רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 11.3 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1962-63-SABRA-RAT-ROD-GASSER-FIBERGLASS-BODY-RACE-CAR-/320658151816?pt=US_Cars_Trucks&hash=item4aa8b71988 טוען שיוצרו רק 41 רכבים כאלה, האמנם?
הודעה אחרונה מאת -RUDY-, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=qUuvlZoIVGE דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
אתמול בלילה נגנב רכב מסוג סיטרואן דיאן צהובה מאיזור צ'יק פוסט דרך בר יהודה . הרשיונות של הרכב מוקפאים כל היודע דבר על הימצאו שיצור קשר בפרטי או 0523480964 ייתכן מצב שהרכב יימכר לחלקים אני מבקש בכל לשון של בקשה תצרו קשר במידה ובנאדם מציע לכן תאוטו לחלקים הרכב עמד שם הרבה מאוד שמן מדובר ברכב מאוד שמור מס' רכב : 425988 כל המוצא יבוא על שכרו הרכב הנ''ל גנוב!!!!
הודעה אחרונה מאת עידן ב.מ, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 3 אלף צפיות
דבר ראשון שלום לכל חברי הפורום. ברשותי מרצדס SE280 שנת 77' שעומדת כבר כ-10 שנים והייתי רוצה לשפץ אותה מ-א' ועד ת' ולעלות אותה בחזרה לכביש . לכן אבקש את עזרתכם בהמלצות היכן לעשות זאת .
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
- 19 תגובות
- 4 אלף צפיות
מועדון אלפא רומאו קלאסיק ישראל מזמין את חבריו ואת כל בעלי האלפות הקלאסיות למפגש במסעדת "לה טוסקנה" הסדנא 3 אזור התעשייה , רעננה בתאריך 17/2 בשעה 21:30. ניתן להגיע עם האלפות, החנייה צמודה למסעדה. נא לאשר הגעה באימייל: [email protected] או בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת JuniorGT, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 907 צפיות
שלום רב, חברי מועדון החמש שברשותם רכב אספנות קבריולט מכל סוג עם מושב אחורי ומעוניינים להשתתף בתוכנית ריאליטי חדשה של ערוץ 2, מוזמנים לקבל פרטים בפורום הסגור. תשלום ראוי מובטח למשתתפים. להזכירכם, הכניסה לפורום הסגור דרך סרגל הניווט בתחתית העמוד, מצד שמאל (כדאי להיכנס ולהתעדכן מדי פעם). לנוחיותכם גם קישור ישיר: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=363934 רון פז דובר המועדון
הודעה אחרונה מאת Cadillac58, -
- 9 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
בא לציון הגואל מבחינתי. http://www.123ignition.nl/products.php את הדיסטריבוטור הזה ניתן לכוון על ידי מחשב וליצור את מפת ההצתה הרצוייה, בעצם שתי מפות, לדוגמה לנסיעה עם שני סוגי דלקים מבחינת האוקטן. כשמעלים קומפרסיה במנוע, דרוש להוריד את קידום ההצתה או להשתמש בדלק בעל אוקטן גבוה יותר שלעיתים לא נמצא. בעזרת הדיסטריבוטור הזה, ניתן לייצר מפת הצתה כזאת שבסל"ד נמוך ניתן לקבל קידום גבוה יחסית (מותאם לשימוש עם גלי זיזים מוגדלי מעלות ומוגדלי גובה- "חמים") ובעליית הסל"ד על מנת לא לגרום למנוע נקישות/ צלצולים לדאוג לאיחור בהצתה. גם אם מה שכתבתי ממש ברור, אני ממש חיכיתי למוצר כזה.
הודעה אחרונה מאת giga-c, -
- 3 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מסתבר שלהיות נסיך במונקו זה לא קל. צריך להחזיק יאכטה,סירת מרוץ ויותר מ-100 מכוניות משנת 1903 ועד 2011 (בינתיים) הנסיך רנייה (אביו של אלברט החנון המכהן היום) היה שובב לא קטן בענייני מכוניות. בטעות גיליתי את המוזיאון הפנינה הזה. יש תמונות מתוך המוזיאון וגם תמונות רחוב. מזדה 3 לא מצאתי במונקו...
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
כהרגלנו התאספנו במקום המפגש בנס - ציונה, קריר, קרני השמש האחרונות אפילו לא מחממות את הכסאות של הבית הקפה. מה כן חם - הסחלב והקפה - כיף ונעים לשתות משהו חם ולשהות בחברותא. חבורת היסוד מתפקדת ומי חסר לנו - אחראי למפגש - ג'קי ידידנו, הסיבה מוצדקת - אירוע משפחתי - בת מצווה לבת החמודה. מעל במת הפורום - כל חברי המפגש מאחלים למשפחת בן-ניסן ולבתכם היקרה, כלת השמחה - מזל טוב . נחת ושמחה שתשרה בביתכם לעד - ושתהנו מילדכם היקרים ולכלת השמחה נאחל - מזל טוב להיכנסך לעול המבוגרים. מ ז ל ט ו ב מאחלים כל חברי המפגש.
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הייתי שמח אם מישהו מאשפי המקלדת ואיתור הכתובות יוכל להעביר לי קישורים לסדנאות שיפוץ אופנועים ישניים המתמחים ב-BMW ב-: הולנד גרמניה יוון ואשמח לשמוע על עוד מקומות-תודה-רן
הודעה אחרונה מאת Tatra, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חלפים משומשים כמובן
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 961 צפיות
שלום לחברי הפורום, בגיליון מרץ של מגזין 'הגה' תפורסם כתבה הסוקרת את הרפורמה בתקנות היבוא של מכוניות אספנות, והדיונים האחרונים של אנשי משרד התחבורה בנושא. לצורך כך, אשמח אם תוכלו לסייע בידנו ולהעביר אלי תמונות באיכות ורזולוציה גבוהה ככל האפשר של מכוניות אספנות (ללא הבדל לאום, דת גזע ומין) הממתינות במחסני המכס או הנמלים השונים. התמונות הן תמונות אילוסטרציה על מנת ללוות את הטקסט הכתוב. כמובן שפרטי המכוניות, מקום הצילום וזהות הבעלים לא יפורסמו במידה ואינם מעוניינים להיחשף. את התמונות בצירוף פרטי התקשרות ניתן לשלוח לדוא"ל: [email protected] בתודה מראש, קינן
הודעה אחרונה מאת killerbinn, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ערב טוב הוצאתי את ה EGR מסעפת היניקה ולפני הרכבת חתיכת ברזל שתסגור את החור מהסעפת, ניקיתי את 2 חורי היציאה של סעפת היניקה שהיו מלאים בפיח, מה שקרה בפועל, אותו "בוץ" נפל חזרה לסעפת היניקה וסתם משהו בקרבורטור, כנראה בחלק התחתון שלו, בבסיס שיושב על סעפת היניקה כלומר, הליכלוך סותם את אחד המעברים של הדלק(השערה) וכתוצאה מכך המנוע מאוד מגמגם. איך אפשר לנקות את הבוצה הזו שסותמת? איפה היא מרוכזת, בפילטר דלק של הקרבורטור? יש חומר שמנקה? צריך לפרק את הקרבורטור ??? בכבוד
הודעה אחרונה מאת אדם1969, -
- 7 תגובות
- 994 צפיות
שלום חברים לפני כשחצי שנה רכשתי וויליס שנת 62 שמוגדר ברישיון כאספנות רכשתי אותו בלי טסט בזמנו הוזבר לי שאהרב יכול להיות עד שנתיים בלי טסט ולא להצטרך בדיקה של מכון תקנים. בזמן שעבר עבדתי על הרכב וכנתי אותו לצרכי. עכשיו שהרכב מוכן לטסט אני מסתקל שוב באינטרנט ורואה שרכב שאין לי טסטס שנה כבר צריך בדיקה של מכון..! האם זה נכון או לא.? הרכב עשה טסט בתאריך 01.02.09 הטס פג בתאריך 11.08.09 ביום הקניה בעל הרכב הוציא לי רשיון רכב חדש שהודפס בתאריך 4.3.10 ובעיקרון אם היתי ניגש לטסט הוא היה בתוקף עד 11.2.11 זה כל הנתונים שיש לי אמשח בעזרתכם בהקדם אני זקוק לתשובת בעיקרון לבוקר בתודה אהוד
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם מדובר בטרקטור יוניברסל רומני שנת יצור 1973 מורכב עליו מזלג אחורי (המחובר לשתי הזרועות ההידראולייות ולזרוע שלישית מתכווננת)המזלג מתפקד עולה או יורד לפי מצב הידית,אך יש בעייה לאחר שהוא מגיע לגובה הרצוי הוא לא נשאר יציב ,אלא עולה ויורד כל הזמן (טווח של כ-5 סנטימטר). את המסנן שנמצא בין המשאבה ההידראולית לזרועות האחוריות ניקיתי ,אך זה לא עזר. אודה למי שיתן לי כיוון אחר
הודעה אחרונה מאת raven1222, -
- 8 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לרכב יש ביטוח אבל התעודה אבדה. האם ניתן לעבור טסט עם צילום תעודת הביטוח?
הודעה אחרונה מאת יהורם, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בשנה שעברה השתתפתי באליפות ה-Classic Trophy, החוקים היו מאוד נוקשים לגבי שיפורי הרכב המותרים, מטרתם הייתה שהרכב יהיה קרוב ככל האפשר למקור. השנה הוחלט לאחד שתי אליפויות לאחת שנקראת FHR-Formula Historic Racing, או כמו שהגרמנים קוראים לזה: FHR-Langstreckencup מלשון מרוץ סיבולת. הרכבים יהיו משופרים בהרבה ומספר הקטגוריות יקטן, מה שאומר שיש יתרון לבעלי הספונסרים... המרוץ הראשון ב-10/4 וכולי תקווה שאוכל להשתתף בו. קישורים: http://www.classic-trophy.de/index.php?id=158&L=1 http://fhr-online.de/cms/front_content.php?idcat=6
הודעה אחרונה מאת JMG, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לחברי מועדון החמש, מועדון רנגלר לייף (ג'יפים) מזמין אתכם למפגש והרצאה ביום ה', 17.2.11, בשעה 20:00 בלילה. ההרצאה + מצגת בנושא התפתחות ה-JEEP תועבר ע"י חבר מועדון החמש דורון סגל. חובה לאשר השתתפות במפגש בפורום מועדון רנגלר לייף , על מנת שהמארחים יוכלו להיערך בהתאם. הרישום בקישור המצ"ב- http://www.wrangler-life.com/forum/viewtopic.php?f=8&t=641 בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 0 תגובות
- 670 צפיות
לנו האלפיסטים יש קודים למכוניות על פי קודי הדגם, לדוגמה: ג'וליה, ג'וניור וספיידר מסוף שנות השישים עד אמצע שנות השבעים נקראו סדרה 105. כל דגמי האלפטה כולל ה-GTV נקראו סדרה 116 (או טרנסאקסל- זה לא משהו מיני ). צירפתי את קודי הדגם וקודי המנועים לפי דגמי האלפות. שווה לשמור לאלפיסטים ולאלפיסטים בפוטנציה. Alfa Romeo Body and engine code.doc
הודעה אחרונה מאת reuven, -
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אני מחפש שמן 40 רצוי ליקוויד מולי או באיכות דומה, הבעייה שלא כל אחד מחזיק שמן כזה. האם מישהו מכיר ויודע הכין ניתן להשיג? אגב בעדיפות שניה גם שמן 20/50 שהוא נפוץ יותר אשמח לשמוע מקומות ומחירים-בבקשה רק שמנים איכותיים-רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למרות החששות ממזג אוויר "עוין" יצאנו לטיול האופנועים אחרי מספר דחיות נפגשנו בצמיגי רמת אביב בבוקר קריר של שמש עצרנו ב M הדרך לארוחת בוקר של קפה ופנקייק מפנקים המשכנו לקיבוץ עין כרמל לפארק הפסלים המהממים של בחור בשם דגן הדרמנו קלות למושב צרופה שם ביקרנו בגלריית פיצ'יבקס של חיים אשורי בגלריה יש אוספים של אוספים מאוספים שונים ומגוונים תעשו 500 סיבובים ולא תצליחו לראות את הכל גם קפה ושרות לבבי קיבלנו ממר אשורי שנתן גם סקירה היסטורית קצרה על המקום משם הדרמנו למושב עין ורד למוזיאון הטרקטורים בדרכינו ראינו את שיירת מפגש השרון שהייתה מרשימה מאד - "שפו" הביקור במוזיאון הטרקטורים היה מרתק מעניין צבעוני מיוחד עם הדרכה לבבית של מפעילי המקום טרקטורים מכל אורכה …
הודעה אחרונה מאת bkatzir, -
- 0 תגובות
- 666 צפיות
שלום, אני מתעניין ברכב מיושן בן 27 שנה, שרשיונותיו הופקדו לפני למעל משנתיים. בהנחה שאקנה אותו,אני לא מעוניין לחכות ליום הולדת ה-30 של הרכב, ומחפש היכן יש מעבדת תקינה לרכב בחדרה. האם מישהו יודע במה כרוך התהליך (כפסית הבנתי שזה בסביבות ה800 -900). תודה מראש
הודעה אחרונה מאת אדלרון, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://cgi.ebay.de/Maico-M-250-B-Bundewehr-Maico-Moto-Cross-Blizzard-/260651653441?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item3cb00c9941
הודעה אחרונה מאת TAsraf, -
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
נוקיה מפגש מועדון ה 5 ת"א 11/2/2011 מעט תמונות מהיום. ל'
הודעה אחרונה מאת ראובן נזירי, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חיפשתי בהמון מקומות כולל הפרסי וכו'.. אמרו לי התקשרנו גם לספקים וגם ליבואן אלה ובוש ואין להשיג את זה יותר. זה פנס שהיה נפוץ בהמון מכוניות אמריקאיות עד שנת 90 בערך. אשמח אם מישהו מכיר מקום שניתן לקנות כי אני צריך פנס אחד דחוף לטסט . גם משומש יכול לבוא בחשבון אם אין חדש. זה הפנס המלבני הקטן של הונדורה לא הגדול שהיה משנת 85 ומעלה.
הודעה אחרונה מאת efi4*4, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
ערב טוב. מפגש השרון החל בטיפטופים, של רכבים כמובן, ומשעה 16:30 החלה זרימה רצינית, עד כי לא היה מקום בחניה. מזג האויר האיר לנו פנים והמון חברים מילאו את החניה והקפה. להלן מעט תמונות. הסיבה: אני שומר את הזכות להעלות תמונות יפות באמת לשני הצלמים המקצועיים (והבמאית...) שהגיעו למפגש הערב. ראו להלן. שבת שלום, אבי נוף.
הודעה אחרונה מאת JMG, -
-
- 3 עוקבים
- 25 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום, שנים שאני מצייר פורטרט של רכבים. התקבלה החלטה בליבי, שהגיע הזמן לצייר את הבייבי שלי התוצאה לפניכם פידבק יתקבל בברכה. יום טוב, מאיר
הודעה אחרונה מאת orinoko, -
בתקופה האחרונה נגנבים יותר ויותר רכבי אספנות לצערי . עלות שיפוץ רכב אספנות היא גדולה מבחינת זמן , שאיפות וכסף ולדעתי כל אחד צריך להשים מצלמה נסתרת שתתעד גניבת חלפים מהרכב או גניבת הרכב או סתם הזק בזדון או בשוגג . עלות מצלמה היא סביב ה2000 ש"ח וזה לא יקר בכלל ביחס להשקעה של צבע ריפודים מכאניקה וחשמל שהושקעו ברכב והכי חשוב אהבה . גם כשהרכב נמצא בתוך חניה מקורה וסגורה זה פריט חובה .!!!!!!!!!!! לא פחות מגלגל ספייר !
הודעה אחרונה מאת אסף22, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום. אחרי שהאדיוט המפגר אחמדינצ'ד מכר את הפזו' 504 בה 4 אג' באיבי התחנן לאחמד שלנו {עופר סגל} שימכור לא את הווקסהול!!! ואחמד סרב. יותר בכך רק כדאי להרגיז את המנייק הכניס אחמד את הווקסהול לפחחות וצבע. הנה הוכחות מצלומי ריגול . בברכה בני ל.
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
שמועות זדוניות מדברות על מהפכה אמיתית במשפחת המלוכה! לאחרונה נפער סדק עצום עם הצטרפותה של גרמנייה נוספת למשפחה, במקום הגיישה הי"ש ((השם יקום שמנייה) האם מסתמן ניצחונם של גרמנים אל מול איטליה הכנועה? או לחילופין יהיו חילופי שילטון בין הייצרינים הגרמניים? האם יתרון בסמקי"ם יגבור על אהבת אמת? האם "אני אוהב אותך" (באיטלקית), יתחלף בשפה שרק לשמוע אותה גורם לך התחפר? פרקטיות,מול אהבת אמת או צורך מול אהבה? האם הכסף יהיה מחסום לחלום, או החלום ירקום עור וגידים? מבולבלים? גם אני..... פרטים בהמשך - רן
הודעה אחרונה מאת אומי5,