Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הסיפור נכון מדוע לא לקחו עדות מהנהג שנתן לחברך את זכות הקדימה .

במקרה כזה אולי היו מאשימים את האופנוען.

זו הייתה גירסתו לחוקר מיד לאחר התאונה או זו גירסה שהומצאה רק אח"כ.

אם זו הגירסה מיד לאחר התאונה , תלכו לצלם את חומר החקירה כולל העדות שלו ושל האופנוען ותראו מה נכתב שם.

ומכייון שמדובר בצומת , אז בצומת לא עוקפים , אלא אם אתה אופנוען , שלהם מותר כמעט הכל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עד כמה שזכור לי ברחוב שנקר שאליו החבר שלך פנה, יש שני נתיבים, מה שאומר שגם אם נהג עצר באחד הנתיבים, היה עליו לתת ז"ק לאופנוע שהגיע בנתיב השני.

פורסם
למזלי השרשור הזה לא נועד בשבילי אבל אני צריך ייעוץ בשביל חבר טוב.

לפני 3 חודשים חבר שלי נסע בהרצליה מכיוון אגדיר לכיוון המוזס למי שמכיר,נסע כלפי מעלה איפה שיש צומת T,ממה שזכור לי אין פניה שמאלה,אם פונים שמאלה מגיעים לסיאט ומולכם יש חנות של נייק.

בכל אופן החבר פנה ימינה לא נתן זכות קדימה לאופנוען והאופנוען נכנס בו.

החבר קיבל כתב אישום מהמשטרה ובכתב היה רשום" אי מתן זכות קדימה ונהיגה בקלות ראש".

העונש המינימלי הוא 3 חודשים על עבירה כזאת.

האם ניתן באמצעות עו"ד לקבל עונש יותר מקוצר מהמינימום בחוק?

אשמח לתשובות.

אהבתי איך שכולכם אוהבים ישר לקפוץ למסקנות,זאת הסיבה שלא רציתי לפרט יותר מדי ורציתי ישר להגיע לת'כלס,כל אחד מדבר כאילו הוא איזה חוקר ויודע בדיוק מה קרה.

קורטקס,יש נפגע ויש נפגע,אנחנו לא תמימים בכל זאת.

לא רציתי להיכנס לזה ולפרט כל דבר ודבר וזאת הסיבה שרציתי שתתייחסו ת'כלס רק לעונש על העבירות שרשומות לו אבל כנראה שאין לי ברירה ואני צריך להסביר.

אז ככה:

חבר שלי לא עשה שום פניה שהיא נגד החוק,חבר שלי פנה כחוק,נתן זכות קדימה אך היה רכב שהנהג בתוכו סימן לו עם היד סע ועצר כמובן בשביל שחבר שלי יסע,חבר שלי נסע ומהצד של הנהג שנתן לחבר שלי את הזכות פתאום הגיע אופנוע שעקף,נכנס בחבר וכך אירעה התאונה.

חבר שלי לא יכל להוכיח כלום וזה בסוף מה שקרה.

האופנוען טען שהבחור שכביכול נתן לחבר את זכות הקדימה פשוט עמד בצד הכביש מה שלא היה נכון אבל לך תוכיח את זה.

יש לו רשיון בערך 6 שנים.

ככה שהאופנוען הזה גם לא בדיוק תלית שכולה תכלת וחבל שהוא לא נדפק מכל הסיפור הזה ועוד יותר חבל שהוא לא נפגע על הצורה שהוא עקף ובגללו כל הבלאגן הזה קרה.

דבר ראשון לגבי איחולים כאלה ואחרים, לרוב האנשים ההגונים בעולם יכאב מאוד לדעת שהם היו מעורבים בתאונה כלשהיא (דרכים או תאונת עבודה) שבה מת בן אדם. אני בספק שזה מה שחבר שלך היה רוצה שיקרה, המחשבה או הידיעה שחבר שלך גמר לבן אדם את החיים גם אם האופנוען אשם לעולם לא הייתה מרפה ממנו עד היום האחרון שלו עלי האדמה הזאת.

לגבי הטענה שלך, אף אחד לא קפץ בראש ואף אחד לא הסיק מסקנות. עניתי ואחרים ענו לך לפי מה שרשמת כל פעם. אם היית מספר את הסיפור שלך בצורה יותר מפורטת על ההתחלה אולי ההתייחסות למקרה הייתה אחרת. אני חשבתי שבמקרה שבתאונה עם נפגעים לא מזיזים את הרכבים אפילו מילימטר עד בואו של בוחן משטרה. למה הזיזו את הרכבים?

מה נהג המכונית שאמר לחבר שלך לבצע את הפנייה אמר? הוא מאשר את הגירסה שלך\של החבר שלך?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...