Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביצוע פחחות לבד לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,האם מישהוא בסביבה עשה פחחות לבד?

אני מאוד רוצה ללמוד את הנושא ויש לי זמן וכמובן רכב שזקוק נואשות לפחחות...

פורסם

הוא מעוניין לבצע פחחות באופן עצמאי לרכבו, שאל אם מישהו מכאן ביצע זאת בעצמו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תגדיר גם מה זה פחחות אצלך.

הוצאת מכות מילוי חומר והחלקה.

או חיתוך פחים וריתוך פח חדש.

יש אנשים כאן שעשו גם מזה וגם מזה.

כמו בכל דבר: קודם צריך את המקום, אחר כך ציוד ואז רקע טכני.

בניסוי וטעיה יש אנשים שהתמקצעו אבל כל מקרה לגופו.

יש את השרשור האחרון של השיפוץ של הקאדי שהבחור עשה פחחות לבד עם קצת עזרה ומקום מפחח מקצועי.

תוכל לראות את מה שכתב בשרשור לדעתי הוא הגיע לתוצאות טובות מאוד.

פורסם

שלום

ציין מה רמת הפחחות הנדרשת לרכבך,ההבדל הוא גדול ממצב למצב .

האם יש רקבונות ,מה דרגתם,או מכות פח,בכל מקרה עדיף שתפרסם צילומים,אין טוב ממראה עיניים.

חשוב שתדע שפחחות רכב זה מקצוע שדורש מיומנות וניסיון,כדי להגיע לתוצאה יפה.

פורסם

בקיץ האחרון עשיתי לבד פחחות וצבע לפורד שבסמלון שלי. יצא פצצה יחסית לחסר ניסיון כמוני. (בחודש האחרון גם חטאתי באוברול עצמי ומוצלח למנוע-אך זה כבר סיפור אחר).

את הפחחות היקרה שכללה שחזור רצפה (מקורית), קיר אש והטלאה בכנפיים ועוד מקומות כמו קורות, השארתי לבעל מקצוע מיומן ביותר: (עלות של 11,000 ש"ח). אם תרצה עזרה ויעוץ ( כמו קניית צבע, וחומרים)אשמח לייעץ לך, ולעזור במה שאפשר.

פורסם

טוב אז ככה:

אני גר ברמת גן

והרכב במצב יחסית סביר לרכב שנת 69 יש לו קצת רקבונות שאני יכול להתגבר עליהם בעזרת ריתוכים

מה שיותר חשוב לי זה איזה חומר פחחות למילוי החורים עדיף ואיזה צבע מומלץ לרכוש

תודה

עמי

פורסם

הרכב פונטציאלי ויפה שיהיה בהצלחה.

יש חנות ברח' יצחק שדה ת"א בפינה מול תחנת הדלק.

"טופ קלור" יש שם חומרים לפחחות צבעים והסברים והמחירים סבירים.

פורסם

אני קניתי את הצבע והחומרים ב "גוון". הם יושבים בבני ברק ליד מכון רישוי מממ , (בהמשך אותו רחוב). היחס שקיבלתי מדהים.

סבלנות, הסברים איך לעבוד, והמון ידע מצד הבעלים אייל שיש לו ניסיון בצביעה בעברו. לימד אותי איך עובדים עם היד , מאיפה להתחיל, ואפילו ערבוב כמיות כולל סרגל מדידה מיוחד במתנה. מומלץ ביותר!

צבע עולה 150-200 ש"ח לליטר. אם אני זוכר נכון לקחתי 3 ליטר. את העודף (קילו) שמתי חלק בתוך מיכל ספריי, לצביעות עתדיות ותיקונים.

מרק פחחים עולה כ 40 ש"ח לקופסא קטנה (לעבוד רק עם קופסאות קטנות כי זה מתייבש וחבל). פילר יכולים לקנות בספריי שעולה 40 או בקופסא, תלוי בכמות שרוצים להתיז.

לרכב שלם עם תיקונים גדולים עדיף לקנות ולערבב.

מקשה וטינר ביחד 200 ש"ח.

כלומר, שהעלות המוערכת של כל החומרים כ 1000 ש"ח. פיסטולט השאלתי מחבר.

זמן העבודה- חדשיים של שיופים בשבתות ושעה שעתיים בחלק מהבקרים. פיסטולק השאלתי מחבר, וקומפרסור יש לי בעבודה (חנות אופניים).

פחחות מסיבית בוצעה קודם לכן בעלות של 11,000 ש"ח שכללה שחזור המרכב, הטלאת קורות, החלפת רצפה, תיקון קיר אש כנפיים ועוד. את הנקודות האלה ביקשתי לצבוע עם מברשת צבע והאוטו היה נראה רע. את הצביעה עשיתי לבד מטעמי חיסכון, מה גם שאפילו צביעה טובה אצל בעל מקצוע גורמת לחלודה לחזור בסופו של דבר.

• תוכן חדש...