Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לתהליך בקשר לתאונה חלשה

שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היום בדרכי הבית. בכביש זבוטניסקי ניתקעתי במישו .ככה אני נוסע עם סמארט קטנטונת שעשויה ברובה מפלסטיק הנזק אצלי סדק קטן קטן בטמבון ואצל הבן אדם השני כלום רק הורדתי עליו צבע הוא היתעקש וניראה מדבריו שהוא כנראה רוצה להוציא מהביטוח משו אבל לעזאזאל כלום לא קרה לו רק השארתי עליו טיפה צבע שיורד בפוליש בקיצור החלפנו פרטים הוא טוען שאני אשם יש לציין שצילמתי את הנזק ונישאר לי רק לדעת מה לעשות לחכות שיפנו אלי או לדווח כבר לחברת ביטוח?ומה עלי לעשות בכלליות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראשית דווח לביטוחץ זה לא עולה כסף, ןמבטיח אותה לכל צרה שלא תהיה.

שנית התרווח לך בכורסא עד שתשמע מ"הנפגע"

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מישו אמר לי כרגע שאם אני ניפגעתי בצד ימין האחורי שלי ברכב והוא ניפגע בצד שמאל שלו מקדימה הוא אשם בכל מקרה זה נכון??

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא בהכרח אשמתו.

תן יותר פרטים איך זה קרה.

אם למשל,חזרת מעקיפה מימין אתה אשם. יענו, חתכת אותו.

אם למשל,הוא פגע בך כשניסה להדחף בינך לבין הרכב שאחריך הוא אשם.

מקווה שבכל מקרה לא הודית בכלום ולא חתמת לו על כלום.

תודיע לביטוח שלך. זה לא פוגע בך בכלום. שיהיו מוכנים לשמוע מהנודניק ולשלוח אותו לאוטודיפו לקנות פוליש וסמרטוט.

אתה לא נפגע בכלום כל עוד הוא לא מקבל כסף מהפוליסה שלך, דבר שנראה לי כרגע רחוק מאד.

תגיד תודה שהוא לא יצא מהרכב בצעקות "איי הצוואר". התופעה המטופשת הזו היתה עולה לך בחצי יום עבודה.

1. MAZDA 3 ACTIVE 08 1.6

2.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

3. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא יודע בדיוק איך זה קרה בכל אופן המכה היא בצד ימין של הרכב בצד ולא מאחורה מעל גלגל ימין בסמארט .הבן אדם ערבי מיפו יצא וניפח תחזה שלו וצעקות אבל שכח שגם אני מהשכונה .30 שניות וירד לו האוויר אסור לפחד מהם נתתי לו פרטים צילמתי ועד עכשיו נעלמו עיקבותיו תודה למגיבים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבן אדם ערבי מיפו

יש לזה משמעות?

לפני מספר שנים רב, נכנסתי במישהו מאחור. הנהג בחור ערבי (כן, מיפו) יצא והרגיע אותי (הייתי לחוץ) ואמר הכל בסדר.

נגרם לו נזק לפגוש אך הוא יצא גבר והשיג לעצמו דרך חבר פגוש תחליפי משומש וחייב אותי במחיר העלות בלבד ואפילו לא חייב אותי על העבודה ועל הזמן שלו.

כך שלקטע שציטטתי אין שום משמעות, סתם בן אדם עצבני למה זה הטבע שלו ולא קשור למוצאו או מקום מגוריו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום
היום בדרכי הבית. בכביש זבוטניסקי ניתקעתי במישו .ככה אני נוסע עם סמארט קטנטונת שעשויה ברובה מפלסטיק הנזק אצלי סדק קטן קטן בטמבון ואצל הבן אדם השני כלום רק הורדתי עליו צבע הוא היתעקש וניראה מדבריו שהוא כנראה רוצה להוציא מהביטוח משו אבל לעזאזאל כלום לא קרה לו רק השארתי עליו טיפה צבע שיורד בפוליש בקיצור החלפנו פרטים הוא טוען שאני אשם יש לציין שצילמתי את הנזק ונישאר לי רק לדעת מה לעשות לחכות שיפנו אלי או לדווח כבר לחברת ביטוח?ומה עלי לעשות בכלליות

דווח לביטוח ותן את פרטי צד ג' ליתר בטחון .אם הניפגע יצור קשר עם סוכן הביטוח שלך תנסה ליצור אתה קשר איתו ולסור את העינין בניכם,אם לא יצור קשר כנראה ויתר .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

7 שנים!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לזה משמעות?

לפני מספר שנים רב, נכנסתי במישהו מאחור. הנהג בחור ערבי (כן, מיפו) יצא והרגיע אותי (הייתי לחוץ) ואמר הכל בסדר.

נגרם לו נזק לפגוש אך הוא יצא גבר והשיג לעצמו דרך חבר פגוש תחליפי משומש וחייב אותי במחיר העלות בלבד ואפילו לא חייב אותי על העבודה ועל הזמן שלו.

כך שלקטע שציטטתי אין שום משמעות, סתם בן אדם עצבני למה זה הטבע שלו ולא קשור למוצאו או מקום מגוריו.

לא ניכנסתי לפרטים אבל אשתו יצאה מהרכב וזרקה כמה מילים על ישראלים וכו.... לא משנה התייחסתי לזה בשביל שלא תחששו מפרצופים כמוהם זה ילך ככה .כן מה אתה צריך רשיונות??ביטוחים ??בבקשה שלום (זאת הגישה)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המשך העלילה.....

אתמול בשעה 3 וחצי 4 נכנס אלי הבחור של התאונה אלי לעסק משום מה היה רגוע ביותר דיבר איתי על גאנטים לרכב שלו .אמרתי לו שהוא יקבל אצלי מחיר מיוחד אמר שיחשוב על זה לחצנו ידיים וכל אחד פנה לעיסוקיו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...