Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

273 קמ"ש.. ו... אין פלאש :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכבת פעם על אופנוע במהירויות כאלו או יותר נמוכות?

אל תגיד סתם שטויות אם אתה לא מבין...

מהירות היא עניין של זמן,מקום ויכולת!

ג.

אתה מתחכם :puzzled: .

אני התכונתי רק לרכב, ומטוס לא נחשב..(ואם אתה מתכון לאופנוע, אז זאת התאבדות לדעתי).

-לאון חבקין-

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
עוד צמא לדם,

מה שבסך הכל אמרתי שיש ד"וג בארץ שמסוגלים להגיע ולעבור 270 קמ"ש

אם זו שטות אז אחלה !

התייחסתי להודעה של לאון(והיא גם מצוטטת...):roll:

ג.

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
רכבת פעם על אופנוע במהירויות כאלו או יותר נמוכות?

אל תגיד סתם שטויות אם אתה לא מבין...

מהירות היא עניין של זמן,מקום ויכולת!

ג.

מה שאני התכונתי אליו הוא זה, שבלי קשר לסוג הרכב, בארץ זאת התאבדות לנסוע כל כך מהר, בגלל שהכבישים עקומים ועם בורים ועליות עליהם, ולדעתי לנסוע במהירות כזאת זאת התאבדות..

ותסביר לי בבקשה מה שטויות במה שאמרתי?!

אבל אני מניח שאתה כל הזמן נוסע על 270 ומעלה ולכן קטנתי מלענות לך..

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

תהיה בטוח ששום רוכב לא רוצה להתאבד בנסיעה מהירה, אבל לכל מהירות יש את הזמן והמקום.

אם הכביש שהרוכב מכיר "פתוח" ואין רכבים, והרוכב מכיר את המגבלות שלו ושל האופנוע, אז מהירות גבוה בשביל כלים מהסוג הזה היא דבר שבשיגרה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מה שאני התכונתי אליו הוא זה, שבלי קשר לסוג הרכב, בארץ זאת התאבדות לנסוע כל כך מהר, בגלל שהכבישים עקומים ועם בורים ועליות עליהם, ולדעתי לנסוע במהירות כזאת זאת התאבדות..

ותסביר לי בבקשה מה שטויות במה שאמרתי?!

אבל אני מניח שאתה כל הזמן נוסע על 270 ומעלה ולכן קטנתי מלענות לך..

-לאון חבקין-

לאון שלום!

לא באתי להעליב אותך ואין קטונתי וגדולתי...

בוא נאמר לצורך העניין שאני מכיר מספר רוכבים שהגיעו מספר פעמים בחייהם למהירויות כאלו גם בכבישי הארץ...:wink:

יש מספיק כבישים שמאפשרים זאת ויש אופנועים שמפתחים מהירות כזו בזמן שמשפחתית רגילה מפתחת 150 קמ"ש!

שאל את עצמך איפה משפחתית רגילה יכולה לפתח 150 קמ"ש...

זה ממש לא אומר שזו מהירות רגילה או כייפית וגם כשמגיעים אליה זה לכל היותר לשניות ולא לדקות...

אם לא התנסית במהירויות כאלו אתה לא יכול לומר שלדעתך זו התאבדות !

ג'ורג'

•  

פורסם

לכל החוברים מהפורום המוטלנובה מסוגלת לקלות עד 250 קמ"ש קצת פחות נאמר בהגה באיזה כתבה וחוץ מזה זה בדוק כי דוד שלי נסע בגהה על קווסאקי נינגה על 240 והמצלמה לא צילמה .

פורסם
לכל החוברים מהפורום המוטלנובה מסוגלת לקלות עד 250 קמ"ש קצת פחות נאמר בהגה באיזה כתבה וחוץ מזה זה בדוק כי דוד שלי נסע בגהה על קווסאקי נינגה על 240 והמצלמה לא צילמה .

אם זה בדוק אני רוצה דף הצהרה מהדוד שלך,חתום על ידיו, שב 240 המצלמה לא מצלמת.

ככה יהיה לי שטר בטחון במקרה וייעשו לי "בוק".

• תוכן חדש...