Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עשית סרטון מתמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מחפש תוכנה טובה שבה אני אוכל ליצור סרטון מאוסף תמונות.

שיהיה שליטה על הזמן ואפקטים וגם אם אפשר שיהיה ניתן לכתוב בין תמונה לתמונה

מי שיוכל לתת לי קישור להורדה אני באמת אודה לו מאוד

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

לא אני יודע לעבוד בה והכל אך אני לא אוהב אותה......... וחוץ מזה כדי לפתוח את המצגת צריך שיהיה פאוורפוינט במחשב.

ועם זה יש לי בעיה כי איפה שאני רוצה לעשות סרטון אין להם אופיס וגם אין לי אפשרות להתקין שם.

יש לסבא שלי יום הולדת 65 ועושים לו באולם ככה שלשם זה מיועד

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

מסכים עם יורי.

Windows Movie Maker מומלצת מאד,קלה ונוחה למשתמש.

יש לך שם הסבר פשוט מאד לגביי ההפעלה של התוכנה.

אפשר לשלב אפקטים ,מוזיקה ,סרטים,תמונות.מומלץ מאד.

אם אני ייימצא אני יעלה פה סרטון שערכתי פעם על המכוניות שלנו.

פורסם

תודה רבה ואכן תוכנה טובה לא חשבתי שתוכנה שבאה עם הWINDOWS תהיה עד כדי כך טובה

תודה על התגובות מודה לכם מאוד

פורסם
תודה רבה ואכן תוכנה טובה לא חשבתי שתוכנה שבאה עם הWINDOWS תהיה עד כדי כך טובה

תודה על התגובות מודה לכם מאוד

תתפלא - תוכנה מעולה, רק שהתוצר הוא בWMV ובגודל יחסית גדול, כך שאם זה סרט ארוך, מומלץ להמיר לAVI ואולי אפילו לקודד בDIVX או XVID...

• תוכן חדש...