Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קרסו חונכת מוזיאון חדש

יהורם
שימו לב! השרשור הזה בן 4987 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

מסקרן אותי לדעת איך הם מתייחסים לבעלי מכוניות ישנות מתוצרת רנו שמגיעים למוסכים ומבקשים סיוע בחלקים וטיפולים....

האם לאחיזה בעבר יש אחיזה גם בהווה או רק בתצוגה כלפי חוץ?...

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אמנם לא כל כך ישן, אך לא פופולארי בארצנו ומלאי החלקים אזל מזמן, הרנו טווינגו שלי (שנת 94) מקבלת טיפול חם ואוהב במוסך מורשה רנו בחדרה.

יחסי אהבה-שנאה, ברכות מעורבות בקללות (תזרוק כבר את האוטו!) אך עדיין מקבלת טיפול הולם :-)

כבר חתמתי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשהגעתי לקרסו במפרץ חיפה עם עליזה חצי מהמוסך יצא לראות ... חלקים - קדחת , זקן המחסנאים סיפר לי שהיה להם מלאי גדול של חלקים לקשישות אבל כשהם ראו שאין ביקוש הכל הלך לברזל/אלומיניום , זו לדעתי בעיה של חברה בלי רצון לשמר היסטוריה או מצד שני פשוט ביזניס , אגב הם מחזיקים (או החזיקו) במוסך רנו 4 אף שש יפייפיה - מודל 86 - כנראה זו שבמוזיאון !

אני יודע שמכבי קרסו אוסף את דגמי החברה הישנים , אפילו פעם אחת לגמרי במקרה ראיתי כשהגיע מכונאי של קרסו עם קטר שבו של מכבי לטסט ע"י משרד הרישוי בחיפה ....

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המוזיאון אינו חדש. הוא כבר הוצג לפני שנה וחצי ואף גם הוצג בזמנו בערוץ 2

החדש היחד הוא ה"שיחזור" של תל אביב.

בקשר לטנדר רנו שנראה בצילום יש בגני תיקווה אח תאום שלו במצב תצוגה נוסע יום יום ונראה ממש טוב.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסקרן אותי לדעת איך הם מתייחסים לבעלי מכוניות ישנות מתוצרת רנו שמגיעים למוסכים ומבקשים סיוע בחלקים וטיפולים....

האם לאחיזה בעבר יש אחיזה גם בהווה או רק בתצוגה כלפי חוץ?...

אז אני הגעתי עם טווינגו למוסך המרכזי של רנו בראשון לציון מערב לטיפול 10,000 , היועץ שירות או הפקיד קבלה לא הכיר את הרכב וחשב שזה בכלל סיטרואן, אחרי שראה את הכיתוב רנו מאחורה חיפש לפחות רב שעה את הטיפול שהרכב צריך לעבור ובסוף נתן לי הצעת מחיר למנוע מקביל, מיותר לציין שלא עשיתי שם טיפול(ומעוד כמה סיבות שרשמתי בעבר)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

"פארק תעשיה פארק ראם" נמצא מאחורי היישוב בני עייש.

(בצומת כנות יש לפנות לכיוון בני עייש , להכנס שמאלה ליישוב עצמו לחצות אותו ולהגיע )

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צביקה,

יש אפשרות לקבל לינק על האזכור של המוזיאון בערוץ 2? במסגרת איזה תכנית דובר עליו?

למיטב זכרוני, דובר פה על המוזיאון בשנתיים האחרונות, עוד כשהיה בתהליכי תכנון ובנייה- מישהו יכול לקשר לשרשורים הרלוונטיים?

חיפושיי העלו חרס.

תודה מראש,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...

שלום לכולם.

היום הייתי במוזיאון,קיבלו אותי ממש יפה.

היה נחמד, המכוניות שם רובם במצב תצוגה חלקן לא ממש,

אבל בסך הכל יש שם דגמים באמת מעניינים ויפים!

מומלץ לכל חובבי אספנות, ורנו במיוחד! :-)

1983 & Opel Astra DTI 2003 , Citroen Visa Club 1982

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4987 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...