Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7475 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה כשהרכב קר (לא נסע כמה שעות), בעת זינוק בראשון אני מרגיש מין מכות/רעידות/קפיצות בפרונט של הרכב . כל זה קורה בנקודה בה המצמד מתחיל לחבר בין המנוע לגיר.אחרי עזיבת הקלאץ' זה נעלם. זה קורה גם ברוורס.

פעם היה לי את זה בלגאסי ובמוסך אמרו לי שזה לחות שמצטברת על הקלאץ'. מה זה יכול להיות בכללי ?

ומה הבעיה אצלי - רנו קליאו 1.2 ?

תודה.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

אם הרעידות הללו היו מתרחשות לא רק בזמן שהרכב קר, הייתי מציע לך לבדוק את תושבות המנוע והגיר.

אולם, מנסיון, התופעה נגרמת ממסלול יניקה מלוכלך, כתוצאה מפילטר אויר סתום או בית מצערת / מנעו צעדים מלוכלכים.

תהיה מפותע עד כמה הבעיה ניתנת לפתרון בקלות (וכמה שהיא נשמעת לא בכיוון ולא קשורה, אך לדעתי זו הבעיה).

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

כל מה שאפי רשם, גם לדעתי ממש אפשרי, לדעתי איבחון תופעה כזו היא בלהרגיש את זה, כלומר שבעל מקצוע ירגיש את זה.

ואז יבדוק לאישור את מה שהרגיש.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אני מוכן לעזור לך בפתרון הבעיה.

פנה אליי בפרטי.

אפי.

שלום אפי,

נראה לי שהבעיה נעוצה בקלאץ' עצמו. הוא חדש אבל לא עשו חריטה ל FLYWHEEL בזמן ההחלפה.

תקן אותי אם אני טועה.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם
שלום לכולם,

לאחרונה כשהרכב קר (לא נסע כמה שעות), בעת זינוק בראשון אני מרגיש מין מכות/רעידות/קפיצות בפרונט של הרכב . כל זה קורה בנקודה בה המצמד מתחיל לחבר בין המנוע לגיר.אחרי עזיבת הקלאץ' זה נעלם. זה קורה גם ברוורס.

פעם היה לי את זה בלגאסי ובמוסך אמרו לי שזה לחות שמצטברת על הקלאץ'. מה זה יכול להיות בכללי ?

ומה הבעיה אצלי - רנו קליאו 1.2 ?

תודה.

לפי דעתי ואני יכול לומר לך את זה כי קרה לי בדיוק אותו הדבר אז אכן מדובר בלחות על הקלאץ' (למרות שזו לא הגדרה נכונה)

לפי כחודש וחצי בערך בצעתי שטיפת מנוע ולאחר שסיימתי אז בהילוך הראשון היתה לי את אותה הרעידה שאתה מדבר עליה

זה עבר בדיוק אחרי דקה של נסיעה ככה שאצלי (בלי העין הרע) זה לא חזר.

במקרה שלך עדיף שתבדוק את זה יותר לעומק.

זה קורה לך גם שהרכב חם או לאחר נסיעה של כמה דקות??

פורסם
שלום אפי,

נראה לי שהבעיה נעוצה בקלאץ' עצמו. הוא חדש אבל לא עשו חריטה ל FLYWHEEL בזמן ההחלפה.

תקן אותי אם אני טועה.

אם הגורם לבעיה היה גלגל התנופה, התופעה לא הייתה מתרחשת רק כשהרכב קר.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

• תוכן חדש...