Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסו לי באוטו לא באשמתי והופעל ביטוח צד ג'. החליפו לי את כל הפח מקדימה(טמבון,מכסה מנוע,מאוורר,סמל,פנס).

שילמתי צ'ק דחוי ל 90 יום מאז שלקחתי את האוטו ואני אמור לקבל את כל הכסף על התיקון.

התיקון שבוצע כלל חלקים חלופים לא מקורים. הטמבון הקדמי לא יושב טוב. החורים של הפנסי הערפל היו קטנים מדי, וגם בצדדים

זה לא מתאים. באתי למוסך לאחר כמה ימים שיסדרו את זה(הייתי חייב לקחת את האוטו מהמוסך).

בעל המוסך אמר לי שזה חלקים חלופיים והם לא יכולים לשבת יותר טוב. הוא המליץ לי להתקשר לשמאי ולהגיד לו את זה ולבקש חלקים

מקוריים(טמבון קדמי מקורי). השמאי נתן אישור.

אני אמור לקבל החזר על הטמבון המקורי?

עובד במוסך אמר לי שיש מצב ששמאי של מי שנכנס בי יכול להגיד למה הזמנו חלקים מקורים ויש מצב יחייבו אותי על ההפרש

בין המקורי לחלופי. האם זה נכון?

מה אני אמור לעשות.

יש לציין כי האוטו מקדימה היה חלקים מקורי(לא עבר תאונות, והכל ישב פיקס). בעל המוסך הסכים איתי שזה לא יושב טוב.

הוא אמר לי שלפני החלפת הטמבון למקורי, השמאי צריך לצלם תמונות כדי להראות שזה לא יושב פיקס.

האוטו הוא פיג'ו 206 שנת 2002.

• ספונסר פורום
פורסם
נכנסו לי באוטו לא באשמתי והופעל ביטוח צד ג'. החליפו לי את כל הפח מקדימה(טמבון,מכסה מנוע,מאוורר,סמל,פנס).

שילמתי צ'ק דחוי ל 90 יום מאז שלקחתי את האוטו ואני אמור לקבל את כל הכסף על התיקון.

התיקון שבוצע כלל חלקים חלופים לא מקורים. הטמבון הקדמי לא יושב טוב. החורים של הפנסי הערפל היו קטנים מדי, וגם בצדדים

זה לא מתאים. באתי למוסך לאחר כמה ימים שיסדרו את זה(הייתי חייב לקחת את האוטו מהמוסך).

בעל המוסך אמר לי שזה חלקים חלופיים והם לא יכולים לשבת יותר טוב. הוא המליץ לי להתקשר לשמאי ולהגיד לו את זה ולבקש חלקים

מקוריים(טמבון קדמי מקורי). השמאי נתן אישור.

אני אמור לקבל החזר על הטמבון המקורי?

עובד במוסך אמר לי שיש מצב ששמאי של מי שנכנס בי יכול להגיד למה הזמנו חלקים מקורים ויש מצב יחייבו אותי על ההפרש

בין המקורי לחלופי. האם זה נכון?

מה אני אמור לעשות.

יש לציין כי האוטו מקדימה היה חלקים מקורי(לא עבר תאונות, והכל ישב פיקס). בעל המוסך הסכים איתי שזה לא יושב טוב.

הוא אמר לי שלפני החלפת הטמבון למקורי, השמאי צריך לצלם תמונות כדי להראות שזה לא יושב פיקס.

האוטו הוא פיג'ו 206 שנת 2002.

תראה במקרה שלך מגיע לך חלקים חליפיים או משומשים .והתנאי שישבו בדיוק במקום ,והרכב יראה ויוחזר למצבו כפי שהיה ליפני מקרה התאונה .

אם החלקים שהורכבו לך ברכב לא מתאימים ויושבים בצורה טובה גש למוסך ובאישור השמאי המטפל יחליפו לך את כך החלקים שלא מתאימים לחלקים חליפיים מתאימים יותר או משומשים תקינים ללא פגיעות או למקורי במידה ולא נמצא חליפי או משומש מתאים .

מעבר לתיקון הרכב מגיע לך ירידת ערך ,אחוז ירידת הערך תלוי באופי הפגיעה .

בדוק שקיבלת את כל המגיע לך אם תרצה עזרה צור איתי קשר טלפוני אני אנסה לעזור במידת הצורך .

הפנו אותך למוסך הסדר של חברת הביטוח ? זה די חשוב לציין כאן בפורום כדי להעיר את תשומת ליבם של המשתתפים בפורום .

אם הפנו אותך למוסך הסדר סביר להניח ששלחו שמאי מטעמם .

לדעתי וכבר אני מזהיר לא פעם ,זכותך לקבוע את המוסך המטפל ,ולבחור את השמאי שילווה את תיקון הרכב מטעמך.

חוץ מזה לא הבנתי למה נתת שיק שלך למוסך .

אם הופנת למוסך הסדר לא היתה צריך לשלם כלום ,במקרה והמוסך היה מוסך בבחירה שלך ולא מרשימת מוסכי הסדר ,זה נכון לעשות ולשלם דחוי

אם תצתרך בדיקה צור איתי קשר .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

זה מוסך שאני בחרתי.

אני אמור לשלם(בנוסף על כל התיקון שכבר שילמתי) גם על הטמבון המקורי שאני אמור לקבל במקום החלופי ואז לקבל החזר?

או שאני לא משלם בכלל?

• תוכן חדש...