Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה 626, טיפים עצות והזהרות??

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי שעשיתי חקר שוק קטן וישבתי בהרבה הרבה מכוניות, החלטתי שאני מתחיל לחפש מזדה 626 5 דלתות מהשנים 96-97. אני גם שם עיין על הונדה אקורד מהשנים האלה אבל נוטה יותר למזדה.

הסיבה היא שאני נוסע הרבה ורוצה את הנוחות נהיגה ובקרת השיוט שיש לדגמי המנהלים, אשמח לקבל כמה עצות:

1. מה צריכת הדלק של ה626 בעיר או בין עירוני?

2. מה לבדוק במיוחד באוטו כזה יד שנייה?

3. הערות נוספות על הרכב יתקבלו בברכה (חיזוקים או הזהרות)

תודה!

פורסם

לאמא שלי יש מאזדה 626 שנת 98. יצא לי כמה פעמים לנהוג עליה, האוטו מבחינת הנהג מאוד נוח. המושב עולה ויורד, יש בקרת שיוט ותנוחת הנהיגה הייתה לי דיי נוחה. לנוסעים האוטו דיי מרווח, המושבים דיי נוחים ואפשר להסיע באוטו 5 אנשים בכיף (2 מבוגרים וילד בספסל האחורי נכנסים בנוחות). המנוע הוא מנוע 2000 שמפיק 136 כ"ס אם אני לא טועה, שנותנים לאוטו האצה יכולות האצה ושיוט במהירויות גבוהות ללא מאמץ אסטרונומי. העברת ההילוכים חלקה (תיבה אוטומטית) וההגה גם נוח אם כי האחיזה לא ממש מדהימה.

לגבי דלק אפעם לא מדדתי במדויוק, אבל לא שמעתי את אמא שלי מתלוננת על זה. האוטו מבחינת אמינות מעולה. אמא שלי מטפלת בו כל 10,000 ק"מ במוסך מורשה ולבנתיים לא היו בעיות (הרכב נרכש בשנת 2000) מיוחדת שהצריכו הוצאות גדולות.

דבר אחד שקצת עיצבן אותי זה הדיפון דמוי עץ בתוך הרכב שעם הזמן נוטה לאבד מצבעו בעקבות השמש כנראה, וגם הגימור הלוקה בחסר של הצביעה החיצונית שבכמה מקומות החלידה מעט, אך כמובן טיפלתי בבעיה במהירות אצל פחח בכדי שהחלודה לא תתפשט.

פורסם

בקשר לבקרת שיוט, אני כבר לא זוכר, האם יש כפתורים על ההגה? האם ניתן להגביר ולהנמיך את מהירות הנסיעה בעזרת הכפתורים או שזה קביעה אחת ועל כל מהירות צריך לקבוע מחדש... מה אפשרויות של העניין הזה?

אני פשוט נוסע די הרבה כל יום בשעות נוחות כך שהכביש די פתוח ואני עדיין עם הרגל על הדוושה. האם לדעתך זה עובד טוב? או שאתה מוצא את זה מעצבן?

פורסם
בקשר לבקרת שיוט, אני כבר לא זוכר, האם יש כפתורים על ההגה? האם ניתן להגביר ולהנמיך את מהירות הנסיעה בעזרת הכפתורים או שזה קביעה אחת ועל כל מהירות צריך לקבוע מחדש... מה אפשרויות של העניין הזה?

אני פשוט נוסע די הרבה כל יום בשעות נוחות כך שהכביש די פתוח ואני עדיין עם הרגל על הדוושה. האם לדעתך זה עובד טוב? או שאתה מוצא את זה מעצבן?

הבקרה על בקרת השיוט נעשת דרך ידית מאחורי ההגה (דומה לווינקר), אני חושב שאי אפשר להגביר את מהירות הנסיעה תוך כדי נסיעה בלחיצת כפתור - צריך לבטל ולהדליק מחדש.

כשאני נוסע על הרכב של אמא שלי נסיעות ארוכות אני כל הזמן מפנק את עצמי בבקרת שיוט, זה שינוי מרענן אחרי נהיגה ביום יום על רכב ידני :)

• תוכן חדש...