Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם.

אחרי שתי גניבות הבנתי שהאזעקות שלי וכל החרא שהביטוח מחייב אותי לא עוזר לי לשמור על האוטו שלי.

אני לא מאלה שאומרים ש"הביטוח ישלם".

אני מחפש מנעול טוב לרכב כי מנסיוני בעבר אלה תמיד עובדים.

הטובים מבינהם.

אם מישהו מכיר חברה טובה אשמח אם הוא יידע אותי.

תודה.

פורסם

ראיתי בערוץ הקניות מנעול כזה שיושב על הברקס ככה שאם יש לך רכב אוטומוט אי אפשר להכניס הילוך, כמה זה טוב או חזק אני לא יודע אבל זה על פניו ניראה פטנט טוב.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

• אחראי פורום
פורסם
מנעול רב בריח להילוכים,עם תושבת שמתחברת לשילדה.

מנעול הגה מאוטו דיפו , יש מבצע המנעול האיכותי ב 99 במקום 199.

אין ברירה אחרת.

איפה משיגים את זה ?? שנים לא ראיתי למכירה!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

האמת היא שהיום לא ממש אוהבים להתקין כזה כי התקנה עצמה לא קלה,למעשה היא דיי מסובכת ,צריך לקדוח בשילדה ולהרים את הרכב ולשים ברגים עם אומים מיוחדים, בקיצור-סיפור. היום מעדיפים לשים קודן(שגנב מפרק ב 2 דקות) ע"י חיבורי חוטים וזהו, המנעול הילוכים , אם הוא צמוד למוט הילוכים, מאוד קשה לפרוץ אותו במיוחד ברכב אוטומטי, פשוט הגנבים לא מתעסקים עם זה כי לוקח המון זמן וצריך כלים כבדים בשביל לפרק אותו, ולנסר את המוט עצמו ממש לא פשוט במיוחד באוטומטי.

צריך לחפש מתקין אזעקות שכן מתקין מנעולי הילוכים,תעשה בירור טלפוני.

פורסם
שלום לכולכם.

אחרי שתי גניבות הבנתי שהאזעקות שלי וכל החרא שהביטוח מחייב אותי לא עוזר לי לשמור על האוטו שלי.

אני לא מאלה שאומרים ש"הביטוח ישלם".

אני מחפש מנעול טוב לרכב כי מנסיוני בעבר אלה תמיד עובדים.

הטובים מבינהם.

אם מישהו מכיר חברה טובה אשמח אם הוא יידע אותי.

תודה.

אם הרכב שלך מסומן גם אם תחביא אותו כמו שבנלאדן מתחבא יגנבו לך אותו :wink:.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם
חברות רבותיי אם תוכלו לתת לי שמות.

ראיתי מנעולים באינטרנט של אוטולוק.

מישהו מכיר?

חברת אוטולוק (autoloc) היא בין החברות המובילות כיום למיגון אלקטרוני מכני לרכב.

המוצרים שלהם איכותיים, בדוקים, אבל יקרים, וזה מונע מהצרכן הממוצע לרכוש אותם.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
מנעול בריח הילוכים + מנעול הגה טוב, הגנב יעבור לרכב הבא...

המנעול בריח להילוכים יעיל לדעתי, יש לנו אחד המורכב ברכב העבודה של אבא.

מנעול הגה פחוץת, וזאת מפני שניתן לנסר את ההגה ולשחררו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש מנעול הגה בצבע צהוב, שמתלבש על ההגה ככה שהמנעול עצמו נשען על הדש בורד, תופס את ההגה טוב ועשוי באיכות גבוהה, אני לא זוכר את השם שלו, היה לי כזה בקולט, הוא ממש ממש מסיבי וזוהר ככה שאיין סיכוי שפורץ יפספס אותו, הוא מרתיע, המפתח שלו בצורת +.

haters will hate

פורסם

לגבי מנעול דוושה - רק לשים לב לכך שחסימת האפשרות להוציא מ-P ברכב אוטומטי ללא לחיצה על הבלם היא לא מי יודע מה מאסיבית. המנגנון הנ"ל נועד למנוע טעות ולא גניבה, ובחלק מהמכוניות יש לחצן נטרול (למשל: קורולה). באלו שאין - סביר להניח שקצת כח ישבור את המנגנון בלי יותר מדי קושי.

לכן ברכב אוטומטי לדעתי הנ"ל אינו יעיל.

ברכב ידני לעומת זאת אפשר לנעול את המצמד ואז נראה את הגנב מניע בהילוך או לחלופין משלב ראשון בעמידה כאשר המנוע פועל - לא פשוט בכלל. (אם כי ברגע שהרכב כבר בתנועה כמובן אפשר להעביר בכח בלי מצמד)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...