Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לאחרונה נפוצו ידיעות מצד גורמים שונים, לפיהן חל שינוי בפעילות מועדון אלפא רומיאו הישראלי (IAROC) וכי כעת פעילותו נסובה בעיקרה סביב מכוניות אלפא רומיאו מודרניות, בעוד כל הפעילות הנוגעת למכוניות הקלאסיות נזנחה.

בשם ועד המועדון, ברצוני להבהיר בזאת, בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים, כי פעילות המועדון ממשיכה כסדרה לרווחת כלל חבריו, וכי ידיעות אלה הן בגדר עורבא פרח, ומופצות כפי הנראה ע"י התאגדויות אזוטריות למיניהן, ששמו להן למטרה לחבל בהישגי המועדון, במעמדו כאחד ממועדוני הרכב המובילים בישראל ובמוניטין הטוב שלו, אשר הושג בעמל רב שנמשך לאורך שנים. מועדון אלפא רומיאו הישראלי מהווה וימשיך להוות בית חם ואבן שואבת לבעלי וחובבי מכוניות היצרן אלפא רומיאו, קלאסיות ומודרניות כאחת, ומקדם בברכה כל חבר חדש.

ועד המועדון מאמין כי זכותו של כל אדם להתאגד במסגרת הנוחה לו וההולמת אותו, ויחד עם זאת, יש לזכור כי בסופו של יום, כמות בעלי מכוניות אלפא רומיאו היא נתונה, ואחריתו של כל פילוג שלהם היא פגיעה אנושה בהם, בתחביבם ובאינטרסים המשותפים להם.

לסיום, חובה נעימה היא לי לציין כי ועד המועדון רואה את השת"פ הקיים עם מועדון החמש באור חיובי מאוד, וככל שהדבר תלוי בנו, שת"פ זה צפוי להימשך גם בעתיד הנראה לעין.

בכבוד רב,

אלעד סיטון

דובר מועדון אלפא רומיאו (IAROC)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בדבריך יש יותר מרמז שהאחראים להפצת הידיעות הוא מועדון אלפא רומיאו קלאסיק.

אני קיבלתי מייל בדבר הקמת המועדון ובו לא היתה אף התיחסות להפסקת פעילות IAROC בנושא אלפות קלאסיות.

גם בפוסט של ראובן בדבר מפגש המועדון או בתגובות השונות לפוסט זה לא נאמר ש IAROC מפסיק פעילות קלאסית.

ראובן נשאל לפשר הפיצול וענה לעניין.

ה"פגיעה האנושה בתחביב ובאינטרסים משותפים" כדבריך, תיגרם אם בכלל, רק מהתלהמות והתנפלות חסרת כל צידוק.

פורסם

לאסף הנכבד

איפה אתה מזהה "התלהמות והתנפלות חסרת כל צידוק"?

אני פשוט לא מזהה את הדברים האלו בפוסט של אלעד.

אלעד, בתוקף תפקידו כדובר מועדון אלפא רומיאו הישראלי,

מצא לנכון להבהיר את המצב לאלו שאינם בקיאים בהסטוריה הקרובה

ובהשתלשלות העניינים במועדון אלפא רומיאו הישראלי, מה פסול בכך?

כחבר מועדון אלפא רומיאו הישראלי אני מכבד ומוקיר את עבודתו של אלעד,

וכן את תפקודם המצויין של שאר בעלי התפקידים במועדון.

מי שרוצה ליצור מסגרת חדשה אחרת, שיבושם לו.

בכבוד רב

אילן

סלע

פורסם
ידיעות אלה הן בגדר עורבא פרח, ומופצות כפי הנראה ע"י התאגדויות אזוטריות למיניהן, ששמו להן למטרה לחבל בהישגי המועדון(IAROC)

לסלע הנכבד

בקטע המצוטט אני מזהה התלהמות והתנפלות. מדוע הן חסרות כל צידוק הסברתי כבר.

בהבהרת המצב אין כל פסול כמובן. בהטלת רפש ללא בסיס יש ויש.

כחבר IAROC בעבר אני מכבד ומוקיר את עבודתו של אלעד.

מי שרוצה ליצור מסגרת חדשה, רשאי לעשות כן בלי שיוטחו בו האשמות שווא.

בכבוד רב

אסף

פורסם

אדונים נכבדים !

למה לריב שאפשר פשוט להפעיל את המח במקום את האגו !

לא פשוט יותר להבין שאם מועדון אלפא קלאסיק הוא גם אלפא וגם קלאסיק הוא יכול להשתייך גם ל-IAROC וגם למועדון ה-5.

הרי כל המועדונים הללו הוקמו ומנוהלים בהתנדבות אז למה לא להתנהל גם בשותפות !

רק האגו חשוב לכם ? מה עם נוכחות כמותית ? פרישה ממועדון קיים כדי להקים מועדון חדש רק מחלישה את 2 המועדונים. הקמה של מועדון חדש ללא עזיבה של המועדון הקודם רק מחזקת את 2 המועדונים.

פורסם

לאסף הנכבד שלום

להלן ציטוט ממילון אינטרנטי:

התלהמות

(נ')

spc.gif התלהטות יצרים, הסתה, השתוללות

מצטער, לא מזהה אף אחד מאלו, גם בקטע שצוטט על ידך.

בברכה

אילן

סלע

פורסם

אשמח אם תענה לעניין ולא תעסוק בהתפלפלות מילונית.

אלעד מאשים בגלוי את ראובן ואת מועדון אלפא קלאסיק בהפצת ידיעות שקריות. בנוסף הוא טוען שמטרת המועדון החדש היא פגיעה בהישגים, במעמד ובמוניטין של IAROC.

אם בעיניך האשמות אלה לגיטימיות, אין לי מה להוסיף ולדון.

אם בעיניך האשמות אלה אינן לגיטימיות, אין לי עניין לדון האם הן עונות על הגדרת "התלהמות והתנפלות" לפי מילונות שונים.

פורסם

ל sls הנכבד

אתה כנראה לא מכיר את השתלשלות העניינים במועדון אלפא רומיאו.

אם תרצה, אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי ואשמח לעדכן אותך.

אני מסכים איתך לגמרי.

בינתיים, מי שפרש הוא מועדון אלפא רומיאו קלאסיק, וזו זכותו כמובן.

בדרך היה גם מועדון האיטלקיות, אבל האתר של המועדון הזה והמועדון עצמו רדומים משום מה.

בברכה

סלע

פורסם

ההשתלשלות לא מעניינת - מה שמעניין שיש 2 גופים שיכולים לשתף פעולה ובמקום זה רבים כמו טיפשים בגלל אגו !!!

ל sls הנכבד

אם תרצה, אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי ואשמח לעדכן אותך.

אני מסכים איתך לגמרי.

בינתיים, מי שפרש הוא מועדון אלפא רומיאו קלאסיק, וזו זכותו כמובן.

בדרך היה גם מועדון האיטלקיות, אבל האתר של המועדון הזה והמועדון עצמו רדומים משום מה.

בברכה

פורסם
ל sls הנכבד

אילן, נראה לי שאתה ממש אבל ממש לא רוצה שנעלה כאן את השתלשלות העניינים במועדון אלפא רומאו ובטח לא לדון במי באמת מחבל וחיבל במועדון הזה כולל עבירות על חוק העמותות.

כל זה מאחורינו, אנחנו במועדון אלפא רומאו קלאסיק עם הפנים לעתיד אחרי מספר רב של פעילויות מוצלחות ביותר תוך תקופה קצרה יחסית. את רוב התמונות מהארועים ניתן לראות כאן או בפייסבוק. אנחנו מאמינים בחברות אישית בין החברים, עזרה, הפרייה הדדית ושימור האלפות האהובות שלנו, וכך זה מתנהל.

יש לנו מספר לא מבוטל של חברים שהם גם חברי מועדון החמש כולל אותי ואני מקווה שקברניטי מועדון החמש ידעו לנצל זאת לטובה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
אילן, נראה לי שאתה ממש אבל ממש לא רוצה שנעלה כאן את השתלשלות העניינים במועדון אלפא רומאו ובטח לא לדון במי באמת מחבל וחיבל במועדון הזה כולל עבירות על חוק העמותות.

כל זה מאחורינו, אנחנו במועדון אלפא רומאו קלאסיק עם הפנים לעתיד אחרי מספר רב של פעילויות מוצלחות ביותר תוך תקופה קצרה יחסית. את רוב התמונות מהארועים ניתן לראות כאן או בפייסבוק. אנחנו מאמינים בחברות אישית בין החברים, עזרה, הפרייה הדדית ושימור האלפות האהובות שלנו, וכך זה מתנהל.

יש לנו מספר לא מבוטל של חברים שהם גם חברי מועדון החמש כולל אותי ואני מקווה שקברניטי מועדון החמש ידעו לנצל זאת לטובה.

ראובן במקום לבזבז אנרגיות בהסברים שממש לא צריכים להנתן לאף אחד תכנן לנו את הפעילות הבאה שנמשיך להינות

בברכה,רפי

נהג מתחיל

פורסם

ראובן, אין לאף אחד מה להסתיר, בדיוק כמו שאין לאף אחד (כולי תקווה, לפחות) עניין לריב. המטרה של ההודעה הייתה להבהיר שמועדון אלפא רומיאו ישראל היה ועודנו בית לכל אלפיסט באשר הוא ואין בשורותינו כל אפליה בין דגמים, שנתונים או כל סממן אחר. כן חשוב היה להבהיר שמועדון אלפא רומיאו לא עמד מאחורי כל פיצול שהוא, בין אם על בסיס שנתון או על כל בסיס אחר. מועדון אלפא רומיאו קיבל בימים האחרונים מספר רב של פניות אשר ביקשו לברר האם התפצל המועדון או שמא חדל מלעסוק במכוניות קלאסיות או לקבל חברים בעלי מכוניות קלאסיות וחשוב היה לציין ולהבהיר בריש גלי שלא כך פני הדברים. זה הכל.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ראובן שלום

אין לי בעיה לדון בכל נושא.

אין לי מושג למי אתה מתכוון כשאתה כותב "מחבל וחיבל".

אין לי גם כל עניין לריב.

היה מה ששנינו יודעים שהיה, לקחת החלטה ליצור פורום/התאגדות חברים/כל שם אחר שמתאים,

וכמובן שזו זכותך המלאה.

אני מסכים לגמרי עם הדברים שכתב sls:

כל פיצול של גוף המורכב מאנשים בעלי אינטרס משותף, לשניים או יותר, רק מחליש את כולם-הישנים והחדשים.

מפוסטים שנרשמו כאן,ומתמונות שהועלו (אינני רשום בפייסבוק), אני מתרשם שיש לכם טיולים מהנים,

ואני מברך אתכם ומפרגן לכם.

בשורות טובות

סלע

פורסם
ראובן, אין לאף אחד מה להסתיר, בדיוק כמו שאין לאף אחד (כולי תקווה, לפחות) עניין לריב. המטרה של ההודעה הייתה להבהיר שמועדון אלפא רומיאו ישראל היה ועודנו בית לכל אלפיסט באשר הוא ואין בשורותינו כל אפליה בין דגמים, שנתונים או כל סממן אחר. כן חשוב היה להבהיר שמועדון אלפא רומיאו לא עמד מאחורי כל פיצול שהוא, בין אם על בסיס שנתון או על כל בסיס אחר. מועדון אלפא רומיאו קיבל בימים האחרונים מספר רב של פניות אשר ביקשו לברר האם התפצל המועדון או שמא חדל מלעסוק במכוניות קלאסיות או לקבל חברים בעלי מכוניות קלאסיות וחשוב היה לציין ולהבהיר בריש גלי שלא כך פני הדברים. זה הכל.

רומן, אני מכבד אותך ואת מה שכתבת, אני לא קורא לאף חבר מועדון אלפא רומאו לעזוב במיוחד עקב העובדה שאצלנו אין עלות הצטרפות למועדון, אני אף המלצתי לחברים להיות חברים בשני המועדונים ולהנות מכל העולמות.

לדעתי לקרוא לנו "ארגון אזוטרי" ומחבלים במועדון זה קצת "לא מריח טוב" במיוחד בעקבות הנסיון שלי לאחות את הקרעים שלא צלח עקב מחיקת, שינוי ההודעות שלי בפורום (אלפא רומאו) ותקיפתי בלשון פוגעת מבלי לתת לי יכולת להגיב- ללא הצדקה, טענות אתה יכול להפנות לפותח שרשור זה שידו הייתה בדבר.

אני מקווה שבעתיד נוכל לשתף פעולה בין המועדונים, נקודה למחשבה היא שיתוף פעולה בהשקה של דרור בריל :roll: .

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

לעניין ניסיונות לאחות קרעים אני דווקא זוכר את את אלה שלי, אבל זה באמת לא מעניינו של שרשור זה או כל שרשור שהוא, אלא שיחות אישיות, ב"ה כל אחד מאיתנו יודע איך להתקשר האחד לשני וזו לטעמי (כמו שהיה תמיד) הדרך הנכונה לעשות דברים ולהידבר. אני לא מתכוון להטיח האשמות או אף רמיזות אישיות בפורום נכבד זה.

כמו שכתבתי לעיל, שרשור זה בא לעולם לאור הפניות הרבות שקיבלנו ולטעמי הוא מיצה עצמו לאחר ההבהרות האחרונות, אם כי בוודאי שאוכל לענות על כל שאלה שתתעורר, בין אם כאן, בפורום של המועדון שלנו, בה"פ, דוא"ל או טלפון.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...