Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זימנו אותי למשפט עקב נהיגה בקלות דעת

נכנסתי באין כניסה בכביש דו סיטרי אך רק לתחבורה ציבורית מותר לנסוע והחלקתי בכיכר.

אני על על הכביש כבר 7 חודשים עם עבר נקי.

מה הסיכוים ששוללים לי?

תודה

יוני

פורסם

7 חודשים אינם מהווים פרק זמן הנקרא "עבר", על כן אל תבנה על עברך הנקי. 7 חודשים משמעותם נהג חדש. החלקת בכיכר של תחבורה ציבורית, מקום בו לא היית צריך להיות מלכתחילה.

צפה לבום...

עורך דין כבר שכרת? יש לך מושג מה צפוי לך במשפט? מה הם סדרי הדין? מה ישאלו אותך? מה ירצו לשמוע? מי נגד מי? קרא את השרשור הזה, הוא עשוי להאיר לך כמה נקודות חשוכות.

dirty old man

need love too

פורסם

תתפלל חבר!תתפלל!אכן נהגת בקלות דעת,אך אין צורך להטיף לך.מקווה שתלמד להבא,ולא בגלל העונש ממנו אתה מבקש להינצל.כך עורך דין שימתיק עבורך את הגלולה.בהצלחה.

פורסם

נכנסתי באין כניסה בכביש דו סיטרי אך רק לתחבורה ציבורית מותר לנסוע והחלקתי בכיכר.

מה הסיכוים ששוללים לי?

תודה

יוני

בהתחלה צחקתי - אמרתי חפיף - הוא נכנס בטעות לנתיב ציבורי

ואז החלקת בכיכר.

אז אני מקווה שישללו לך את הרשיון.

שיהיה לך זמן לעבור שם ברגל ולתרגל - לאן כן נוסעים, ובאיזו מהירות כך שלא נחליק.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אתה מוכן או להסביר מה ז"א "החלקת בכיכר"? למה הכוונה בדיוק?

פורסם

זאת אומרת שהוא בטח בא במהירות ובעקבות הגשם הוא החליק בכיכר.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
אתה מוכן או להסביר מה ז"א "החלקת בכיכר"? למה הכוונה בדיוק?
הכוונה היא שבעיצומו של מרדף בו נתבקש הנ"ל לעצור עקב ציבעו הצעקני של רכבו,נכנס במהירות מטורפת לרח' דו סיטרי המיועד לתחבורה ציבורית,וכל זאת כשניידת דולקת בעכבותיו,הגיע לכיכר כשהוא בוחש בתיבת ההילוכים האוטומטית על מנת להאט מעט,ולהיכנס לכיכר בהחלקת זנב מטורפת,בה הוא משלב היגוי הפוך עם משחקי משקל,ודוושה,אך הדבר לא עלה בידו מכייון שהוא בעל עבר עשיר של 7 חודשי נהיגה,ומה לעשות הסתבסב למול פניה של ניידת חמודה...אם מישהו יודע אחרת שיגיד:-P
פורסם

ההחלקה בכיכר הייתה אחרי האין כניסה כלומר שהם עקבו אחרי כנראה. (הצ'קלקות לא פעלו אז לא שמתי לב)

ההחלקה קרתה בעקבות הגשם כך שביום רגיל זה לא היה קורה.

אז במקום לקוות שישללו לי את הרישיון אני מבקש את עזרתכם איך אני יוצא מזה.

פורסם

נהיגה בקלות ראש + 7 חודשים על הכביש + נסיבות האירוע = שופט שנותן גזר דין בקלות ראש...

בא נגיד שמיסתכלים על זה יותר מעבירה חמורה כמו "רק" אין כניסה , נהיגה מעל המותר , אי עצירה בעצור וכו'..

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
ההחלקה בכיכר הייתה אחרי האין כניסה כלומר שהם עקבו אחרי כנראה. (הצ'קלקות לא פעלו אז לא שמתי לב)

ההחלקה קרתה בעקבות הגשם כך שביום רגיל זה לא היה קורה.

אז במקום לקוות שישללו לי את הרישיון אני מבקש את עזרתכם איך אני יוצא מזה.

צ'מע..קל מאוד להטיף לך מוסר אבל שורה תחתונה- גם אני עשיתי שטויות (לי היה משפט על "אי ציות" שזה בעיברית "ברחתי":-P ) אז בוא נחסוך את ההטפה ונגיע לעיקר:

אתה עומד לאכול אותה בגדול.

בתרגום לעברית:

ניידת עקבה אחריך-סביר להניח שהם לא עקבו אחריך עקב העובדה שלא היה להם מה לעשות, אלא בגלל שגרמת להם לעקוב אחריך. עשית משהו שעורר את תשומת לבם יותר מהממוצע. אז קודם כל, יש לך את העבירה הראשונה.

דבר שני- נכנסת באין כניסה. מי לעזאזל נכנס באין כניסה?!? לא ראית את התמרור? ? ? אחת הסיבות שמדינת ישראל נותנת לנו את הזכות לנהוג היא שהיא די בטוחה שאנו יודעים לקרוא תמרורים.

מעבר לזאת- "האוטו החליק".

אה הא...

רכב לא "מחליק" סתם. או שעשית את זה בסבבה שלך (לא נראה לי. אתה נוהג 7 חודשים. )או שפשוט באת ממש מהר ו(לתדהמת השוטרים שצפו בך כל הזמן) איבדת שליטה לרגע על הרכב.

שורה תחתונה- אתה הולך לאכול שלילה. עזוב את עברך הצח כשלג. מה זה 7 חודשי נהיגה?!?

כששוטר נותן לך נהיגה בקלות ראש זה סרט רע מכיוון שלא היה לו אמצעי מדידת מהירות- אז הוא פשוט תפר לך את התיק הכי יצירתי שעלה לו בראש באותו רגע.

יש לך את הדו"ח ביד? תקווה שלא נפלת על שוטר שחושב שהוא ש"י עגנון. תסתכל מה הוא כתב. אם הוא כתב מגילה בסגנון "עקבנו אחרי הנאשם תוך שמירה מתמדת על קשר עין בעודו נוסע במהירות מסחררת אל תוך רחוב מסומן בתמרור אין כניסה ניתן לראיה"- אכלת אותה. אם התיאור קצת יותר יבש (עקבנו.קשר עין.אין כניסה) יש לך איזה סיכוי ללכת למשפט ולנסות להגיד שאתה ממש ממש מצטער וחוסר השליטה נוסע מכניסה באין כניסה.

אבל לדעתי....אתה צריך עו"ד. עו"ד טוב יזמן את השוטרים למשפט. אם הם לא יזכרו כלום - סבבה.

אם (וזה התסריט הסביר) הם יזכרו ילד בן 17 נוסע כמו משוגע לתוך רחוב עם אין כניסה....בוא נגיד שאתה ממש ממש תודה לעורך הדין.

אז מה היה לנו? קח עו"ד. זה הכל.

בהצלחה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אני כבר רואה את המודעה בפורום למכירה- יונדאי קופה צהובה, מנוע 2000 שמורה נמכרת עכב שלילה!

:-P . ועכשיו ברצינות, משתתף בצערך כי במידה ותבוא בלי עורך דין (ואולי גם אם כן...) השופט יוציא עליך את כל העצבים כולל אלו שאישתו המקומטת לא נתנה לו בלילה יום לפני. המון בהצלחה ותיידע אותנו מה נסגר.

אופק.

פורסם

שמעו, אולי ליונדאי קופה יש תדמית של ערס ,משהו שאני לא ובטח לא נוהג כמו ערס.

אני גר בשכונה טובה ולא משנה (ואכפת) לי אם אתם חושבים שאני נוהג כמו משוגע

לקחתי את הסיכון להיכנס (כן זאת הייתה טעות) אבל הכי חשוב לא עשיתי שום דבר שיסכן רכבים אחרים אז תפסיקו לחשוב שאני איזה ערס משוגע!

בכל מקרה איזה חבר אמר לי שאם השוטר לא היה עם כובע אז הוא לא יכול לעשות כלום..

האם זה נכון?

ד''א לא קילבתי שום מכתב מהשוטר.

פורסם

לא סכנת אף אחד?

אם היית נכנס טיפה יותר מהר לככר והיית מאבד שליטה אז כן היית מסכן. לפחות אתה גבר מספיק להודות שנכנסת באין כניסה במודע (כלומר אתה רק טמבל ולא עיוור). אני אישית הייתי נותן לך לפחות שנה שלילה כדי שתוכל לחשוב טוב טוב כל הזמן שתלך ברגל ותחכה לאוטובוסים על שיקול הדעת שלך, כדי שכשיחזור לך הרישיון תחשוב עוד פעם על כמה הלכת ברגל וכמה חיכית לאוטובוסים לפני שאתה מבצע עבירה.

אה וד"א, זה שאתה גר בשכונה טובה מעניין את דודה של השופט. והעניין של הכובע אולי תגרום שהשוטר יחטוף נזיפה (וגם זה לא בטוח). תמשיך להקשיב לעצות אחיטופול, זה רק יגדיל את השלילה שלך ואז הכבישים יהיו טיפה יותר בטוחים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שמעו, אולי ליונדאי קופה יש תדמית של ערס ,משהו שאני לא ובטח לא נוהג כמו ערס.

אני דווקא מכיר ערסים שנוהגים טוב, הטעם שלהם ברכב וב"שיפורים" גרוע, אבל הם נוהגים מעולה.

אל תכליל.

אתה לא נוהג כמו ערס, אתה נוהג כמו ילד קטן שמתלהב מרישיון שקיבל לפני 7 חודש.

אני גר בשכונה טובה ולא משנה (ואכפת) לי אם אתם חושבים שאני נוהג כמו משוגע

לקחתי את הסיכון להיכנס (כן זאת הייתה טעות) אבל הכי חשוב לא עשיתי שום דבר שיסכן רכבים אחרים אז תפסיקו לחשוב שאני איזה ערס משוגע!

אנחנו לא חושבים שאתה נוהג כמו משוגע, אנחנו יודעים.

ומה זה לקחת את הסיכון להיכנס ? סיכונים לוקחים בהימורים, בהשקעות, לא בחוק שנועד להציל חיי אדם !!!

אני גם בטוח שזו לא הפעם הראשונה שנכנסת ב"כניסה אסורה" פשוט הפעם נתפסת (וטוב שכך!)

אנחנו לא חושבים שאתה ערס משוגע, כבר אמרתי לך, אתה פשוט ילד טמבל.

בכל מקרה איזה חבר אמר לי שאם השוטר לא היה עם כובע אז הוא לא יכול לעשות כלום..

האם זה נכון?

בוא נבדוק את שני המקרים:

1. שוטר בלי כובע שנתן דו"ח.

2. רכב שנכנס בכניסה אסורה, נוסע כמו משוגע ומחליק בכיכר...

כן, בטוח שהשוטר יאכל הרבה חרX על זה לפחות כמה שנים בכלא...

ד''א לא קילבתי שום מכתב מהשוטר.

קיבלת, אתה בעצמך אמרת:

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...