Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעו, אולי ליונדאי קופה יש תדמית של ערס ,משהו שאני לא ובטח לא נוהג כמו ערס.

אני גר בשכונה טובה ולא משנה (ואכפת) לי אם אתם חושבים שאני נוהג כמו משוגע

לקחתי את הסיכון להיכנס (כן זאת הייתה טעות) אבל הכי חשוב לא עשיתי שום דבר שיסכן רכבים אחרים אז תפסיקו לחשוב שאני איזה ערס משוגע!

בכל מקרה איזה חבר אמר לי שאם השוטר לא היה עם כובע אז הוא לא יכול לעשות כלום..

האם זה נכון?

ד''א לא קילבתי שום מכתב מהשוטר.

כנראה שלא הבנת,אף אחד לא קרא לך ערס משוגע, קראו לך אדיוט.

יש לי חברים ערסים, יש לי חברים משוגעים, אחד אפילו נוהג ביונדאי קופה [אבל ירוק בקבוק...] ואתה יודע מה? אף אחד מהם לא "לוקח סיכון" נכנס באין כניסה ומחליק עם האוטו.

לכן אל תטעה - אתה לא ערס משוגע, פויה למי שאמר לך שאתה ערס משוגע.

אתה סתם מתלהב שצריך לקחת לו את הרשיון. [ואז תוכל ללכת ברגל בשכונה הטובה שלך, עם החולצה ההיא של "אני לא ערס משוגע" בדרך למפגשים של הקורס נהיגה מונעת]

כל זה ברמה הכללית - הייתי אומר את זה לכל אחד [אם כי מספר החברים שלי מוגבל, וכך גם מספר המכוניות בהן הם נוהגים - חוץ מאחד שכל הזמן מחליף, אבל זה כבר סיפור אחר...]

חוץ מזה תראה איזה יופי - תומר אפילו נתן לך עצה טובה, קח עו"ד, אבל אישית, אני מקווה שלא תיקח, כי לא בא לי לנהוג בכבישים יחד איתך כמה שיותר זמן.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

יש הבדל בין לטעות לבין להיות טמבל.

אגב . במשפט תנסה לספר לשופט שלשוטר לא היה כובע. זה עשוי להוריד לך כמה חודשים מהשלילה.

פורסם

עוד פעם מישהו לא מבין שחלק מהעניין בלעשות שטויות זה להיות מוכן לשלם את המחיר.

עשית שטויות? תפסו אותך? תהיה מוכן לשלם, ואל תתנהג כמו ילד (אפילו שאתה כן)

...וגם אני בטוח שהסיפור עם הכובע ממש ירשים את השופט...

אסף.

פורסם

לדעתי אם לא היית מחליק היית יוצא הרבה יותר בזול כי להיכנס לנתיב תחבורה ציבורית באין כניסה זה לא בדיוק אין כניסה (גם העונש לא אותו עונש כמדומני) אבל ההחלקה שלך מעידה איזה ילד לא זהיר אתה.

היה עדיף שיאמרו שנסעת מהר ולא החלקת. זה מראה שאין לך טיפה אחריות כלפי החיים שלך בפרט וחיי המשתמש בדרך בכלל.

ע"וד עשוי לעזור, תלוי איך תדבר ואיזה שופט תקבל.

תהיה גבר לצאת בתוצאות של זה

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

אם לא קיבלת שום מכתב מהם(כלומר לא קיבלת דו"ח), יש סיכויי מאוד גבוה שסתם הפחידו אותך תקוה לטוב המכתב יוכל להגיע בחודים הקרובים.

ורון לדעתי אתה קצת מגזים עם התגובה, כמו שנאמר אף אחד לא מושלם ואני גם די בטוח שלחבר שלך שיש לו יונדאי קופה לא קנה את האוטו רק כדי כדי שייסחב יותר טוב בעליות.:)

שלא תבינו לא נכון זה מאוד טיפשי מה שהבחור עשה ובמיוחד עם הנסיון הדל שלו, אבל עדיין אל תעשו מעצמכם מלאכים.

פורסם

יוני,

עשה לעצמך טובה וקח עו"ד.

המים הצוננים הנשפכים על ראשך מעל דפי הפורום מקורם בשנות ניסיון על הכביש והבנה כי הסבירות גבוהה שגם אם אינך מודה בכך, הנהיגה "הלא זהירה" שלך הייתה השתוללות על הכביש.

הטיעון שלא סיכנת אף אחד הוא די טיפשי ואני מציע שלא להעלות אותו שוב.

אם תשים לב תבחין כי בינות למילים הארסיות, לעתים, בתגובה לפתיחת השירשור מייעצים לך עצה השווה משקלה בזהב:

עשה לעצמך טובה וקח עו"ד.

בתקווה שתשכיל ותבין את האחריות שניתנת בידי האוחז בהגה.

פורסם

יאאלה כמה אנשים פה מדברים יותר מהגובה שלהם, יש לי הרגשה שיותר ממחצית האנשים חיים על שמועות של חברים שלהם או כאלו, אז ככה, תשמע, אתה עדיין אדיוט, אבל אנשים כנראה רוצים לקנות יונדאי קופה צהובה אוטומט...

היה לי 2 משפטים על אי ציות להוראות שוטר, או כמו שתומר אומר "ברחתי", ב-2 מקרים שונים לגמרי.

לקחתי עו"ד מעולה (אם אתה רוצה פרטים נוספים עליו, בפרטי), היה לי עוד איזה 5 דוחות תנועה בין לבין.

מה קיבלתי בסופו של המשפט ???

קנס אחד של 500 (על אי ציות מספר 1) ש"ח, קנס אחד של 750 (אי ציות מספר 2) ש"ח, ושנתיים תנאי, על אי ציות להוראת שוטר, כלומר, אם אבצע את העבירה שוב, רשיוני ישלל למשך 3 חודשים !

אז בקיצר, קח עו"ד טוב, תשלם לו (הרבה, זה מה יש), ותקווה שהוא יוציא אותך מזה, למרות שאולי הדין איתך שונה כי אתה נהג חדש...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אם אכן תצא בכנס מכל הסיפור אני מקווה שלפחות העו"ד יעלה לך סכום כזה שפעם הבעה שתחליט להכנס באין כניסה במהירות מופרזת לתנאי הכביש תוך כדי שניידת משטרה רודפת אחריך "בלי לסכן אף אחד" תחשוב פעמיים - על מה אני מדבר בו נתחיל בלחשוב ונמשיך משם

פורסם

עוד הוכחה לחוסר שיקול דעת היא לפרסם פה את הסיפור הזה ובאמת לצפות לעזרה. הרי מי שקרא נושאים דומים בעבר יודע שזה כמו להגיד "חברה בואו תרביצו לי" מן סוג של מזוכיזם. לא אני לא מקל ראש בעברה המסוכנת, אבל את העונש הוא יקבל מביהמ"ש לא? אני חושב שפה הוא דווקא מצפה לתמיכה.

פורסם
היה לי 2 משפטים על אי ציות להוראות שוטר, או כמו שתומר אומר "ברחתי", ב-2 מקרים שונים לגמרי.

לקחתי עו"ד מעולה (אם אתה רוצה פרטים נוספים עליו, בפרטי), היה לי עוד איזה 5 דוחות תנועה בין לבין.

מה קיבלתי בסופו של המשפט ???

קנס אחד של 500 (על אי ציות מספר 1) ש"ח, קנס אחד של 750 (אי ציות מספר 2) ש"ח, ושנתיים תנאי, על אי ציות להוראת שוטר, כלומר, אם אבצע את העבירה שוב, רשיוני ישלל למשך 3 חודשים !

עורך הדין , הסיפור המלא :

workidiot.jpg

פורסם

שמע בתור סטודנט למשפטים שנה א שעוד לא מבין כלום...

בקלות דעת זה אומר בכוונה ומכיוון שהיית מודע לכניסה באין כניסה ולקחת על עצמך אחריות כלפי נהגים אחרים שיש סיכון ויפגעו. תגיד תודה שאף אחד לא נפגע ולא קרה כלום כי אם כן היו מזיינים לך את הצורה .

מספיק שהיה לך את החשד שהדבר שעשית הוא לקיחת סיכון... נגמר הסיפור וכמו שכבר אמרת ידעת ופעלת בכוונה כאשר אתה לוקח את הסיכונים האלו עליך וכמו שיאמר בבית המשפט אדם מן הישוב, לא היה פועל כאשר מודע לסיכון הגדול ובטח כאשר הוא חושד בסיכון לאחרים, קל וחומר כאשר מדובר בילד בן 17 שניסיון לא רב לו על הכביש וכבר הוא לוקח אחריות על חיי אחרים (דרך אגב כניסה באין כניסה זאת עבירה חמורה).

בעניין ההחלקה זה יחזק את דעת ביהמ מכיוון שזה מראה שלא רק שפעלת תוך כדי סיכון אחרים ועצמך כאשר היית מודע לסיכון, גם נהגת בפזיזות או בקלות דעת (זה לא אותו הדבר) וכביכול מהר מה שגרם להחלקה כך שזה חטא על פשע .

בקיצור אם באמת יהיה משפט אל תצפה לניסים למרות שאם תקח עורך דין טוב תמיד יש פרצות בחוק ודרכים להוציא את השוטרים כמי שלא פעלו כחוק וזה אולי יחסוך ממך צער.

אני לא שופט אותך כי גם אני עשיתי שטויות שהייתי ילד אבל תתבגר. ומהר. זה חמור מאוד בכביש לקחת סיכון ואחריות על אחרים בטח כשאתה מודע (מבחינת החוק)

פורסם

אם קראת פה בזמן האחרון ראית שגם אני לא צדיק וכמה שטויות עשיתי. צלחות, מהירות, החלקות, וכיו"ב. כל פעם היו יורדים עיל ונכנסים בי פה. לא קלטתי את זה, עד שיום אחד הגזמתי עם השטויות שלי, היה קצת מים על הכביש והופ. אני בבית-חולים והאוטו שלי מלופף סביב עמוד.

נכון שאף פעם לא נכנסתי באין כניסה אבל מעטות הפעמים שעברתי סביב כיכר בלי לגרום להחלקה.

בכל מקרה, מה שאני מנסה להגיד זה שבשבילי נדרשה תאונה קטלנית לרכב שבקלילות יכלה להיהפך גם לקטלנית בשבילי ובשביל החבר שישב לידי. במזל לא נפגענו רציני, בשביל שאני אבין כמה שזה מסוכן השטויות שאני עושה... והפסקתי. נכון שזה הרבה פחות כיף. אבל לפחות אני חי.

אני לא הולך להטיף לך על כמה שזה מסוכן מה שאתה עושה. אני לא במצב לשפוט... מה גם שמספיק עשו לך את זה בשרשור כבר...

**לא קשור: היונדאי חזרה!!! חזרתי לנהוג... הפעם ברגוע...**

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

אני גר בשכונה טובה ולא משנה (ואכפת) לי אם אתם חושבים שאני נוהג כמו משוגע

בכל מקרה איזה חבר אמר לי שאם השוטר לא היה עם כובע אז הוא לא יכול לעשות כלום..

.

כשהשוטר שמע שאתה גר בשכונה טובה, הוא הרגיש צורך להוריד בפניך את הכובע.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

תאמת כן

לפי החוק שוטר שעוצר אותך חייב ללבוש אפוד זוהר וכובע משטרה.

ועוד דבר אף פעם אל תודה שעשית משהו לא נכון לא משנה מה זה היה.

למשל כבר פעמיים רדפה אחרי משטרה על 160-170 ולמזלי בשתי הפעמים לא קיבלתי כלום

חוץ מקנס של 100 שקל על סטיה מנתיב ללא איתות אחרי שהתווכחתי עם השוטר שעה.

בכל מקרה לא תמיד חכם לריב עם השוטרים ובקיצור תנהג לפי החוק

• תוכן חדש...