פורום משפטי - דיני תעבורה, נזקי גוף, ביטוח ושמאות רכב
קיבלתם דו"ח לא מוצדק? הייתם מעורבים בתאונה שלא באשמתכם? חושבים לתבוע את הביטוח על נזקי רכוש או גוף? נתפסתם נוהגים בשכרות, או במהירות מופרזת? בואו להתייעץ איתנו ונעזור לכם בכל נושא חוקי-תעבורתי.
כללי הפורום המשפטי
כדי שכולנו נוכל ליהנות מהפורום ולהפיק ממנו את המיטב, מצאנו לנכון להדגיש מס' כללים רלוונטיים לפורום המשפטי שמתווספים לכללי האתר.
רגע לפני שאתם מקישים על המקלדת ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים:
1. הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים של האתר ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי. פשוט קחו רגע ותקראו את הכללים.
2. האמור בפורום המשפטי לרבות האמור על ידי הצוות המקצועי שלו אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי הניתן על ידי עורכי דין. האמור בפורום המשפטי בא רק כדי לסייע ולתמוך במקרה או בבעיה כלשהי אך לא לתת פתרון מלא לבעיה משפטית.
3. כאשר זכיתם בדו"ח ואתם מבקשים ייעוץ בנוגע למה כדאי לעשות בנדון, יש לסרוק את הדו"ח ולצרף את הסריקה לשאלתכם.
פעמים רבות כלל לא ניתן לענות לעניין בהיעדר הדו"ח, וקצת נמאס לחזור בכל פעם מחדש על הפזמון "תעלה לכאן סריקה של הדו'ח".
אם האנונימיות חשובה לכם, כמובן שאפשר לצנזר את הפרטים המזהים בסריקה טרם העלאתה לכאן.
הדבר נכון גם לגבי שאר חומר החקירה שמצוי בידיכם - ככל שיש יותר ממנו, כך התשובות תהיינה מדוייקות יותר.4. אם אתם לא יודעים - אל תגיבו! עצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לגרום לנזק. אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם באמת מושג במה מדובר - אל תגיבו!
5. אסור לעורכי דין לפרסם עצמם בפורום זה ללא קבלת אישור בכתב ממנהל הפורום המשפטי. עורכי הדין היחידים הרשאים לדבר בפורום המשפטי בתוספת התואר המקצועי - עו"ד, הינם הספונסרים של הפורום הזה ומנהל הפורום המשפטי בלבד.
עם זאת, אם את/ה עו"ד ורוצה לרשום הודעה בפורום, זה כמובן אפשרי, בשמכם המלא או בכינוי או איך שתרצו אך לא תחת השם המקצועי שלכם לדוג': עו"ד יוסף יוסף או משרד עו"ד יוסף יוסף - זה מהווה פרסומת אסורה בקארספורום. כאמור, היחידים שיכולים "לדבר" כעו"ד בפורום זה הינם הספונסרים ומנהל הפורום המשפטי בלבד.
6. אם אתם עורכי דין ואינכם מתאפקים ומרגישים חייבים לבקר את מי מאנשי הצוות או מנהל הפורום המשפטי – הנכם נדרשים לעשות זאת בהודעה פרטית בלבד למנהל הפורום או למנהל האתר ולא על גבי הפורום. כאמור הפורום הזה איננו המקום לדיונים משפטיים והתפלפלויות בין עורכי דין אלא המקום לקבל סיוע ראשוני או הכוונה לגולשי האתר וחברי קהילת קארספורם.
7. כותרת להודעה, או "איך לרשום כותרת" הכותרת צריכה להכיל:
1. מהות הבעיה - או מהות העניין: למשל תעבורה/נזקי גוף/ביטוח
2. סוג הבקשה - המלצה/הבהרה או שאלה וכו'.
3. אין להשתמש בכותרת ובשרשור עצמו בסימנים מיותרים כמו ... או ??? וכיו"ב.
4. שאלה כללית - יש לציין בפשטות "כללי" או "שאלה כללית" בתחילה הכותרת ואת מהות העניין.
8. המידע בפורום המשפטי ובכלל בפורום:
1. כל הנאמר בפורום הינו בגדר המלצה ו/או חוות דעת פרטית ואינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי הניתן על ידי עורכי דין
2. השימוש במידע הינו באחריותו הבלעדית של המשתמש.
3. הנהלת קארספורום איננה אחראית לטיב המידע ו/או מהימנותו.
4. הנהלת קארספורום לא תהיה אחראית בשום צורה לכל נזק ישיר ו/או עקיף, סיבתי או תוצאתי שיגרם כתוצאה משימוש במידע שבפורום.
הפורום המשפטי נוצר במטרה לאפשר לכותבים בו לחוות את דעתם כלפי סוגיות משפטיות שונות בצורה עניינית מחד, וקבלת ייעוץ משפטי ראשוני ובלתי מחייב מאידך.
כאשר כותב כלשהו מבקש עזרה או ייעוץ לגבי עבירה שלכאורה ביצע, מותר לענות לו באופן ענייני או לא להגיב, במידה ולדעתכם הוא העבריין השפל ביותר עלי אדמות.
זכרו: אין זה מתפקידו של הפורום לשפוט איש - בשביל זה הוקמה מערכת בתי המשפט.הודעות שיחרגו מהכלל הזה, ובפרט הודעות שיש בהן משום הטפת מוסר, תימחקנה.
משתמשים שיעברו באופן עקבי על הכלל הזה יוכנסו למעקב.
הערה: הצוות המקצועי של פורום זה, הינו בעל ניסיון והרבה רצון טוב לתרום לקהילת קארספורום. מי שרוצה ייעוץ אישי מוזמן לפנות לספונסרים של הפורום או למנהל הפורום ישירות במייל או בהודעה פרטית. פניות כאלה לא יפורסמו בפורום והצוות המקצועי יעשה כל שביכולתו לחזור אל הפונים בהקדם.
10,149 נושאים בפורום הזה
-
שוטר על הכביש מסמן לי לעצור ממש כשאני עובר אותו עצרתי והוא ניגש ואומר לי "למה אתה נוסע ללא אורות", אמרתי לו שאני כן והוא הלך בדק שוב ואז ביקש רשיונות חזר לניידת ששם ישב שוטר נוסף ואז הוא חוזר ואומר לי שנסעתי 20 מעל המותר אמרתי לו שלא ראיתי שנמדדתי והוא אמר שהשוטר בניידת לזר עלי לא הסכים לתת לי אזהרה מכיוון שקיבלתי דוח חניה לפני 4 שנים ולכן נתן לי 250 שח ללא נקודות. 1. איך אני יודע שהוא לזר עלי ולא על מישהו אחר כי היה פרק זמן של כמה דקות מהרגע שעצר אותי עד שאמר לי על המהירות 2. הדוח לא קריא לגמרי באיזור "נסיבות המקרה" אך ניתן להבין שרשום "מזרח למערב" כשלמעשה נסעתי מקיסריה לכרכור שזה מערב למזרח 3.השוטר שלזר עלי ישב בכיסא הנהג בניידת כשהיא ניצבת 45 מעלות …
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם . קיבלתי דוח חניה מעיריית בני ברק על חנייה עם שני גלגלים על המדרכה ושניים על הכביש על סך 250 שקל . בדוח ישנה טעות השאלה אם ניתן לגרום לביטול הדוח . לא ניתן להכחיש את קיום העבירה כי ישנו צילום ברור מאוד של הרכב אך העניין שבדוח רשום רחוב עקיבא והדוח היה ברחוב הראשי השומר כמדומני . גם בתצלום ששלחו לי לפי בקשתי רואים בבירור שזה לא יכול להיות רחוב רבי עקיבא יש שתי תמונות ואחת מראה את הרחוב ולא בעייתי להוכיח שזה רחוב אחר . לא משנה שהפקח השקרן שם כתב שנסעתי ולא רציתי לקבל תדוח . אבל העניין שנכנסתי לאוטו במטרה לנסוע והוא בכלל לא פנה אלי וגם אחרי שהחנתי תרכב במקום קרוב לשם הוא אחר כך עבר לידי ולא דיבר איתי אפילו . אשמח לדעת מה ניתן לעשות אם בכלל…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ההוי אנשים אמיצים ונשים גם, לפני שנתיים הייתי מעורב בתאונה אשר המבטחת החליטה מטעמים השמורים עימה שאני אשם בה. אני הודעתי למבטחת על התאונה ואמרתי שאיני אשם. המבטחת עשתה דין לעצמה ושלמה כסף לנפגעים האחרים בניגוד לחוק הביטוח. לפני מספר שבועות הגיעה מכתב רשום מההוצאה לפועל שחברת הביטוח רוצה לעקל את החשבון ולשלוח אותי לעבדות בגלל החוב. היום הסתבר לי שהחשבון עוקל. חשבתי על האופציות הבאות: 1. לעלות על המבטחת עם לפידים בוערים 2. להגיש קובלנה פלילית פרטית נגדם על גניבה האם יש לי אופציה טובה יותר?? בברכה, אוהד נ.ב. ואם יש בכוונתכם להציע לי לפנות לעו"ד, אני רוצה 1 מפחיד במיוחד
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום,מצלמה צילמה את חבר שלי נוהג במהירות של 120 קמש,בכביש גהה.מה הקנס והעונש? זה 20 קמש מעל המותר,לא?כי הבנתי שיש אפשרות לחרוג ב 10 קמש מהמהירות המותרת שהיא 90.תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היום בדרכי הבית. בכביש זבוטניסקי ניתקעתי במישו .ככה אני נוסע עם סמארט קטנטונת שעשויה ברובה מפלסטיק הנזק אצלי סדק קטן קטן בטמבון ואצל הבן אדם השני כלום רק הורדתי עליו צבע הוא היתעקש וניראה מדבריו שהוא כנראה רוצה להוציא מהביטוח משו אבל לעזאזאל כלום לא קרה לו רק השארתי עליו טיפה צבע שיורד בפוליש בקיצור החלפנו פרטים הוא טוען שאני אשם יש לציין שצילמתי את הנזק ונישאר לי רק לדעת מה לעשות לחכות שיפנו אלי או לדווח כבר לחברת ביטוח?ומה עלי לעשות בכלליות
הודעה אחרונה מאת ג.מ פורטל, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
עצר אותי שוטר ולא היה לי תרישיון עלי אמרתי לו שאין לי.ענה לי אם כך תחנה בצד תחכה שמישו יבוא לזהות אותך .(מאחר שאין מישו שיכול לזהות אותי באמת)ביקשתי מאישתי שתישלח לי במולטימדיה את הרישיון לפלאפון וכך תוך כדי שאני מגדיל ומקטין תמונה השוטר הנחמד זיהה אותי. דרך אגב עצר אותי על פלאפון בנסיעה. תוצאה קנס 250 ש"ח על מנורה שרופה חן חן למיתחנפן..
הודעה אחרונה מאת haimy, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום נתפסתי על מהירות 103 בכביש עם תמרור 50, זה היה 108 אבל השוטר הוריד 5 ונתן לי שלילה לחודש בנוסף ל10 נקודות. אני שנתיים + 4 חודשים על הכביש בלי שום עבירות/הרשעות מקודם. יש לציין שהרשיון חשוב לי מאוד בפרנסה שלי ואחרי שבועיים בתוך חודש השלילה אני בסיוט בכל מה שקשור בהסעות לעבודה. זה היה בכביש טשרניחובסקי בכניסה לכפר סבא למי שמכיר בקטע שבו המהירות מוגבלת ל50. מה הסיכויים שלי במשפט ? האם אני צריך עורך דין ? מה יכול להיות העונש פחות או יותר ?
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
היום קרתה תאונה שבאשמתי עם קטנוע. לאופנוע נגרם נזק קל יחסית לא משהו רציני מידי נשפך ממנו קצת שמן וקצת נזק לפלסטיקים. סגרנו את עניין הנזק בינינו שילמתי לו כסף והחתמתי אותו עם שמו ות"ז על כך שהוא מוותר ויתור מוחלט על תביעות העניין הוא שזה קטנוע של חברה, השאלה שלי היא האם יכול לקרות מצב שהביטוח של החברה או החברה עצמה תתבע אותי על הנזק למרות ששילמתי לו כסף והחתמתי אותו על ויתור? אגב אמבולנס הגיע למקום אך הוא לא התפנה לבה"ח אבל הוא מתכוון להתפנות כדי לקבל פיצויים מהביטוח. מהצד שלי הכל חוקי יש ביטוח חובה, רשיון הכל תקין. האם זה יעלה לי את הפרמיה של הביטוח חובה? מה הסיכוי שיזמנו אותי לחקירה במשטרה מתישהוא עקב ביצוע עבירת תנועה? חשוב לציין שלא קרה לו משהו רציני זה…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
לפי שינויים אשר עתידים להכנס בקרוב , הקנסות יוכפלו , ערעור עלול לגרום באופן ישיר להגדלת הקנס , סמכויות השוטר יגברו, אנחנו בדרך למדינת משטרה...... הכתבה http://www.globes.co.il/news/article.aspx?fbdid=1000696772 וכאן ניתן לעיין בפירוט בחוק ולהביע התנגדויות (רצוי כמה שיותר ...) http://www.shituf.gov.il/discussion/610
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 930 צפיות
שלום. בחודש אפריל קיבלתי דוח על מהירות, 126 באזור של 100. לאחר בירור התברר שאשתי נהגה ולא אני. שלחתי מכתב בקשה להעברת הדו״ח ובקשת ביטול מכיוון שזו עברה ראשונה שלה אי פעם. הבקשה נשלחה עוד בחודש אפריל בדואר רשום, בידי אישור האיסוף. עד היום הדוח לא טופל וכמובן ששילמתי את הדו״ח (יומיים לפני תום תקופת התשלום) באגף דוחות במשטרה אמרו לי שבגלל ששילמתי לא יוכלו להעביר את רישום הדו״ח על אישתי. למי פונים בנושא?
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 7.7 אלף צפיות
קטנוע נוסע על הכביש (יש לו רוכב שרוכב עליו, הוא לא נוסע לבד) מצד שמאל יש מדרכה עליה עשרות קטנועים. העליה למדרכה היא המעבר חציה (שם המדרכה נמוכה). הקטנוע נוסע (עם הרוכב) על המעבר חציה בדרך למדרכה. אין נפש חייה על המעבר חציה או המדרכה. שוטר עוצר את הקטנוען. נותן דוח של 250 שקל על נסיעה באי תנועה. הרוכב טוען שעלה על המדרכה, דרך מעבר החצייה כי רק שם יש עליה. תגובת הרוכב הנרשמת בדוח "איך אתה רוצה שאני אכנס לחניון" הרוכב לא חותם על הדוח. השאלה החשובה, הרי זה ברור שקטנוע יכול להחנות על המדרכה. איך בדיוק מותר לו להעלות אליה? בעיקר אם העליה היחידה היא דרך מעבר החציה. האם כדאי להמליץ לרוכב ללכת למשפט. תודה
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני עם הרישיון משנת 2004 ואין לי דוחות תנועה לאורך כל התקופה. נעצרתי על אי עצירה בתמרור עצור יום חמישי ביציאה ממושב בשעות הלילה המאוחרות. לא שמתי לב לתמרור אולי זה השעה או העבודה שהייתי נהג תורן והיו לי הסחות דעת מצד החברים אבל לא משנה נעצרתי כי לא עצרתי לתמרור. עכשיו קיבלתי דוח של 250 ש"ח ו 4 נקודות השוטר אמר לי שיש לי אפשרות אם אין לי דוחות בשנתיים האחרונות להמיר את הדוח להאזהרה רציתי לשאול את השאלות האלו: 1. איך אני עושה את זה ? 2. האם כשהדוח יומר לאזהרה יחשבו הנקודות עדיין ? 3. שאלה לא קשורה בן אדם שיש לו מספר מסוייים של נקודות ולא עושה עבירות לאורך זמן רב האם הנקודות מתאפסות לו אחרי זמן מסויים ?
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
נכנסו לי באוטו לא באשמתי והופעל ביטוח צד ג'. החליפו לי את כל הפח מקדימה(טמבון,מכסה מנוע,מאוורר,סמל,פנס). שילמתי צ'ק דחוי ל 90 יום מאז שלקחתי את האוטו ואני אמור לקבל את כל הכסף על התיקון. התיקון שבוצע כלל חלקים חלופים לא מקורים. הטמבון הקדמי לא יושב טוב. החורים של הפנסי הערפל היו קטנים מדי, וגם בצדדים זה לא מתאים. באתי למוסך לאחר כמה ימים שיסדרו את זה(הייתי חייב לקחת את האוטו מהמוסך). בעל המוסך אמר לי שזה חלקים חלופיים והם לא יכולים לשבת יותר טוב. הוא המליץ לי להתקשר לשמאי ולהגיד לו את זה ולבקש חלקים מקוריים(טמבון קדמי מקורי). השמאי נתן אישור. אני אמור לקבל החזר על הטמבון המקורי? עובד במוסך אמר לי שיש מצב ששמאי של מי שנכנס בי יכול להגיד למה הזמנו חלקי…
הודעה אחרונה מאת VVWpolo, -
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום אני נוסעת גם נוהגת והצטרפתי הערב כי חוויתי התחככות מנהג מונית נחמד, שמרוב שהיה לו מה להגיד על אופי (הנהיגה) שלי שכח כנראה את חוקי התנועה ... אז לפני שאני פונה או לא פונה לביטוח רציתי לשמוע את דעתכם ... המצב: עומס תנועה, כביש ראשי, רמזור אדום. הרמזור מתחלף לירוק, אני בנתיב שלי, אמצעי בין שלושה נתיבים, עומדת ומתניעה. המונית בנתיב מימין מרגישה ווקום, מרווח קטן בין הפגוש שלי לבין הקו הלבן שלפני הרמזור, שבדיוק מתחלף לירוק. הנהג נכנס למסלול שלי (בעברית : "חותך"). אני, כאמור, מתניעה, ופגושינו נפגשים, גם הפח הקדמי. לי יש שריטות, לו יש שריטות, אולי טיפה כיפוף. האם יש כאן ספק מי אחראי לתאונה ? נ.ב. צולם מיקום המכוניות על הכביש לאחר המפגש. …
הודעה אחרונה מאת erez59, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום. קיבלתי לא מזמן דו"ח על 125 קמ"ש במקום 90. (120 אחרי הפחתה). לדעתי אין סיכוי שנסעתי במהירות כזו, נסעתי נסיעה רגועה בנתיב הימני, לפניי נסעה משאית והיה רכב שעקף אותנו בשמאלי. לאחר שהרכב עקף המשאית התחילה לבלום אז עברתי לשמאלי וראיתי שוטר שמסמן למשאית לעצור. התחלתי בעקיפה ואז ראיתי שהשוטר מסמן גם לי לעצור ולמשאית להמשיך. הייתי עם רכב של העבודה שיש עליו את הסמל של החברה בגדול. פתחתי חלון ואמרתי בוקר טוב בנימוס, והשוטר פצח בשטף קללות על החברה שאני עובד בה: כולכם חרא של נהגים, צריך להוריד אתכם מהכביש, אין יום שאני לא רואה רכב שלכם עושה עבירות תנועה, אתם עוקפים בצמתים ומשתוללים בכביש, וכו'. הוא הראה לי את המהירות בצג של הממל"ז לשבריר שניה, ואז הוא לזר שוב והראה לי …
הודעה אחרונה מאת elili, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום ולילה טוב לכולם, היום עברתי תאונה עם הרכב שלי פיג'ו 206 (אני ישבתי עם החברה, שפינו אותה למיון בבית חולים וגם עוד שני חברות שנסעו בהונדה) ורכב של חבר שנסע מקדימה הונדה סיוויק, נסענו מכיוון נשר לכיוןן הצ'ק פוסט בחיפה. נוסעים רגוע זה כביש של 70 אז נסענו 70-65קמ'ש בערך לא יותר מזה (חבר שלי מקדימה) פתאום אישה עם מצובישי כריזמה יוצאת במהירות מתחנת דלק של סונול בלי להסתכל בכלל (היא אמרה שהיא נסע 3קמ'ש ולפי מה שאני ראיתי זה היה בסביבות 20. בקיצור חבר שלי מקדימה היא נכנסה בו ב2דלתות צדדיות מצד ימין פגיעה חזקה מאוד שקבע שהרכב הולך לטוטלוס. ואני הייתי מאחוריו כשהיא פגעה בו בצד אני ישר בלמתי בלימה למרות כל השוק שקיבלתי וכל הפגוש הקידמי שלי נפגע וגם בפנס. מהאוטו נזל קצת שמן…
הודעה אחרונה מאת FiatBravoCc, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברים, אני פשוט משתגע, עוד חודש נגמר לי הנהג חדש ואני אוטוטו בן 20 עכשיו השאלה שלי אם אני יכול להסיע אוטו מלא בתום הנהג החדש? אני בכוונה עצרתי ליד שוטר תנועה ושאלתי אותו הוא הסביר לי שבישביל לרשום לי דוח צריך להיות שני סעיפים נהג חדש מתחת ל 21 כאשר אחד מהם נופל אין לו קייס שבוע אחרי שוטר עצר אותי לביקורת רשיון ואני שאלתי אותו את אותה השאלה והוא ענה בתוקפנות לא!!! אסור רק מעל גיל 21 ואז התברר לי שחלק מהשוטרים עובדים לפי החוק החדש שמי שמעל 21 יכול להסיע גם אם הוא נהג חדש, אז השאלה שלי איפה ההגיון שבנאדם שרק עלה לכביש אומנם ב 21 נוסע חודש חודשיים מסיע אוטו מלא ולנהג שנוסע שנתיים שצבר הרבה נסיון ויש לו שליטה מלאה ברכב לא מסוגל להסיע יותר מ 2 …
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האם ניתן לרכוש פוליסה כזו? האם יש בעיה מיוחדת בכך מבחינת מחיר?
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום רב, לאחרונה פניתי לטרייד אין של אחד מיבואני הרכב. לאחר תשלום מלוא הסכום על הרכב ולאחר קבלת טופס גילוי נאות , התברר לי שהרכב ממושכן. כמובן שבטרייד-אין לא אמרו לי כלום. בצער רב נאלצתי לבטל את העיסקה. עלו לי כמה שאלות 1. מה קורה עם הנזק שנגרם לי - ביטח שעשיתי על הרכב, בדיקת רכב ימי עבודה וכו'. 2. בחוזה מול הטרייד-אין, התחייבתי לשלם את מלוא הסכום עד X ימי עבודה ובשיק בנקאי בלבד חברת הטרייד -אין לעומת זאת רוצה להחזיר לי את הכסף תוך 3X ימי עסקים ובשיק רגיל. כמובן שזה לא לרוחי. מה ניתן לעשות? 3. באם יחתימו אותי על מסמך שאין לי תביעות נוספות ,כדי לקבל את הכסף ששילמתי. האם אוכל בכל אופן לתבוע על הנזק שנגרם לי ועל עגמת הנפש? תודה,
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום ברצוני לקנות רכב אספנות שיובא לארץ לפני כחצי שנה ועדיין לא ניתן לעשות העברת בעלות. המוכר טוען שאפשרי בהסכם מול עו״ד.האם זה חוקי? ישנם סיכונים כגון מכירה כפולה? איך אני מקבל רשיונות חדשים לטסט? תודה.
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 10.7 אלף צפיות
אני רוצה לקנות קטנוע בלי טסט כבר 4 שנים , בשביל לנסות לשפץ אותו ובסוף להעלות אותו לכביש.. מה התהליכים שצריך לעשות? אפשר פשוט לקנות אותו כמו חפץ רגיל או שצריך להעביר בעלות בדואר?
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום רב, לפני יומיים תפסה אותי משטרה מסיע רכב מלא (4 נוסעים) בזמן שמותר לי רק 2 כי אני נהג חדש.. הם לקחו לי את הרישיון והזמינו אותי היום לשימוע מול קצין משטרה בתחנה.. הוא החליט לשלול לי את הרישיון ל 30 יום ואז יהיה משפט ושם יחליטו אם ישללו או לא ישללו ולכמה זמן... עכשיו השאלה שלי היא... אם במידה ושוללים לי את הרישיון חס וחלילה, לכמה זמן אתם חושבים ישללו לי את הרישון? כמה המקסימום? ואני יצטרף אחר כך לעשות עוד פעם תיאוריה וטסט? תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת erez59, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
למזלי השרשור הזה לא נועד בשבילי אבל אני צריך ייעוץ בשביל חבר טוב. לפני 3 חודשים חבר שלי נסע בהרצליה מכיוון אגדיר לכיוון המוזס למי שמכיר,נסע כלפי מעלה איפה שיש צומת T,ממה שזכור לי אין פניה שמאלה,אם פונים שמאלה מגיעים לסיאט ומולכם יש חנות של נייק. בכל אופן החבר פנה ימינה לא נתן זכות קדימה לאופנוען והאופנוען נכנס בו. החבר קיבל כתב אישום מהמשטרה ובכתב היה רשום" אי מתן זכות קדימה ונהיגה בקלות ראש". העונש המינימלי הוא 3 חודשים על עבירה כזאת. האם ניתן באמצעות עו"ד לקבל עונש יותר מקוצר מהמינימום בחוק? אשמח לתשובות.
הודעה אחרונה מאת Cerebral Cortex, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 19 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
בוקר טוב! אתמול נסעתי בכביש 4 מצפון לדרום בנסיעה רגוע ואז עברתי כרגיל ליד מצלמת המהירות החדשה שמוצבת ממש אחרי חדרה במהירות של פחות מ 90 ואז פתאום 3 פלאשים והמצלמה צילמה, הרכב הכי קרוב אלי היה במרחב של לפחות 100 מטר מלפני ככה שיוצא שהייתי לבד והיא באצם צילמה אותי. איך זה קרה שהמצלמה צילמה אותי על מהירות מותרת? ומה עושים במקרה כזה?
הודעה אחרונה מאת papikian, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
לצערי ביום שישי האחרון קיבלתי שני פלאשים ממצלמת רמזור ברח' יגאל אלון בת"א. לא עברתי באדום הסיפור הוא כזה: הייתי עם הקטנוע עמדתי ברמזור אדום כרגיל. כאשר שמתי לב שהרמזור להולכי רגל התחלף לאדום התחלתי להתקדם קצת. עברתי את קו העצירה ולא יותר מזה. השאלה האם אני מקבל דו"ח על חציה של קו עצירה או משהו דומה? או שהמפענח מוציא דוחות רק על מעבר צומת ברמזור אדום? תודה לעונים ואם יש מישהו עם ניסיון דומה אשמח לשמוע איך נסגר.
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. עשיתי תאונה עם הרכב שבה אני לא הייתי אשם , למרות זאת החלטתי לתבוע את הביטוח שלי משני סיבות עיקריות: 1. הפרמייה שלי לא עולה 2. כדי שהכסף יגיע יותר מהר. עבר כבר יותר מחודש ובפוליסה שלי כתוב שאת הכסף אני אמור לקבל עד 30 יום , הביטוח משגע אותי וכל פעם שאני מתקשר נאמר לי שזה בתהליכים סופיים ועבר כבר חודש וחצי. השאלה שלי מה אני יכול בנושא והאם אני יכול לתבוע אותם על כך שהם מונעים ממני כסף כדי לקנות רכב אחר ואני "תקוע" בלי רכב, פשוטו כמשמעו. שאלה נוספת לגבי גובה הפיצוי, במידה והסכום שאני יקבל לא יהיה סביר בעיניי מהם התהליכים שאני יכול לעשות כדי לקבל את ההפרש? תודה איציק.
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום רב. כבר 3 שנים אני מבוטח בביטוח מקיף+חובה בחברה מסוימת. (1800 חובה 1950 מקיף) שמתי לב שכבר ערך הרכב אולי ירד כמעט בחצי אבל הפרמיה נשארה אותו דבר!!! גם בבדיקה בחברות ביטוח אחרות המצב דומה! איך זה יתכן?
הודעה אחרונה מאת גל אדיר, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קניתי רכב Ford Mondeo 2006 לפני הקניה רציתי לבדוק את האוטו, אז בעל הרכב הקודם המליץ לי על מוסך FORD בראשון לציון. נסענו לשם ומכונאי עשה בדיקה מהירה עם מחשב ואמר שהכל תקין. שילמתי על הבדיקה 250 ש"ח. עקב ההלוואה נאלצתי לקחת את האוטו לבדיקה במכון אחר("מימון ישיר" לא עובדים עם המוסך שבו עשיתי את הבדיקה הראשונה) ובו עשו את הבדיקה אמיתית בדומה לטסט ומצאו כמה בעיות בטיחותיות - בלמים, FRONT, גלגלים שחותים מ-2008. על הבדיקה השניה שילמתי 400ש"ח(בעיקרון זה עולה 500 אבל קיבלתי הנחה). השאלה שלי האם יש פה רשלנות מצד מכון FORD שבו עשיתי את הבדיקה בפעם ראשונה? תודה
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי! נסעתי במהלך היום בכביש ראשי 3 נתיבים. הכביש הוא מעט מעוקל ובאמצע העיקול עצרה משאית זבל של העירייה בנתיב הימני ופועלים אספו זבל ושאריות גיזום שהיו על המדרכה בצד. 2 רכבים הספיקו איכשהו לעצור מאחוריה אבל אני לא הספקתי והתנגשתי ברכב שלפני מעט וגרמתי לו נזק אך לי נגרם נזק גדול יותר מכיוון שסטיתי למדרכה בכדי למזער את הנזק. האם יש לאן לפנות במקרה כזה שהמשאית איסוף פסולת של העירייה התרשלה בכך שלא הציבה תמרור אזהרה / קונוסים בכדי למנוע בלימה פתאומית ותאונה כזו? הרי אי אפשר לפעור בור בכביש ראשי ללא סימונו ואזהרה לנהגים ולדרוש מהם להיזהר ולשמור מרחק. תודה ולילה טוב
הודעה אחרונה מאת אלי אמרן, -
-
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום וערב טוב. קרה לי היום מקרה נורא מכעיס, ואני רוצה לדעת האם אני צודק הוא שהנהג המבוגר ממני בכמה שנים חושב שמכיוון שהוא מבוגר ונוסע על רכב חדש הכביש שלו. נסעתי לי בסיאט הישנה שלי, כשאני עומד ראשון ברמזור וממשיך ישר, המשכתי לנסוע עברתי את הצומת וממש כ-10 מטרים אחרי הצומת עמד רכב. הרכב עמד עוד שראיתי אותו מהרמזור מוריד נוסעים, שהמשכתי ישר ועברתי את הרמזור היה 2 נתיבים שבהמשך הופכים לאחד (הרכב עמד אחרי שהנתיב הצטמצם באבני שפה של תחנת האוטובוס). ראיתי את הדלת של הנוסע נסגרת, הייתי במרחק של כמטר מטר וחצי מהרכב צפצפתי לו שיזהר כי אני באתי במהירות של כ-60 קמ''ש האדם ששנהג ברכב כנראה החליט שהכביש של אבא שלו ונתן קיק כמו מטרוף, אני באותו הרגע עצרתי את האוטו תוך כדי שהוא ח…
הודעה אחרונה מאת ישה,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 997 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- גולדן191
- Shay Shd Dave
- rk1
- היברידי
- stx
- Shaike.Zam
- גרנד פריקס
- Albetx
- דובצע
- Loder
- GTI33
- Coresh