Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המנעול בריח להילוכים יעיל לדעתי, יש לנו אחד המורכב ברכב העבודה של אבא.

מנעול הגה פחות, וזאת מפני שניתן לנסר את ההגה ולשחררו.

ל'

אהה רב בריח לא ממש יעיל, ניתן לנסר אותו, או פשוט לנסר את הידית ולהעביר הילוכים מתחת לרב בריח. בכל מקרה כל אמצעי ההגנה לא יעילים בכלל, צריך רק לקוות שהגנב יראה רב בריח ואזעקה ועוד ועוד ופשוט יעבור לרכב הבא.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

הבעיה היא שכוווולם יודעים שאת מנעול ההגה אפשר לנסר.

הראו את זה פעם בערוץ הקניות וכולם הפכו מומחים.

אז ככה, בערוץ לא הראו איך אפשר לפרוץ מנעולים אחרים, אבל תאמינו לי זה אפשרי.

הבעיה היא שאנחנו לא פושעים ולא חושבים כמו פושעים ולכן לא יודעים איך לפרוץ.

מישהו ממכם חשב לפני שראיתם איך לפרוץ מנועל הגה שזה כ"כ פשוט לפרוץ אותו?! לא...

היום גם שיש איתוראן על הרכב גונבים רכבים וכלום לא עוזר.

ד"א - בנוגע למנעול שנועל את הברקס - הבעיה איתו זה לא רק שאתה נועל את הברקס ולא יכול להוציא מ-P. גם אם הוצאת, אתה עדיין לא יכול ללחוץ על הברקס בזמן נסיעה........

פורסם

אני הייתי הולך על פתרון אחר לגמרי - מנעול הגה בצבע זרחני - ומשבת מנוע שמותקן היטב, למשל מפסק משאבת דלק שמותקן במקום נסתר באמת.

לגבי המנעול הגה - מצידי שיהיה מקלקר, הוא לא צריך להיות חזק, הוא צריך להרתיע, שגנב שיראה אותו יגיד "חבל לי להתעסק עם האוטו הזה - נמשיך הלאה" במקום שיחליט לקחת לי פה אתגרים מיותרים.

כל רעיון מניעת הגניבה לא מתבסס על הגנה - לדעתי לפחות - אלא על הרתעה.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...