Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ברכב מסוג גולף ידנית דור 4

בהילוך רביעי חמישי בעיקר, ואני מדגיש מדיי פעם ולא כל הזמן!

מדיי פעם כאשר המצערת לחוצה עד הסוף בהילוך רביעי או חמישי

בסלד 3000 יש פתאום מן קפיצה כזאת ב 300 סל"ד , כאילו אני לוחץ טיפה בניוטראל , וזה ממש עניין של שתי שניות , ואז האוטו ממשיך לנסוע כמו שצריך.

השאלה ממה זה נגרם? מה ההשלכות והאם מישהו נתקל בתופעה דומה?

תודה מראש!

Greddy Type S - טעם החיים 8)

פורסם

יכול להיות שמדובר בהחלקה של הקלאץ',הדבר קורה בד"כ בהילוכים הגבוהים ובעומס (עליה או האצה) ונראה כי זה אכן קורה אצלך. לפעמים מתלווה ריח שרוף ואם גם הקלץ' "גבוה" או שיש בעיה לכוונו אזי האבחנה מתחזקת.

אתה יכול לנסות את ה"מבחן" ההרסני והלא מומלץ...של מתן גז בהילוך שני או שלישי תוך עמידה במקום ולחיצה על הבלמים ושחרור המצמד,אם המנוע לא נכבה מיד לאחר ששוחרר הקלאץ יש להניח כי הלך לעולמו.

בדיקה זו צריכה להיעשות בזהירות ובכל מקרה,רצוי להיכנס למוסך אמין ע"מ לקבל אבחנה מדוייקת יותר.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

בדרך כלל קלאץ' שמחליק - לא מפסיק להחליק עד שאתה עוזב גז. וסלד המנוע לא עולה רק 300 סלד, היה לי רכב ששנה שלמה הקלאץ' היה מחליק, זה לא מפסיק אם אתה לא עוזב גז, ואחרי שהוא החליק - ב10 דקות הקרבות הוא מחליק הרבה יותר בקלות.

פורסם

יש לי גולף ידנית 92 וזה לא ככה. אם אני עולה שיפוע רציני כמו מדרכה, ומרים הרבה גז ומשחרר את הקלץ הוא מחליק כמה שניות ולאט לאט ניתפס רק שצריך להפעיל ממש הרבה כוח.

תמיר

פורסם

לי זה נשמע מוזר קצת, מה שארז כתב הרבה יותר הגיוני: הסל"ד מתחיל לעלות, וימשיך עד לטורים גבוהים כל עוד לא הורדת לחץ מהדוושה ונתת לו לחזור לנורמלי.

מה שאתה מתאר נשמע כמו שחרור רגעי של ההצמדה, שקורה סתם פתאום. אולי זה קורה עקב חריץ או סדק בכביש שמזעזע קצת את הקלאץ', שזה לא אמור להשפיע, אבל אולי אצלך הקפיצים בקלאץ' כבר עייפים או לא מכוונים או משהו כזה.

פורסם

זה קורה בכביש חלק עד כמה שאפשר בכבישי ישראל :-)

בקיצור לפי התשובה שלך, צריך ללכת למוסך לבדוק? או שהגיע הזמן להחליף קלאץ?

72 אלף קילומטר משנת 2001.. לא הוחלף עד עכשיו

מקורי ועובד פיקס חוץ מדיי פעם הקטע הזה עם הקפיצה של הסלד...

תודה מראש לכולכם על התשובות.

פורסם

קלא'ץ שנשחק אחרי 72 אלף קילומטר נראה לי מוגזם ביותר. אלא אם כן אתה משתמש בו בתור ברקס בעמידה בעליה.

פורסם

מוגזם ביותר?

72 אלף קילומטר?

אז מה הוא אומר להחזיק? 150 אלף קילומטר?

זה GTI לא פיאט אונו .

בכל מקרה הקלאץ לא נשחק ולא הלך.. אני אלך לבדוק מה מקור הבעיה.

גם אני וגם הבעלים הקודם שבכלל לא לחץ, שמר על הקלאץ טוב טוב, ואני עוד יותר :-)

• תוכן חדש...