Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה היא כזאת:

לפני כשנה רכשתי הגה ספורט לרכב שלי ההגה הוא בעל 5 ברגים (לא היה לי מושג שבעתיד זה יהווה בעיה)

לאחר כמה חודשים הגיע המתאם להגה אבל הבעיה היא שהמתאם לא מתאים לציר של ההגה כלומר הקוטר הפנימי של שיני ההזחה במתאם גדול מידי והמתאם מסתובב חופשי לגמרי על שיני ההזחה.

לפני כשבועיים חבר שלי חזר מתאילנד והביא איתו מתאם בדיוק לדגם של האוטו שלי (הונדה האצבק99) המתאם יושב ב100% על ציר ההגה אבל הבעיה היא שהמתאם הוא 6 ברגים ולא 5 ברגים כמו ההגה שלי.

הדילמה שלי היא כזאת:

1. לנסות למצוא חרט שירוט לי מתאם שיתאים לציר ההגה ואז אוכל להשתמש במתאם עם ה5 ברגים

(אני ניסיתי היום ואמרו לי שזה סיפור יקר מאוד שנע בערך כ-200 דולר (לא שקל) לבנות כזה מתאם במיוחד הבעיה היא שיני ההזחה.

או

2. לקדוח 5 ברגים במתאם עם ה6 ברגים ואז לעשות הברזה מקצועית ובזה לסיים את הסיפור !!

העיניין הוא שהקטע של ההברזה נראה לי קצת לא בטיחותי אחרי הכל זה היגוי הרכב (שלא בטעות ישלף לי ההגה מהתושבת)

ובנוסף המתאם עם ה5 ברגים זה שלא מתאים הרבה יותר איכותי ויפה .

זה המתאם:

spa01715dz.th.jpg

תודה ולילה טוב

אריק

פורסם

לקדוח 5 חורים בזה של ה6 לא נראה לי יהווה בעיה בטיחותית, לי יש מתאם של מומו וסה"כ זה הברגות קטנות עם ברגים קטנים...

אגב, אין לך כרית אוויר באוטו?

Scooby WRX

פורסם
לקדוח 5 חורים בזה של ה6 לא נראה לי יהווה בעיה בטיחותית, לי יש מתאם של מומו וסה"כ זה הברגות קטנות עם ברגים קטנים...

אגב, אין לך כרית אוויר באוטו?

מן הסתם שלא יהיה לו שם כרית אוויר באוטו

פורסם

זאת האופציה האחרונה אחרי שאני באמת אראה שאין אופציה אחרת והיא היחידה שנשארה לי

בכל מקרה תודה ולשאלתך אז לא אין לי כריות אוויר בהגה .

אשמח לשמוע הצעות/תגובות נוספת בבקשה

פורסם

תיגש לחרט הוא כבר ימצא לך פתרון.

כך דוגמא למה שאני יצרתי,אני בטוח שכל חרט יוכל לעזור לך עם זה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=85426&highlight=%E4%E2%E4+%EE%FA%E0%ED

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

שלום לך honda_sport.

במידה ואתה כל כך מעוניין בהגה הנ"ל שלם את המחיר וגש לחרט לייצר מתאם כמו שצריך, אל תשכח שמדובר במערכת בטיחות ממדרגה ראשונה.

ועל תעשה עבודה חאפרית כזו כמו זה שכתב לפני.

בהצלחה.

סימל יעקב

מנהל מוסך - מומחה וולוו הונדה

מדריך ירי מעשי בשעות הפנאי.

פורסם

חברה תודה רבה על העזרה

היום הלכתי שוב לעוד חרט בנתניה והוא אמר לי שזה סיפור יקר

לכן אני אודה לכם מאוד אם תייעצו לי לגבי חרט מקצועי שאתם מכירים שיכול לעזור לי לבנות מתאם ברמה מקצועית ושלא יעלה כל כך יקר (200$ זה המון כסף לפי דעתי ההגה + המתאם לא עלו לי סכום כזה)

שוב תודה על המאמץ והעזרה

אריק

פורסם
שלום לך honda_sport.

במידה ואתה כל כך מעוניין בהגה הנ"ל שלם את המחיר וגש לחרט לייצר מתאם כמו שצריך, אל תשכח שמדובר במערכת בטיחות ממדרגה ראשונה.

ועל תעשה עבודה חאפרית כזו כמו זה שכתב לפני.

בהצלחה.

אתה לא מתבייש לשפוט את העבודה שעשיתי מבלי שאתה מכיר אותי או את טיב העבודות שאני עושה??? תאמין לי שהמתאם שאני יצרתי יחזיק פי חמש יותר חזק מכל מתאם אחר שאיזשהו חרט יבנה לו! ואתה יודע למה? כי אני בניתי לבד וכשאתה בונה לבד אתה לא מתקמצמן על כלום ואתה לא מתפשר ואתה עושה את הדבר הטוב ביותר לעצמך אז תאמין לי שהחומר שממנו עשוי המתאם והריתוכים שיש שם יחזיקו את האמ אמא של ההגה בכל מצב(מקווה שלא נגיע למצב הפחות נעים חמסה חמסה חמסה).

אני מבין זה שאתה מנהל מוסך הונדה אבל זה לא אומר שאתה יכול להעביר ביקורת על העבודות שאנשים עושים פה בפןרם מבלי שאתה מכיר אותם או שראית מקרוב ובחנת את העבודות שלהם,זה כמו לדוגמא אני אבוא עכשיו וארשום פה בפורם : "בוא הנה תשמע תילך למסוך מקצועי יותר,אל תילך לחאפרים הללו מהמוסך של הונדה וולבו שהמנהל שם יעקב סימל חאפרים שם כוולם, איך אתה תרגיש?(ואת כל זה הייתי אומר רק מזה שראיתי את המוסך מהצד ואפילו לא ניכנסתי אליו).

אז לפני שאני הייתי מפרסם הצהרה כזו עליך או על המוסך שלך הייתי קודם בא בודק,רואה ואז רק מסיק מסקנות.

סתם לידע הכללי שלך: אני מסגר מכני תעופתי (שלב 12) כבר מלמעלה 3 שנים וגם אבא שלי מסגר בעל ידע וניסיון כבר 35 שנה,ולפעמים במסגרות העניין הוא לא איך שהמוצר נרא אלא החוזק של המוצר.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אני הייתי נזהר עם קידוח חורים נוספים

ולו מהסיבה הפשוטה שבכך תחליש את החוזק המכני של המתאם ואם אתה לא איש מקצוע אתה אף פעם לא תדע איך זה ישפיע על ההגה במצב חרום

לי דווקא יש הצעה האחרת

פלטה מתאמת מ6 ל5 חורים שמחוברת בין המתאם להגה

תכנון של פלטה כזו הוא פשוט והסיכוי לבעיה העתיד נמוכים יותר

או לחפש בEBAY ועם כל הצער להזמין מתאם מתאים וחדש

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

יש לי הגה 6 ספורט ברגים חדש שאני מעוניין למכור, אם אתה רוצה שלח לי הודעה בפרטי.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
כבר יעלה לך יותר זול לקנות הגה עם 5 ברגים :)

אבל זה מה שיש לי :?

יש לי הגה 6 ספורט ברגים חדש שאני מעוניין למכור, אם אתה רוצה שלח לי הודעה בפרטי.

אופיר

תודה במקרה הכי גרוע שאני אראה שאני לא מסתדר אני אפנה אליך בפרטי תודה רבה :wink:

• תוכן חדש...