.jpg

כלת האירוע

200131-renault-0106.jpg

לומדים את התוואי

200131-renault-0269.jpg

הקליאו שלי

200131-renault-0252.jpg

כבר לא צעירה אבל נראית נהדר

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם (נערך)

שאפו לקרסו שמשקיעים במותג הספורט שלהם,גם אם זה מעט מידי.להבדיל מיבואנים אחרים שלא עושים דבר בנושא.

עריכה אחרונה על ידי Itzik-b
פורסם

את מנהל חטיבת הספורט שאל מישהו למה הם לא טורחים להציע את המגאן עם גיר ידני?

והאם יש סיכוי לראות את אלפין בארץ?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

אלדר נוימן (מנהל רנו ספורט בארץ) ציין במפגש עם חברי הפורום

שאפשר לבצע הזמנה מיוחדת למי שמעוניין בידנית.

ואכן, כל הכבוד לקראסו

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
.

בנוסף ללורן, הגיע גם מנהל המכירות של חטיבת הספורט של רנו - ז'אן קלקט (או איך שלא מתרגמים לעברית) שסיפר קצת על הפעילות של רנו ספורט. העברתי איתו כמה דקות שיחה מעניינות על ההווה, תכנון והקשיים של רנו ספורט. שיחה מעניינת מאוד אם כי לא הכי מעודדת (תודה לרגולציות וזיהום האוויר).

ומה הוא אמר? תהיה גרסת RS לקליאו 5?

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

בינתיים עדיין אין החלטה רשמית אבל הכיוון הוא שלילי.

הם רוצים להשאיר רק את גרסאת ה-R3T בואריאציות מסלול שונות ולא ליצר גרסת כביש

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

הצפנו אותם בבקשות ושאלות בנושא גירסה ידנית, הבטיחו שיבדקו שוב את האפשרות ויעדכנו.

מעבר לכך, הייתה חוויה מרעננת שבוצעה בהצלחה תוך הקפדה על הפרטים הקטנים.

קרסו העמידו רף גבוה ליבואנים עם שני אורחים מעניינים והרבה טעם של עוד מהמגאן החדשה.

לורן הציג שליטה פנומנלית במגאן!

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם (נערך)

לגבי אלפיין: ז׳אן, מנהל השיווק העולמי הסביר לנו שעבור פחות מ-15 מסירות בשנה לא משתלם להשיק מותג חדש.

לגבי מגאן ידנית: הועלתה דרישה בפני אלדר ובפני מנהל מותג רנו. הבהרנו להם את הרצון שלנו

עריכה אחרונה על ידי In Flames

Renault Clio RS EDC 200

פורסם
אלדר נוימן (מנהל רנו ספורט בארץ) ציין במפגש עם חברי הפורום

שאפשר לבצע הזמנה מיוחדת למי שמעוניין בידנית.

ואכן, כל הכבוד לקראסו

לא בדיוק. הוא אמר את זה במפגש לפני נאחרון.

במפגש האחרון שאלתי אותו מה עם זה והוא השיב שאכן פנו לקוחות שממש רצו להזמין אחת ידנית ואז בבדיקה מול היצרן הם קיבלו תשובה שהיצרן מקצה גרסאות לכל ארץ, אצלנו מצליחים למכור רק וואג ורק אוטומט ולכן זה גם מה שרנו יתמקדו בו

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

• תוכן חדש...