Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברה, כדאי מאוד להפיץ בפייסבוק

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

ליבי ליבי עוד מכת מדינה גנבת רכבי אספנות, ראיתי את הרכב הנ"ל לפני מספר שנים במקום ממנו נגנב.

רכב יפה ומושלם, לא ברור למה לא הצליח להמכר במשך שנות הפרסום.

בתקווה למציאתו המהירה.

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

רכב יפה ומושלם, לא ברור למה לא הצליח להמכר במשך שנות הפרסום.

די ברור למה לא נמכר כל השנים... רכב יפה ומדגם אהוב כמו הדיאן לא נמכר במשך שנים כשהמחיר הנדרש עליו גבוה ממה שמישהו מוכן לשלם עבורו (כלומר שוויו),חד וחלק.

ההתעקשות על מחיר גבוה לפעמים (וזה נדיר) משתלמת,לפעמים (וזה פחות נדיר) היא מתבררת כלא משתלמת כלומר שבסופו של דבר המחיר שניתן היה ניתן ממילא עוד קודם או שבינתיים מצב הרכב הורע ושוויו פחת ולפעמים ההתעקשות על המחיר היא "אובדנית" כלומר הרכב נגנב,ניזוק,נגרר לגריטה או הפך לגוש חלודה חסר תקוה.

יש המון דוגמאות לכך.

חבל חבל חבל,במיוחד שמדובר ברכב חמוד שכזה (ששקלתי לרכוש בשעתו),פשוט כואב הלב.

אני מקווה שימצא במהרה ובמצב טוב .

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אני לא כל כך מסכים איתך, אני מציע את סופי הווספה שלי (ספרינט 150 ) למכירה כבר כמה חודשים.

אני מנסה להיות אובייקטיבי כמה שיותר, ומתוך הכירות עמוקה של הווספה, אני יודע שהיא אחת הווספות הכי

מוצלחות בארץ, מקורית כמעט ב-100% ללא עבר של שליחויות, וללא חלודות מודל 1969) תסכים איתי שזה נדיר

ועדיין לא מקבל את המחיר שאני הייתי קונה אותה אם חיפשתי אחת כזו, אז מה ? מי טועה המוכר או הקונה? - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן,

באמת שאינני יודע מי טועה,אני לא חושב שיש על כך תשובה נכונה,אני רק יודע שהשוק תקוע ושהשוק מונע מכוחות הקונים והמוכרים.

תילי תילים של מילים נכתבו כאן על כך שכל מוכר רשאי לדרוש כמה שהוא רוצה על רכבו ורכושו (וזה נכון) וכי הרכב שווה רק כמה שקונה מוכן לשלם (וגם זה נכון).

מצב שבו אדם מנסה למכור-לממש רכב במשך שנים ולא מצליח צריך להדליק אצלו נורה אדומה,כך להבנתי לפחות אבל אני סוחר גרוע מאד...

מפאת פרטיותם של מוכרים שונים,כאן בפורום וגם ביד 2 אינני מביא דוגמאות להראות מחד עד כמה המחירים הנדרשים רחוקים מהמציאות עד כדי היותם הזויים לחלוטין וכיצד חלק מאותם רכבים שמוצעים למכירה במשך חודשים ושנים הופכים לגרוטאות ולפסלים סביבתיים.

יש לי גם דוגמאות למגמה מפתיעה,ככל שהמוכר איננו מצליח למכור ומצב הרכב מתדרדר הוא מבקש יותר ויותר.

ושוב,אם אציין באופן ספיציפי כמה רוצים על איזה רכבים וכמה זמן הם למכירה ומדוע המחיר אבסורדי לחלוטין יתכן והרכבים יזוהו ואפגע בפרטיות ובסיכויי המוכרים ולכן אני נמנע מכך אבל אני מתבסס על מה שקורה בפועל ואני עוקב מקרוב אחר שוק האספנות.

לגבי סופי היקרה...:inlove:,אני בהחלט מסכים שנתוניה מצויינים,יתכן וגם לעונת החורף יש השפעה (אני רוכב לפחות 330 יום בשנה על דו גלגלי ברציפות מאז 1984 ומכיר מעט גם שוק זה),יתכן והרוכש הפוטנציאלי רואה את מה שצריך להשקיע ולא את מה שכבר הושקע והיא מוצעת למכירה רק מספר חודשים אבל (ובהגינות וידידות רבה) אני חושב שאם אתה באמת צריך למכור אותה ואם לא יבוא קונה שיציע לך את מה שאתה מבקש הרי שכדי למכור יהיה צורך להתפשר...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

חבר'ה האוטו נמצא !!!! המשטרה מצאה אותו בשפרעם הספיקו כבר להחליף לו גג לשחור בקרוב יעלה שוב למכירה .

סוף טוב הכל טוב :-) שתהיה לנו שבת שלום ומבורכת .

פורסם
רן,

באמת שאינני יודע מי טועה,אני לא חושב שיש על כך תשובה נכונה,אני רק יודע שהשוק תקוע ושהשוק מונע מכוחות הקונים והמוכרים.

תילי תילים של מילים נכתבו כאן על כך שכל מוכר רשאי לדרוש כמה שהוא רוצה על רכבו ורכושו (וזה נכון) וכי הרכב שווה רק כמה שקונה מוכן לשלם (וגם זה נכון).

מצב שבו אדם מנסה למכור-לממש רכב במשך שנים ולא מצליח צריך להדליק אצלו נורה אדומה,כך להבנתי לפחות אבל אני סוחר גרוע מאד...

מפאת פרטיותם של מוכרים שונים,כאן בפורום וגם ביד 2 אינני מביא דוגמאות להראות מחד עד כמה המחירים הנדרשים רחוקים מהמציאות עד כדי היותם הזויים לחלוטין וכיצד חלק מאותם רכבים שמוצעים למכירה במשך חודשים ושנים הופכים לגרוטאות ולפסלים סביבתיים.

יש לי גם דוגמאות למגמה מפתיעה,ככל שהמוכר איננו מצליח למכור ומצב הרכב מתדרדר הוא מבקש יותר ויותר.

ושוב,אם אציין באופן ספיציפי כמה רוצים על איזה רכבים וכמה זמן הם למכירה ומדוע המחיר אבסורדי לחלוטין יתכן והרכבים יזוהו ואפגע בפרטיות ובסיכויי המוכרים ולכן אני נמנע מכך אבל אני מתבסס על מה שקורה בפועל ואני עוקב מקרוב אחר שוק האספנות.

לגבי סופי היקרה...:inlove:,אני בהחלט מסכים שנתוניה מצויינים,יתכן וגם לעונת החורף יש השפעה (אני רוכב לפחות 330 יום בשנה על דו גלגלי ברציפות מאז 1984 ומכיר מעט גם שוק זה),יתכן והרוכש הפוטנציאלי רואה את מה שצריך להשקיע ולא את מה שכבר הושקע והיא מוצעת למכירה רק מספר חודשים אבל (ובהגינות וידידות רבה) אני חושב שאם אתה באמת צריך למכור אותה ואם לא יבוא קונה שיציע לך את מה שאתה מבקש הרי שכדי למכור יהיה צורך להתפשר...

ערכו של הרכב הוא עניין סוביקטיבי וזה כנראה לא ניתן לשינוי.

שווי הרכב הוא עניין כלכלי וזה ניתן לשינוי בגלל מיליון סיבות.

רכב שווה בדיוק את מה ששילמו עבורו.

ברכות לבעלי הסיטרואן.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...