Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ולילה טוב לכולם,

היום עברתי תאונה עם הרכב שלי פיג'ו 206 (אני ישבתי עם החברה, שפינו אותה למיון בבית חולים וגם עוד שני חברות שנסעו בהונדה) ורכב של חבר שנסע מקדימה הונדה סיוויק, נסענו מכיוון נשר לכיוןן הצ'ק פוסט בחיפה.

נוסעים רגוע זה כביש של 70 אז נסענו 70-65קמ'ש בערך לא יותר מזה (חבר שלי מקדימה) פתאום אישה עם מצובישי כריזמה יוצאת במהירות מתחנת דלק של סונול בלי להסתכל בכלל (היא אמרה שהיא נסע 3קמ'ש ולפי מה שאני ראיתי זה היה בסביבות 20. בקיצור חבר שלי מקדימה היא נכנסה בו ב2דלתות צדדיות מצד ימין פגיעה חזקה מאוד שקבע שהרכב הולך לטוטלוס. ואני הייתי מאחוריו כשהיא פגעה בו בצד אני ישר בלמתי בלימה למרות כל השוק שקיבלתי וכל הפגוש הקידמי שלי נפגע וגם בפנס. מהאוטו נזל קצת שמן ומים.

פשוט קשה ליי להאמין אחרי כל מה שהשקעתי באוטו שלי זרקתי עליו מלא כסף והוא רק יצא מצבע פחחות וגם צמיגים וג'נטים חדשים הכל היה חדש גם רדיאטור כל מה שהיה צריך להחליף באוטו הזה הוחלף לא חסכתי אפילו שקל על האוטו.

עכשיו, ליד התחנת דלק יש מן מסעדה כזאת וישר חשדנו אני וחברים שהנהגת הייתה שיכורה והיה אפשר לראות גם קצת על העיינים שלה ביקשנו מהשוטר שיעשה לה בדיקת ינשוף אבל הוא אמר שאתם לא תגידו לי מה לעשות ולא רצה לעשות ת'בדיקה.

לקחנו גם פרטים של הנהגעת שלא צייתה לתמרור זכות קדימה והשוטר אמר לנו להתייצב ביום שלישי הקרוב בשעה שמונה בתחנת משטרה.

הנה קצת תמונה מהאירוע, בהתחלה אמרו לי שהרכב שלי הלך טוטלוס אבל אחרי זה אמר שאפשר לסדר את זה אבל תלוי מאוד בשמאיי.

2jcjmkzymyj2.jpg

3mzelyzn5dji.jpg

zmmzivymztz2.jpg

xmwjnjwniun2.jpg

2z3ymy2qwtwa.jpg

lzdumbtyytzj.jpg

mylfwjigwzmy.jpg

t5zmhzduggno.jpg

i0uzjx22ytmy.jpg

m1zjmi2zmmjv.jpg

qn5mgmgxmnj3.jpg

yc1ntzndrijj.jpg

vtytki1hwoon.jpg

אשמח מאוד לקבל עצות על מה לעשות עכשיו ומה בערך עלות התיקון לרכב שלי.

תודה רבה ולילה טוב ושקט שיהיה לכם.

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

שווה לבדוק אם יש מצלמות לתחנת דלק\מסעדה למרות שבד"כ בת.דלק המצלמות מכוונות לכניסה ולא ליציאה אבל אין לדעת.

לגבי עלות תיקון לא נראה לי יקר מידיי אבל אני לא מומחה בתחו חכה לאחרים.

404

פורסם

הנהגת יצאה מתחנת הדלק והתנגשה בחבר.

אתה התנגשת ברכב של החבר מאחורה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
שווה לבדוק אם יש מצלמות לתחנת דלק\מסעדה למרות שבד"כ בת.דלק המצלמות מכוונות לכניסה ולא ליציאה אבל אין לדעת.

לגבי עלות תיקון לא נראה לי יקר מידיי אבל אני לא מומחה בתחו חכה לאחרים.

וואלה נכון צריך לבדוק את זה אולי באמת יש מצלמות

הנהגת יצאה מתחנת הדלק והתנגשה בחבר.

אתה התנגשת ברכב של החבר מאחורה?

ל'

כן, היא התנגשה בדיוק בשני דלתות הצדדיות ואני נסעתי מאחוריו וכשראיתי את זה לחצתי על הבלם ישר ונכנסתי בנהגת בצד

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

פורסם

אם נכנסת בנהגת אז יש לך קייס (התפרצות לנתיב), אם נכנסת בחבר אז זו אשמתך (אי שמירת מרחק).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

חבל שלא ידעתם לשכנע את השוטר לעשות לה בדיקת שכרות ( נשיפון + בדיקת מאפיינים לפחות )

"עכשיו, ליד התחנת דלק יש מן מסעדה כזאת וישר חשדנו אני וחברים שהנהגת הייתה שיכורה והיה אפשר לראות גם קצת על העיינים שלה ביקשנו מהשוטר שיעשה לה בדיקת ינשוף אבל הוא אמר שאתם לא תגידו לי מה לעשות ולא רצה לעשות ת'בדיקה."

מקווה שמצב הנוסעות כבר השתפר.

ויאללה ביטוח חובה על פגעי הגוף , וביטוח מקיף / צד ג' של נהגת המיציבושי על נזקי הרכוש

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אוקי אתמול הלכתי לסוכן ביטוח בבוקר הסברתי לו את כל המקרה ואמר לי בפירוש שאני צודק והתמונות שצלימתי הם מצוינות. הוא ניסה כמה וכמה פעמים להתקשר לאישה שאחראית על התאונה אבל ללא הצלחה. בקיצור אחרי זה הוא הזמין שמאיי שיבדוק את הרכב אני נסעתי איתו והשמאיי אמר ש58% מערך הרכב נפגע עלות תיקון של 8וחצי אלף שקל בערך.

עכשיו השאלה עם כדאי להוריד את הרכב מהכביש ולקבל מחירון על האוטו שזה בערך13-14 אלף (אחרי כל ההשקעה שלי של הצביעה וכל התיקונים שעשיתי באוטו או לתקן אותו?

אשמח לקבל חוות דעת שלכם בנושא, תודה.

פורסם

58% = 8.5 אלף ש"ח אז המחירון הוא כ 14.5 אלף ש"ח

אם השמאי נחמד הוא יעריך לך את הרכב ביותר בגלל ההשקעה שלך אולי עוד אלף אלף חמש ש"ח

ואז קח את הכסף ולך לחפש משהו יותר חדש.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לגבי ההתלבטות על תיקון הרכב: מאחר שכנראה לא אתה תממן את התיקון, המחיר לא משנה. רק חשוב דבר אחד - האם אפשר לתקן את הרכב היטב, או שנפגעה השלדה בצורה שקשה לתיקון. לדעתי זה השיקול המכריע כאן.

בהצלחה.

דני

• ספונסר פורום
פורסם
שלום ולילה טוב לכולם,

היום עברתי תאונה עם הרכב שלי פיג'ו 206 (אני ישבתי עם החברה, שפינו אותה למיון בבית חולים וגם עוד שני חברות שנסעו בהונדה) ורכב של חבר שנסע מקדימה הונדה סיוויק, נסענו מכיוון נשר לכיוןן הצ'ק פוסט בחיפה.

נוסעים רגוע זה כביש של 70 אז נסענו 70-65קמ'ש בערך לא יותר מזה (חבר שלי מקדימה) פתאום אישה עם מצובישי כריזמה יוצאת במהירות מתחנת דלק של סונול בלי להסתכל בכלל (היא אמרה שהיא נסע 3קמ'ש ולפי מה שאני ראיתי זה היה בסביבות 20. בקיצור חבר שלי מקדימה היא נכנסה בו ב2דלתות צדדיות מצד ימין פגיעה חזקה מאוד שקבע שהרכב הולך לטוטלוס. ואני הייתי מאחוריו כשהיא פגעה בו בצד אני ישר בלמתי בלימה למרות כל השוק שקיבלתי וכל הפגוש הקידמי שלי נפגע וגם בפנס. מהאוטו נזל קצת שמן ומים.

פשוט קשה ליי להאמין אחרי כל מה שהשקעתי באוטו שלי זרקתי עליו מלא כסף והוא רק יצא מצבע פחחות וגם צמיגים וג'נטים חדשים הכל היה חדש גם רדיאטור כל מה שהיה צריך להחליף באוטו הזה הוחלף לא חסכתי אפילו שקל על האוטו.

עכשיו, ליד התחנת דלק יש מן מסעדה כזאת וישר חשדנו אני וחברים שהנהגת הייתה שיכורה והיה אפשר לראות גם קצת על העיינים שלה ביקשנו מהשוטר שיעשה לה בדיקת ינשוף אבל הוא אמר שאתם לא תגידו לי מה לעשות ולא רצה לעשות ת'בדיקה.

לקחנו גם פרטים של הנהגעת שלא צייתה לתמרור זכות קדימה והשוטר אמר לנו להתייצב ביום שלישי הקרוב בשעה שמונה בתחנת משטרה.

הנה קצת תמונה מהאירוע, בהתחלה אמרו לי שהרכב שלי הלך טוטלוס אבל אחרי זה אמר שאפשר לסדר את זה אבל תלוי מאוד בשמאיי.

2jcjmkzymyj2.jpg

3mzelyzn5dji.jpg

zmmzivymztz2.jpg

xmwjnjwniun2.jpg

2z3ymy2qwtwa.jpg

lzdumbtyytzj.jpg

mylfwjigwzmy.jpg

t5zmhzduggno.jpg

i0uzjx22ytmy.jpg

m1zjmi2zmmjv.jpg

qn5mgmgxmnj3.jpg

yc1ntzndrijj.jpg

vtytki1hwoon.jpg

אשמח מאוד לקבל עצות על מה לעשות עכשיו ומה בערך עלות התיקון לרכב שלי.

תודה רבה ולילה טוב ושקט שיהיה לכם.

אפשר להבין שהנהגת לא מודה שיצאה בצורה פרוע מתחנת הדלק

אני מקווה שקיבלת את כל הפרטים המדויקים של הנהגת ,

אם יש לך ביטוח מקיף תבע את הפוליסה שלך או של החבר שלך ,תן את פירטי הנהגת לחברת הביטוח ,חברת הביטוח תכין תביעת שיבוב ותחזיר לך את תשלום ההשתתפות העצמית .

אם אין לך ביטוח מקיף נסה ליצור איתי קשר טלפוני אני אנסה לעזור לך בתיקון הרכב .

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

יניב זה מיכאל, תשמע זה מזל יא אללה איך אחרי צביעה והכול זה קרה וייי...

תשמע אם יש לרכב שלדה או קצה שלדה תוריד את הג'אנטים את המערכת והכול ושים אותה טוטאללוס

אם לא אז הייתי מתקן,,,

עם שלדה יהיה לך קשה למכור

סקסו,כי 3 גלגלים זו לא בושה!

• תוכן חדש...