Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם ראשונה שהגעתי עם הרכב ואני חייב להגיד שהופתעתי!!!

רכבים מדהימים ואנשים לא פחות..... שאפו ל טריומף STAG איזה פוטנציאל כמו שצריך בודי קטן עם מנוע נכון (V8:twisted: )

פורסם

למזלי הפלאפון שלי מצלם באיכות גבוהה, שבוע הבא אני יצלם יותר טוב, רק מקווה שיגיעו כמות כזו של אנשים (21 מכוניות+אופנוע הארלי)

גם אני מגיע למפגש שפלה

פורסם

טוב לראות עוד צ'אלנג'ר SRT8 בארצנו. ועוד חדשה. וכמובן קלאסיקות אמיתיות!

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

קודם כל ברכות למשיק, למושקת ולסניף הצפוני על הוריאנט היפיפיה, אפילו בתמונות אפשר להרגיש ריח וטעם של פעם, רכב נוסטלגי (אני משוחד). התמונות שיונתן מעלה מקרבות אותנו לדבר האמיתי.

ובשפלה.

רואים שהשמש יצאה.

בשישי ניתנה הזדמנות להוציא קצת את הרכבים שחיכו לתום הסופה.

התברכנו באורחים וחברים חדשים במפגש הדרומי של המועדון:

סטאגאדם!

טריאומף סטאג שרירית.

attachment.php?attachmentid=231557&stc=1&d=1298129367

IMG_2991.JPG

IMG_2992.JPG

IMG_2993.JPG

IMG_2994.JPG

IMG_2995.JPG

IMG_2996.JPG

IMG_2997.JPG

IMG_2998.JPG

פורסם

שאר הכוכבות על הרחבה, להנאתנו, וכמובן השולחן הגדול.

מפליא שככל שרבים החברים סביבו, עדיין נותר המפגש אינטימי בדיוק במידה הנכונה!

attachment.php?attachmentid=231565&stc=1&d=1298130206

attachment.php?attachmentid=231568&stc=1&d=1298130424

IMG_2999.JPG

IMG_3000.JPG

IMG_3001.JPG

IMG_3003.JPG

IMG_3005.JPG

IMG_3006.JPG

IMG_3007.JPG

פורסם

אפילוג.

לאלו שלא התעצלו היום, לא היו להם אורחים, נכדים קורי שינה ושאר צרות טובות - התאספנו כבר ב 0800 לריצת בוקר (המכוניות, אנחנו רק הבאנו אותן). יצאנו מרמלה דרך כביש 40 לכיוון מודיעין על כביש 443, פנינו למכבים רעות ועלינו עם הכביש עד פארק קנדה לארוחת בוקר.

מזג אויר נהדר, שקדיות כלניות ורקפות, חברים ומכוניות אספנות.

דרך מצויינת להתחיל את השבת!

שבוע טוב לכולם.

attachment.php?attachmentid=231584&stc=1&d=1298130895

IMG_3008.JPG

IMG_3009.JPG

IMG_3010.JPG

IMG_3011.JPG

IMG_3012.JPG

IMG_3013.JPG

IMG_3014.JPG

פורסם

ראיתי את השיירה שלכם היום, היתי על כביש 40 לדרום, אתם חלפתם אותי לצפון.

היה נעים בעיניים.

: - )

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
למזלי הפלאפון שלי מצלם באיכות גבוהה, שבוע הבא אני יצלם יותר טוב, רק מקווה שיגיעו כמות כזו של אנשים (21 מכוניות+אופנוע הארלי)

יוסי - שימחת אותנו עם שובך להיות במחיצתנו, בימים עברו (בקפה קפה) היית פוקד אותנו כל שבוע וגם קיבלת תשורה מהיו"ר על ההתמדה בהגיעך לבקרנו.

שמחים אנו לשובך ומקווים שתמשיך להיות האורח הקבוע שלנו.

מצא משה

פורסם
ראיתי את השיירה שלכם היום, היתי על כביש 40 לדרום, אתם חלפתם אותי לצפון.

היה נעים בעיניים.

: - )

ל'

נכון, ראיתי שתי מכוניות סקודה באותם הצבעים והגוונים עם כל התוספות הזהות - לא סימנת לנו כל רמז או איתות שאת באחת מהן.

בפעם הבאה..

מצא משה

פורסם
אפילוג.

לאלו שלא התעצלו היום, לא היו להם אורחים, נכדים קורי שינה ושאר צרות טובות - התאספנו כבר ב 0800 לריצת בוקר (המכוניות, אנחנו רק הבאנו אותן). יצאנו מרמלה דרך כביש 40 לכיוון מודיעין על כביש 443, פנינו למכבים רעות ועלינו עם הכביש עד פארק קנדה לארוחת בוקר.

מזג אויר נהדר, שקדיות כלניות ורקפות, חברים ומכוניות אספנות.

דרך מצויינת להתחיל את השבת!

שבוע טוב לכולם.

attachment.php?attachmentid=231584&stc=1&d=1298130895

החלטה וביצוע מוצלחים - בשעת בוקר זו (כמעט השכמה) הכבישים ריקים מתנועה (למעט רוכבי אופניים) - כיף לשחרר את הרסן למנועים ועוד יותר כיף לראות את כל הירוק שמסביב - היה נהדר ותודה לקובי (גם על הפיתות).

מצא משה

פורסם

אכן, סוף שבוע מוטורי מעולה הכולל גם מפגש חברתי מקסים וגם טיול על הבוקר עם ארוחה טעימה בטבע,

תודה לכל האחראים

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...