Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 230 אלף שקל,

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אבא שלי מחליף את הרכב ומחפש משהו אחר,מכיוון שאני לא מבין גדול במכוניות באתי לכאן.

בכול מקרה אין לו הרבה דרישות.

טיפולים בגדר הסביר

תצרוכת דלק סבירה

עם מנוע גדול יותר מ1.4 מרווחת

וידנית.

תודה מראש :)

פורסם

אתה חייב לפרט קצת יותר.

רכב מאיזה קטגוריה אתם מחפשים? חדש? משומש?

איזה רכב היה לכם עד היום?

מה חשוב לכם ברכב החדש? (נוחות, בטיחות,אבזור,ביצועים וכו')

אסף

פורסם

נראה לי שיש לך שם איזה טעות..(עד 230 אלף ומנוע גדול ותר מ1.4 באותה דרישה נראה תמוהה.)

בכל מקרה, רכב חדש יכול להיות האלפא 156 2.0 ל' ידני (אם עדיין נמכרת)..או A4 החדשה 1.8T ידני,

בכלליות אין הרבה אופציות בידני (מלבד רכבי ספורט וכמה דגמים בודדים)..

על כל פנים תן קצת יותר דרישות-גיפ'/סאלון/דיזל/מה הרכב המוחלף וכו'.. כדי שנוכל לעזור לך באמת.

1.8T 8)

פורסם

אתה צריך להיות ממוקד יותר, שכן ע"פ דרישותיך הבסיסיות (ידני, עלויות סבירות ומנוע גדול מ1.4) יתכן כי מספיק לכם רכב שעלותו היא בסביבות חצי מהתקציב המדובר.

פורסם

צודקים טעות שלי.

בעקרון נוחות נסיעה,ובטיחות.

בעקרון היו לנו בעבר כמה מכוניות האחרונה הייתה רנו 19 שהולכת להמכר היום.

לאבא שלי ממש לא אכפת מפוזה וכול השטויות שיש אנשים שמחפשים את זה,הוא רוצה משהו נוח,מרווח,בטוח,ושכחתי לציין שהבג'ז צריך להיות דיי מרווח.

זה בעצם כול הדרישות שלו מרכב,הרכב גם לא בשבילי כי אני נוהג בעיקר על אופנועים.

פורסם
נראה לי שיש לך שם איזה טעות..(עד 230 אלף ומנוע גדול ותר מ1.4 באותה דרישה נראה תמוהה.)

בכל מקרה, רכב חדש יכול להיות האלפא 156 2.0 ל' ידני (אם עדיין נמכרת)..או A4 החדשה 1.8T ידני,

בכלליות אין הרבה אופציות בידני (מלבד רכבי ספורט וכמה דגמים בודדים)..

על כל פנים תן קצת יותר דרישות-גיפ'/סאלון/דיזל/מה הרכב המוחלף וכו'.. כדי שנוכל לעזור לך באמת.

A4 עולה 250K, מעבר לתקציב.

156 עולה 240K, מעבר לתקציב.

אלפא GT?? נו באמת..

לפותח את השרשור, אתה בטוח שהאפס בסוף הסכום לא הסתנן לשם במקרה ופועל זה 23 אלף שקל?

פורסם
באמת נשמע מוזר שציינת יותר מ1.4 בתקציב של 230אלף.

אתה מודע לגודל התקציב נכון?

אולי התכוונת 30אלף?

כמו שאמרתי,אני לא מבין הרבה במכוניות,אז ציינתי כהערה כללית ,כי אני לא בטוח שאין מכוניות בתקציב הנ"ל עם מנוע 1.4 אז ציינתי בכול מקרה.

וכן התכוונתי ל230.

אגב,הכוונה היא לא לקנות בהכרח רכב בכול התקציב,אלא משהו שיתאים ועולה עד הסכום הנ"ל.

פורסם

לי לפחות יש הרבה תישבוחות עליה. מערכת ה 4*4 מאוד בטוחה ומאוד מהנה. אתה מוזמן לעשות חיפוש עליה פה, דיברו עליה לו מעט.

פורסם

יפה, הנה לך שתי אופציות מצויינות.

B4, ואפילו הייתי בודק על המנוע 3.0 שלה.

והפאסט החדשה בתקווה שאין לה בעיות עתידיות כמו שיש בד"כ לVW.

פורסם
יפה, הנה לך שתי אופציות מצויינות.

B4, ואפילו הייתי בודק על המנוע 3.0 שלה.

והפאסט החדשה בתקווה שאין לה בעיות עתידיות כמו שיש בד"כ לVW.

ה-3.0 ליטר לא נכנסת בתקציב, מחירה כ-265K, לא נראה לי שהם גם צריכים רכב קיצוני כזה..
  • תוכן חדש...