Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון החדשה נחשפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפטר את המעצב? קצת הרבה הגזמת.

תהיה בטוח שלא הלכו אחורה אלא רק התקדמו-עיצוב זה עניין של טעם בסופו של דבר. מבחן התוצאה כשהיא תגיע לכאן.

פורסם

בלי קרקושים בדלתות, לא קונה.

וברצינות - לא כזה בטוח שבמציאות היא תאכזב (מבחינה חיצונית) ; לרגע חשבתי שאני מסתכל על i30 החדשה רק עם סמל אחר וגריל שכווץ ב arj.

פורסם

האמת היא שעיצובי הלאון לדורותיה היו מאוד מוצלחים, החדשה ממשיכה את המסורת וזה יופי. מה שעוד ראוי לציון הוא השיפור המסיבי בעיצוב הפנים, רק חבל שהטרנד המעצבן והמסוכן הזה של שליטה על המיזוג ממסך המגע המרכזי, הגיע מסתבר גם לפה.

פורסם

זה נראה כאילו כל הסיאט החדשות הולכות לקבל את הפרונט של הטראקו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם (נערך)

סוף סוף לא תיהיה אפשרות לומר על הפנים של הלאון "משעמם" או "קודר"

אני חושב שהיא נראית מעולה, בפנים ובחוץ.

עריכה אחרונה על ידי Tamir FR

פורסם

מעניין

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...