רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לא רק יפניות-שלוש-קופסאות עלו ב-2010 על כבישי ישראל, אלא גם כמה מכוניות אספנות נדירות http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000621518 tkgs
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהו יודע מה הפרוצדורה של השבתה זמנית של רכב? (במקרה הזה רכב אספנות). ומהי הדרך להחזיר אותו לנסיעה על הכביש מבחינת משרד התחבורה? הכוונה לעלויות, בירוקרטיה וכו'... תודה עדי
הודעה אחרונה מאת kompy, -
שלום לכולם. חזרנו לא מזמן מטיול בנושא אופניים. חלקנו נפגש בצומת רעננה, וחברים נוספים הצטרפו אלינו במהלך המסלול. סה"כ 17 רכבים שהשתתפו בחלק זה. (בתחנה השניה הצטרפו אלינו 7 רכבים ממפגש הצפון). התחנה הראשונה היתה המוזיאון של אלון וולף במושב חרב לאת. מוזיאון של אופניים המציג מאה שנות ייצור "על אמת" ולא רק בתמונות. מוצגים אופניים תוצרת ישראל ותוצרת חוץ. מיוחדות יותר ומיוחדות פחות - איש איש וטעמו. אך ללא ספק הכמות העצומה כמו גם המגוון הגדול של סגנונות ואפשרויות, מותיר אותנו פעורי פה. בחדר הסמוך מצאנו מאות חלקים לאופניים עתידיות. אופניים שאמורים להשתפץ. מתישהו... כל הכבוד לאלון, חדור המוטיבציה. שגעון והגשמה של איש אחד. להלן תמונות של…
הודעה אחרונה מאת shaig, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למרות מזג האוויר ודחיית השקת המפגש הירושלמי בקולוני, נפגשנו למפגש חמים ויפה, בין גשם לשמש ירושלמית קרירה.
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
התמונות :
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
ערב טוב לכולם מישהו יודע היכן ברמת גן נמצא אותו מוזאון או תצוגת רכבי אספנות? אודה לתשובה גדעון
הודעה אחרונה מאת grbil1, -
- 0 תגובות
- 749 צפיות
הבטיחו שבת של שמש....אז הבטיחו. אנחנו לא ויתרנו יצאנו בקטנה לטיול של כמה שעות לחלץ עצמות אחרי שבוע של גשם תמידי בו לא רכבתי אפילו מטר. יציאה בשעה 11:00 לכיוון כביש המינהרות נס הרים, מזג אוויר ארופאי לחלוטין טמפרטורה 12 מעלות, ברכיבה זה מרגיש הרבה יותר קרררר. כבישים ריקים מתנועה, למרבה ההפתעה דווקא בפארקים ומסלולי הטיולים המון אנשים ורוכבי אופניים, קפה ברבהר עמוס באופנועים, מכל המינים והצבעים, רכבים מיוחדים, ואנשים יפים, שתינו קפה להתחמם השמש הציצה לרגע ונעלמה. משם המשכנו לבית שמש ודרך שער הגיא לחוות שער הגיא, לפגוש את מירנה שיבולת בחוות הכלבים, למי שלא מכיר מירנה יסדה ורשמה על פי אמנה הכלבים הבין לאומית את הגזע הכנעני של כלבי ארץ ישראל ככגזע יחודי עם מ…
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 4 אלף צפיות
ביום שישי ה 11.2 משעה 13:30-14:00 יתקיים מפגש סובארו מטעם פורום סובארוהוליק בחניה של איקאה בנתניה. אנחנו נחגוג יום הולדת משולש! שלושת חברי הפורום המאושרים הם: אילן, אורי ודניאל (oyway). יש צפי מכובד של לפחות 20 רכבים, יהיו דגמים מיוחדים, רוב הרכבים נושקים לשנתוני האספנות ויש גם כמה שכבר הגיעו לשם. המפגש מיועד לבעלי רכבי סובארו מכל הדגמים והשנים אך נשמח לראות אנשים שמגיעים גם בלי סובארו, אם זה לבוא להנות או לחגוג איתנו את ימי ההולדת של החברים או סתם אם אתם בדרך למפגשי שישי השונים ובא לכם לצאת שעתיים קודם כי זה על הדרך... נשמח גם לראות מועדונים אחרים או כל התארגנות ספונטנית אחרת של חובבי רכב. כל זה כמובן בתקווה שלא יירד גשם, במידה ויהיה צפי לגשם אני אודיע כמ…
הודעה אחרונה מאת Simply Nuts, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ערב טוב, שמעתי שלאחרונה מקפידים על אור קטן קדמי בטסט. מישהו אמר לי שהכשילו אותו על דבר כזה. גם שבוע שעבר, כשעשיתי טסט לרכב היומיומי שלי, ביקשו ממני להדליק קודם בנפרד את האור הקטן - דבר שמעולם לא ביקשו ממני קודם לכן. השאלה האם אמנם החליטו להקפיד על זה?...אני שואל מכיוון שבחודש הבר יש לי טסט לפרינץ, ושמתי לב שהאורות הקטנים לא עובדים...
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 909 צפיות
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000621518
הודעה אחרונה מאת א.ב, -
- 2 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום , אני מחפש מידע לגבי חידוש צבע לעור של הגה מישהו יכול לעזור? היכן משיגים צבע ומה התהליך?
הודעה אחרונה מאת העכביש, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
וולוו 244 מודל 83 מנוע 2000 במקור ,קרבורטור סטומברג נדמה לי שהספק המנוע הוא 100 כ"ס הרכב עם הצתה רגילה= קבל+פלטינה, האם הצתה אלקטרונית: סט חוטים+מפלג+מודול+חוטי הצתה ופלגים,ישנו את התנהגות הרכב ולחילופין תצרוכת דלק? יש לצאת מנקודת הנחה שאיו כרגע בעייה לרכב ,שבת שלום לכולם.
הודעה אחרונה מאת ELI_YAHO, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברים, בשיטוטי הרבים בנט, הגעתי לאתר שמוכר מראות לרכבים ישנים. להנאתכם. http://motors.shop.ebay.com/cubepai/m.html
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
טיול אופנועים שני למישור החוף, בהובלת בועז איתן 12.02.11- המועד עודכן. הטיול יתקיים ביום שבת , 12.2.11 הכיוון הפעם- מישור החוף. המסלול יימסר בהמשך. רישום מוקדם לטיול עד יום ג', 14.12, אצל בועז איתן , אחראי אופנועים במועדון החמש, בטל' 4802226- 052 או במשרד המועדון בטל' 7318818- 03, מייל [email protected]. במקרה גשם הטיול ידחה לשבת, 25.12.10 בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת בועז סוזורוזו, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 23 תגובות
- 4 אלף צפיות
זה כמו הרשי אבל הרבה יותר קטן והכל בתוך אולם (חורף...) תצוגה איכותית ועשירה של המועדונים בצרפת וגם יש גיבוי של היצרנים. יש אגף של חלקים וגם המון המון דגמים. ברור שהאירופאיות שולטות אבל ראיתי גם מועדון מוסטנג ומועדון שלבי. ניתן לתמונות לדבר: הרנו 4 עם הכיתוביות ערכה מסע מאלסקה עד ארץ האש! בתמונה ליד עוד רנו 4 מצועצעת. (נדמה לי שהשנה חוגגים 50 ל"4"). מכונית הספורט האדומה. מזרטי, הוברחה מאנגולה באחת ההפיכות שהיו בארץ הזאת. האבא של הזחל"מ זה סיטרואן שערך מסעות בהימליה. ויש גם אוטובוס כאשר אהבתי ומשאית כאשר הצטלמתי וטופולינו שחתמה קבע
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 7 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מחפש הובלה בזול לא משנה לי עם זה יהיה במכולה או על הסיפון.... כי הרכב במלא צריך פחחות רצינית וצבע.
הודעה אחרונה מאת nitch, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
http://cars.walla.co.il/?w=/4713/1783475
הודעה אחרונה מאת SpeeDevil, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 23 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
בעקבות פניית אספני הרכב, מהיום כלי רכב ישן שירשם במשרד התחבורה כרכב אספנות יקבל מספר רישוי עם סיומת מיוחדת בלוחית הרישוי י http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=1573:dover-2011-02-06a&catid=56:dover-c-1&Itemid=65
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 938 צפיות
http://www.mako.co.il/cars-magazine/world/Article-1bf2250f5dc0e21006.htm&Partner=facebook_share
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום רב, לאחרונה נפוצו ידיעות מצד גורמים שונים, לפיהן חל שינוי בפעילות מועדון אלפא רומיאו הישראלי (IAROC) וכי כעת פעילותו נסובה בעיקרה סביב מכוניות אלפא רומיאו מודרניות, בעוד כל הפעילות הנוגעת למכוניות הקלאסיות נזנחה. בשם ועד המועדון, ברצוני להבהיר בזאת, בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים, כי פעילות המועדון ממשיכה כסדרה לרווחת כלל חבריו, וכי ידיעות אלה הן בגדר עורבא פרח, ומופצות כפי הנראה ע"י התאגדויות אזוטריות למיניהן, ששמו להן למטרה לחבל בהישגי המועדון, במעמדו כאחד ממועדוני הרכב המובילים בישראל ובמוניטין הטוב שלו, אשר הושג בעמל רב שנמשך לאורך שנים. מועדון אלפא רומיאו הישראלי מהווה וימשיך להוות בית חם ואבן שואבת לבעלי וחובבי מכוניות היצרן אלפא רומיאו, קלאסיות ומודרניות כ…
הודעה אחרונה מאת 57mmStroke, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם. עקב הגשם שצפוי בשבת הקרובה, לא נקיים כנראה טיול משותף למרחקים. במידה ומזג האויר יאפשר זאת, נשתתף במסיבת יום ההולדת ה .... של יענקלה הללי. הודעה סופית תפורסם ביום חמישי. ביום שבת 12.2.11 נערוך טיול 4X2. כלומר, "רכבי 4 גלגלים בעקבות רכבי 2 גלגלים". נצא מצומת רעננה לכוון מושב חרב לאת ונבקר במוזיאון האופניים היפה של אלון וולף. משם נמשיך לכוון קיבוץ עין כרמל, אל המוסד הדו גלגלי המעניין של שייקה גורן... http://www.planetnana.co.il/shaikegoren/ בהמשך נבקר את פסל הבזלת דגן שקלובסקי. נקנח בקפה חביב באזור, ונחזור לביתנו שמחים ומאושרים. ביום שבת 12.3.11 נקיים טיול רכבי אספנות למנזרים באזור ירושלים. פרטים מדוייקים…
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
התכוונו להגיע ולתת כבוד לסמי ולרכב המדהים שלו, והואיל והטקס נידחה ידידי הטוביה במפגש החלומות יפגשו מחר כרגיל בבסיס האם החל משעה 1430 יכבד אותנו במפגש אנדאוס, רוכש ה-VW 1968 שהעביר אותה חזרה לגרמנייה. החברים מכל הארץ שמזמן לא הגיעו וגם כאלה שכן מוזמנים-רן
הודעה אחרונה מאת michael carmi, -
שלום לכולם, לפני מספר חודשים רכשתי icm מודל 1974 (בולמי זעזועים קדמי ואחורי כמקובל בדגם לשנה זו). זוהי הזדמנות להודות לאריה מגן יבנה שסייע רבות ברכישת הטילון וכן על כך שעמד במילתו ואכן מכר לי כלי נפלא- תודה אריה (-:. לצורך השמשת הטילון לנסיעה עבר הטילון בדיקת מוסך מורשה ובעצת שרון מוסך "דר לאופנועים",הוחלפו הצמיגים. הטילון עבר טסט בהצלחה. תהליך השיפוץ כולל בעיקר צביעת הטילון שכן רכשתי אותו צבוע מברשת טמבור. היום פירקתי את הטילון למרכיביו הגדולים (אין צורך לפתוח מנוע שכן הוא מתפקד כהלכה ושוב, תודה אריה). מצ"ב תמונות שלם ומפורק. בתוכנית: צביעת שילדה, ניקוי חיצוני של המנוע, ניקוי וצביעת כנפיים, מעט עבודת פחחות, ניקוי אגזוז, החלפת ברגים בכל הטילון, החלפת …
הודעה אחרונה מאת HEBO, -
- 5 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין להשקת טנדר GMC ספרינט, 1977 GMC SPRINT 1977 שופץ ע"י חבר מועדון החמש אלי שמש שהצטרף אלינו ממש לאחרונה ההשקה תתקיים ברחבת החנייה של היכל הספורט נוקיה, שכ' יד אליהו תל אביב, ביום ו', 28.01.11, בשעה 16:30! (שימו לב לשינוי בשעת ההשקות). נאום פתיחה וברכות- יו"ר המועדון , נחום קדמיאל סקירה היסטורית- קובי מילוא. בעלי טנדרים מוזמנים להגיע עד השעה 16:00 , לארח חברה לרכב המושק. במקרה גשם האירוע ידחה למועד אחר. אחראי אירוע- מתניה הלוי, טל' 0524472256. בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת niro007, -
- 9 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום לכולם,האם מישהוא בסביבה עשה פחחות לבד? אני מאוד רוצה ללמוד את הנושא ויש לי זמן וכמובן רכב שזקוק נואשות לפחחות...
הודעה אחרונה מאת העכביש, -
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם הרבה זמן לא היתי כאן מסיבות שונות ברשותי מרצדס 280C W114 שנמצאת בתהליכי שיפוץ כבר כמה חדשים הכוונה להביאה לרמה הגבוהה ביותר שניתן כאן בארץ (וניתן) אני צריך לשפץ את הגיר האוטומטי שלה מבקש המלצות למכוני שיפוץ שיודעים את העבודה ומכירים את הגיר הזה שהינו בן 37 שנים (4 הילוכים) בתודה לכל המשיבים גדעון נ.ב. יש לי תמונות להעלות רק לא יודע עדיין איך.
הודעה אחרונה מאת דני לוי, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בשעה טובה האוניה שהובילה את האופנוע שלי הגיעה היום לאשדוד אודה לכך מי שיכתוב על מהלך העיניינים לשחרור רכב אספנות מרגע שהוא יורד מהאוניה ועד קבלת אישור להוצאתו מהנמל. מתי כדאי להגיע? אילו אישורים צריך חוץ מרשיון יבוא ושטר מטען? אילו אגרות צריך לשלם ולמי? דן
הודעה אחרונה מאת danש, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חיפשתי גרר לשם העברת ה- Mercedes 220SEb מתל-אביב צפונה. חבר המליץ על עזרא דושי מגרר-אריאל. נעזרתי בשרותיו, עזרא ביצע את העמסה, עגינת הרכב כמי שקיבל למשמורת תינוק בן יומו. הנסיעה עברה בהצלחה ובשלום . לשאלתי במהומדוע זכיתי לשרות VIP הסתבר כי עזרא הינו בעל אוסף נאה ומיוחד של רכבי אספנות ומכאן רגישותו לתחום. ממליץ לכל החברים עזרא-057-7733321
הודעה אחרונה מאת 123volvo, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אירוע הגביע הנודד ( 2010) התחרות השנתית לשיפוץ רכבי אספנות ע"ש שאול גלאי ז"ל בחסות ובשיתוף קבוצת 'אוטו' בהמשך למסורת, מועדון החמש מקיים את התחרות לשיפוץ רכבי אספנות ע"ש שאול גלאי באתר אנדרטת משמר הגבול, שבצומת ברקאי (כביש חדרה עפולה). האירוע יתקיים בחוה"מ פסח- יום שישי, 22.04.11 חברי המועדון, בני המשפחה ואורחיהם מוזמנים להגיע לאירוע שבמרכזו הפקדת הגביע הנודד ע"ש שאול גלאי ז"ל בידי החבר שיזכה במקום הראשון בתחרות. מצ"ב רשימת המועמדים לתחרות גלאי 2010 לפי סדר הא"ב: 1. אורי ורון אפנצלר- פולקסוואגן קבריולט 1961 2. איציק כהן- קדילק קופ דה וויל 1957 3. מאיר קלמנוביץ'- ג'יפ פו…
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- 10 תגובות
- 8 אלף צפיות
היי חברה, זכיתי לשמחתי לרכוש ווספה ראלי 200 שהיתה במשך שנים רבות מתחת לערמת גרוטאות החצר, מתחת לכיפת השמים. הווספה היתה במצב מכני גרוע ביותר, כל המנוע היה תפוס, גוש חלודה אחד, ידיות קלצ' והגז תפוסות, מכללים כגון: פנסים קידמי,אחורי, חסרים, כסא קרוע ושבור, הברקסים תפוסים... בקיצור התחלתי בשיפוץ ונאלצתי לשבור את הבוכנה עם פטיש ואיזמיל, שיחרור כל הלגרים היתה משימה כמעט בילתי אפשרית.... אך לבסוף המנוע שופץ כחדש. להנאתכם מספר תמונות של תהליך השיפוץ שעדיין לא נגמר. (במהשך תהליך השיפוץ יועלו תמונות נוספות עד גמר השיפוץ בשעה טובה ) http://www.up2me.co.il/v.php?file=30091594.jpg http://www.up2me.co.il/v.php?file=62658759.jpg http://www.up2me.co.il/v.php?file=79008495…
הודעה אחרונה מאת JuniorGT,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 334 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ETStudio
- קוסקוס
- Pavlik
- SurfHigh
- ArikB
- itaimoto
- pasat04
- שחר 1
- quizlette85117701
- RedLabel
- EliC25
- matan_mil