Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

273 קמ"ש.. ו... אין פלאש :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ולפי מה שאני יודע - המצלמות בארץ מצלמות צילום בודד (למעט מצלמות רמזור). כך לפחות היה בפעמים בהן אני הייתי אובייקט הצילום :?

לא נראה לי שמדובר באותה שיטת צילום, באותו מכ"מ, באותו כיול וכו'.

נחמד נורא לראות כזה ניסוי, אבל זה לא ממש נראה רלוונטי לאמצעי האכיפה בארץ הקודש.

פורסם

מזכיר לי מקרה מצחיק ששמעתי.

חברה שמעו שהמצלמה לא מצלמת מעל מהירות מסויימת והחליטו לבדוק:

הטמבלים ניסו לעשות את זה עם איזה סקודה,ולא הגיעו למהירות שכביכול המצלמה לא מצלמת ואכלו אותה בדו"ח...

פורסם
וואלה לא זוכר.

ת'כלס לא משנה עם איזה סקודה אתה לא תגיע למהירות שהמכמונת לא תתפוס אותך...

לך תידע

skoda_octavia_modra_01_b.jpg

"בחיים כמו במהלך פניה אף פעם אל תעצור!"

פורסם

בכל מקרה זה לא ממש רלונטי לארץ, קשה לי להאמין שמישהו יוכל לעבור במהירות של 273 קמ"ש איפשהו ולא להתנגש באיזה משהו ליד.. (הכבישים פה הם לא כמו הכבישים באירופה וארה"ב..)

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

חברים, נראה לי שהנושא מיצה את עצמו. 270 קמ"ש או 273 או אפילו "רק" 200 קמ"ש. אלו מהירויות שעבורנו כישראלים הן דמיוניות ולא ריאליות. בואו נסכם שליד כל מצלמת מהירות ניסע במהירות החוקית וכך המצלמה לא תופעל, ובשאר המקומות - במהירות כזו שעונה על כל צרכי הבטיחות בהתאם לתנאי הרכב והכביש. (זו כמובן לא המלצה לעבור על החוק)

פורסם
אני מכיר מישהו שנסע במהירות 210 ומצלמה צילמה אותו על 167

הוא יכול להתווכח על הדו"ח :agrue: ולהגיד להם שזה לא נכון, אולי יבטלו לו אותו... :wink:

- מוכר?

- לא

- כמה? כמה אתה רוצה עליו?

:?

פורסם
לאון , אני מאמין שכבר עשו את זה פשוט לא עם 4 גלגלים ...

אתה מתחכם :puzzled: .

אני התכונתי רק לרכב, ומטוס לא נחשב..(ואם אתה מתכון לאופנוע, אז זאת התאבדות לדעתי).

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

למיטב ידיעתי המצלמות בארץ מסוגלות לצלם עד 320 קמ"ש. (מי אמר קאררה GT?)

אופנוענים שנוסעים 200+ לא ממש מוטרדים מהמצלמות כי גם אם ייצא צילום - הם הרי קיפלו לוחית... (ולא, יש מקומות בהם אפשר לנסוע 200 באופנוע וזו לא התאבדות)

אקדח לייזר אאל"ט מוגבל למדידה עד 250 קמ"ש בלבד - אבל שימו לב לסטיית ספידומטר ברכב שלכם, רצוי שהמחוג יעמוד לפחות על 275 ככה ליתר ביטחון :roll:

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...