Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סנבין?

השושנים
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי יכול לתת פרטים על הרכב הנ"ל, השם מוכר לי מתחום האופנועים וניתקלתי בו באי ביי במחיר נחמד.....

eb_2.JPG

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Other-Makes-Alpine-Convertible-1960-Sunbeam-Alpine-Convertible_W0QQitemZ4590864422QQcategoryZ6472QQrdZ1QQcmdZViewItem

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

השם הוא סאנבים=SUNBEAM רכב בריטי.

SUNBEAM ALPINE I-יוצר בין השנים 1959-60 (11904 יחידות)נפח מנוע 1494 סמ"ק 83 כ"ס

SUNBEAM ALPINE II-יוצר בין השנים1960-63 (19956 יחידות)נפח מנוע 1592סמ"ק .

NIR .Y

פורסם
והיה גם סאנבים טייגר. אותו מרכב אבל עם מנוע V8...

איזה מנוע? שלהם או של רובר?

בכל אופן, נישמע מעניין ביותר...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
השם הוא סאנבים=SUNBEAM רכב בריטי.

SUNBEAM ALPINE I-יוצר בין השנים 1959-60 (11904 יחידות)נפח מנוע 1494 סמ"ק 83 כ"ס

SUNBEAM ALPINE II-יוצר בין השנים1960-63 (19956 יחידות)נפח מנוע 1592סמ"ק .

נכון מאד - אבל זה לא נגמר שם... הלאה:

• Sunbeam Alpine III - יוצר בשנת 1964 (5,863 יחידות). אותו מנוע כמו סריה 2, אבל שינוים בעיצוב הפנים, בגאז' גדול יותר, ואופציה לדגם GT עם גג קשיח (ללא גג מתקפל).
  • Sunbeam Alpine III - יוצר בשנת 1964 (12,406 יחידות) - ה"סנפירים" על הכנפיים האחוריות הוקטנו, אופציה לתיבה אוטומטית, גריל קדמי בעיצוב חדש.
  • Sunbeam Alpine IV - יוצר בשנים 1965-1968 (19,122 יחידות). מנוע 1725 סמ"ק, עם 5 מיסבים ראשיים.

כדאי להזכיר גם את ה- Sunbeam Tiger: זו היתה Alpine שהושתל בה מנוע פורד V8 בנפח 4.2 ליטר, ואח"כ 4.7 ליטר. חייה רעה אמיתית. קראו לה "AC קוברה לעניים".

מצורפות קצת תמונות:

סריה I עם "סנפירים" ארוכים: pw_s1.jpg

סריה IV עם סנפירים קטנים:

Alpine-4-armandChatenay.jpg

ולקינוח, תא המנוע של Tiger, עם V8 קטן בפנוכו:

MOTEUR%20TIGER1.jpg

שבוע טוב,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
נכון מאד - אבל זה לא נגמר שם... הלאה:

• Sunbeam Alpine III - יוצר בשנת 1964 (5,863 יחידות). אותו מנוע כמו סריה 2, אבל שינוים בעיצוב הפנים, בגאז' גדול יותר, ואופציה לדגם GT עם גג קשיח (ללא גג מתקפל).
  • Sunbeam Alpine III - יוצר בשנת 1964 (12,406 יחידות) - ה"סנפירים" על הכנפיים האחוריות הוקטנו, אופציה לתיבה אוטומטית, גריל קדמי בעיצוב חדש.
  • Sunbeam Alpine IV - יוצר בשנים 1965-1968 (19,122 יחידות). מנוע 1725 סמ"ק, עם 5 מיסבים ראשיים.

שכחת את הייצור המוזר הזה:

h120.jpg

התמונה, למען הדיוק, היא של Sunbeam Rapier, אבל גרסת ה-Alpine נראתה זהה, פחות או יותר. ה-Alpine הזה יוצר בין השנים 1969-1976.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
בקיצור להביא או לא....ואיך היא בנסיעה?-רן

בהחלט להביא או לא !!!

רן, ראשית זה עניין של טעם.

שנית, הרכב לא עולה כמעט כלום. אבל עם ההובלה והמכס - יעלה בכ"ז סכום של לפחות 15000 ש"ח.

גם זה לא רציני.

אבל יש להשקיע בו המון! וזה מאד רציני!

בא לך להתחיל לחפש את כל מה שחסר בו?

רמז: אין הרבה תמונות (תא מנוע, רפודים, דש בורד, שעונים, חשמל וכד'), התמונות שאתה רואה זה מה שיש, וכנראה שכל השאר חסר !!!

לשיקולך . . .

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
בהחלט להביא או לא !!!

רן, ראשית זה עניין של טעם.

שנית, הרכב לא עולה כמעט כלום. אבל עם ההובלה והמכס - יעלה בכ"ז סכום של לפחות 15000 ש"ח.

גם זה לא רציני.

אבל יש להשקיע בו המון! וזה מאד רציני!

בא לך להתחיל לחפש את כל מה שחסר בו?

רמז: אין הרבה תמונות (תא מנוע, רפודים, דש בורד, שעונים, חשמל וכד'), התמונות שאתה רואה זה מה שיש, וכנראה שכל השאר חסר !!!

לשיקולך . . .

אבי.

אבי

תודה על הדאגה, אבל במצבי הכלכלי היום אני יכול ליבא רק מסטיק בזוקה וגם זה רק אחרי פריסה לתשלומים ללא ריבית.....

אבל ברגע שידי תשיג....אז לעיונך ה-מועמד.......

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda-CBX-cbx-1979-HONDA-CBX-EXCELLENT-ALL-ORIGINAL-EVERYDAY-DRIVER_W0QQitemZ4589197173QQcategoryZ50000QQrdZ1QQcmdZViewItem

0c_12_sb.JPG

פורסם
שכחת את הייצור המוזר הזה:

התמונה, למען הדיוק, היא של Sunbeam Rapier, אבל גרסת ה-Alpine נראתה זהה, פחות או יותר. ה-Alpine הזה יוצר בין השנים 1969-1976.

לא שכחתי - זו מכונית די שונה, למעט המנוע. ה- Sunbeam Rapier היתה דגם 2+2 שהיה מבוסס על ההילמן-הנטר, עם בסיס גלגלים הרבה יותר ארוך מה-Alpine. הרכב גם יועד לפלח שוק אחר שחיפש מכונית בסגנון GT ספורטיבי, להבדיל ממבנה הספורט הקלאסי של ה-Alpine. החברה המשיכה להשתמש בשם Alpine לדגמים מסויימים של ה-Rapier, כדי לנצל את הערך המסחרי של השם הזה גם לאחר הפסקת ייצור הדגם הפתוח.

אגב, היה כבר שירשור שעסק במשפחה הזו בעבר: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=66929&highlight=%F1%F0%E1%E9%ED

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

יש לי סנבים אלפין שנת 1962 ששיפצתי בעצמי , הרבה ידע וחלקים.

לפני:

s1.JPG

s2.JPG

אחרי:

s26.JPG

s27.JPG

* sunbeam alpine 1962 אדומה פתוחה.

* SUZUKI SAMURAI 1989 אדום סגור.

תמצאו אותי באתר : www.jeepolog.com

תחת הכינוי "המהנדס".

פורסם
יש לי סנבים אלפין שנת 1962 ששיפצתי בעצמי , הרבה ידע וחלקים.

לפני:

s1.JPG

s2.JPG

אחרי:

s26.JPG

s27.JPG

מדהימה יפה ומיוחדת...בניגוד לאבי, דווקה הקטנות פתוחות וזריזות עושות לי את זה....למרות שצדק רב בדבריו...הדרך שעשית עד לקבלת התוצאה המרשימה, היא בדיוק הדרך ממנה עשויות האגדות.... כל הכבוד-רן

פורסם

יש סרט ישראלי ישן שבו מככב סנבים אלפין. ראיתי קטעים ממנו כמה פעמים בטלויזיה אבל אני לא זוכר איך קוראים לו.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

• תוכן חדש...