Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם חייב רישיון עלי תמיד??

שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

עצר אותי שוטר ולא היה לי תרישיון עלי אמרתי לו שאין לי.ענה לי אם כך תחנה בצד תחכה שמישו יבוא לזהות אותך .(מאחר שאין מישו שיכול לזהות אותי באמת)ביקשתי מאישתי שתישלח לי במולטימדיה את הרישיון לפלאפון וכך תוך כדי שאני מגדיל ומקטין תמונה השוטר הנחמד זיהה אותי.

דרך אגב עצר אותי על פלאפון בנסיעה. תוצאה קנס 250 ש"ח על מנורה שרופה חן חן למיתחנפן..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי החזקת תעודת זהות והצגתה:

- תושב שמלאו לו 16 שנים חייב לשאת עמו תמיד תעודת זהות ולהציגה בפני קצין משטרה בכיר, ראש רשות מקומית, שוטר או חייל במילוי תפקידם, כשידרשו זאת ממנו.

-העובר על הוראות חוק זה, דינו - קנס 5,000 שקלים, ובלבד שלא יועמד אדם לדין על אי הצגת תעודה אם תוך חמישה ימים לאחר שנדרש לכך הוצגה התעודה לפני מי שדרש את הצגתה, או לפני שוטר בתחנת המשטרה, ונקבעה זהותו של האדם על פיה; נקבעה זהותו כאמור, יינתן לו, על פי דרישתו, אישור בכתב על כך בתחנת המשטרה

כעיקרון, רשיון נהיגה מספיק לצורך הזיהוי.

אך כאשר גם הוא חסר, השוטר מחויב לעכב את הנהג לתחנה (בנוסף ניתן לקבל על כך קנס 100 ש"ח).

המלצתי להבא, תבדוק לפני הנסיעה שכל התעודות (רשיון רכב, ביטוח חובה) והרשיון נהיגה איתך.

*שימוש בטלפון סלולרי בזמן נהיגה הפך להיות מכת מדינה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דיבורית

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההנחיה היא לבדוק במחשב כי רבו המקרים של אי הפקדת רשיון בפסילה וגם כדי לבדוק בטחונית ופלילית, כך שאם יש עליך תעודה מזהה רשמית כלשהי (צבאית, עובד מדינה וכו') עם תמונה בד"כ לא תשלם קנס ולא תיקרא לתחנה להזדהות.אם אין לך - השוטר נהג נכון - צריך מישהו מזוהה להצהיר שהוא מכיר אותך ואחראי לכך שאתה הוא ------- . יעדיפו חתימה של מצהיר בן משפחה, לפעמים גם אחר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עצר אותי שוטר ולא היה לי תרישיון עלי אמרתי לו שאין לי.ענה לי אם כך תחנה בצד תחכה שמישו יבוא לזהות אותך .(מאחר שאין מישו שיכול לזהות אותי באמת)ביקשתי מאישתי שתישלח לי במולטימדיה את הרישיון לפלאפון וכך תוך כדי שאני מגדיל ומקטין תמונה השוטר הנחמד זיהה אותי.

אם אין לך - השוטר נהג נכון - צריך מישהו מזוהה להצהיר שהוא מכיר אותך ואחראי לכך שאתה הוא ------- . יעדיפו חתימה של מצהיר בן משפחה, לפעמים גם אחר.

עם כל הכבוד לשוטר הנחמד,

haimy, האם לדעתך זיהוי הנהג בסופו של דבר היה תקין ?

ומעניין איך הוא בדיוק רשם את הדוח ? כנראה את הפרטים הוא לקח מהתמונה שבפלאפון...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה נכנס לתחום אפור. הרבה תלוי בהתרשמות מהאדם,הרכב,המקום, הזמן,התראות וכו' ונתון לשיקול השוטר. יש סדר עדיפויות בחלוקת הזמן שלו. קרה הצטערתי שהתעכבתי לבדיקת אדם ובו בזמן עבר אחד שנראה ראוי יותר לזמן בדיקה.לפי הספר לא - בפקס אפשר לעשות כל שירקה אבל זה לשיקול השוטר. היה יכול גם לשחרר אותו בלי כל צעד נוסף של זיהוי ועושים כך הרבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...