Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הערותי בכחול:

יהיה קשה למצוא את שוטה הכפר ב"איזור המרכז" .... (כפי שדרור כתב)...מי אמר שהרכב באיזור המרכז? אולי דווקא במקרה זה הוא בכפר קטן שבו "כולם מכירים את כולם"?

גם אני לא מצליח להבין את הסודיות והחשאיות הזו (עם כל הכבוד לצנעת הפרט). לדעתי זה דווקא מאד קל להבנה - צריך לתת את כל הכבוד לצנעת הפרט. הפורום הזה פומבי, ויכולים להכנס לכאן כל מיני טיפוסים, כולל מהזן הפחות נחמד. זכותו של בעל הרכב להחליט אם הוא רוצה את כל החבר'ה בשבת אצלו בחצר או לא...

מידור אינפורמציה טוב לצבא. החשאיות גוררת יחסי חשדנות כלפי אספנים אחרים. לעניות דעתי (וזכותך כמובן לחשוב אחרת) אין כאן שום חשדנות, אלא דווקא כבוד הדדי. חוץ מזה, אם ראיתי רכב שמעניין אותי לרכישה, זכותי לא לפרסם את כל הפרטים שלו כדי שלא יחטפו לי אותו מתחת לאף. זהו עקרון פשוט ולגיטימי בעסקי מכר. נכון שאנחנו עוסקים בתחביב, אבל נא לא לשכוח שמדובר בכסף שעובר מצד אחד לשני, ובנכס שעובר בכיוון ההפוך.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יובל אתה יכול להגיב בכל צורה הנראית לך לעין, עדיין מעטה הסודיות דבילי אתה לא יכול לפרסם על האוטו באינטרנט ולשמור על זה בשושו זה לא הולך.

רצית לשמור על זה בסוד שאל את החברים שלך אם הם יודעים מה זה. אני הייתי רוצה לדעת פשוט איך שרד הרכב בארץ והאם הוא הגיע ביבוא אישי בזמן בשנים האחרונות כי אני לא מאמין שלמישהו בארץ היה כסף בשנת 29 לקנות שברולט.

פורסם
יובל אתה יכול להגיב בכל צורה הנראית לך לעין, עדיין מעטה הסודיות דבילי אתה לא יכול לפרסם על האוטו באינטרנט ולשמור על זה בשושו זה לא הולך.

רצית לשמור על זה בסוד שאל את החברים שלך אם הם יודעים מה זה. אני הייתי רוצה לדעת פשוט איך שרד הרכב בארץ והאם הוא הגיע ביבוא אישי בזמן בשנים האחרונות כי אני לא מאמין שלמישהו בארץ היה כסף בשנת 29 לקנות שברולט.

תקרא את הודעתך שוב ותבין עד כמה היא מיותרת ולא מתאימה .

כל אחד רשאי לשאול על כל רכב מבלי למסור לך כל פרט מזהה שהוא!!!

ו....בארץ הסתובבו מכוניות עוד מתחילת המאה (ה-20) מכל הסוגים והמינים לרבות שברולט!!!

לידיעתך.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

זו אכן שברולט בתחילת שנות השמונים היתה איזה אומניקית בנהריה שהתחילה לשפץ אותה היא עזבה את הארץ והרכב נשאר כמו שהיא עזבה אותו

שלמה דן גדרון

פורסם
יהיה קשה למצוא את שוטה הכפר ב"איזור המרכז" .... (כפי שדרור כתב)... תתפלא, אבל גם "באיזור המרכז" חלק די נכבד של האנשים "המשוגעים לתחום" מכירים אחד את השני, וגם מכירים את אלו, שמסוגלים להחזיק משהו כזה, ככה שרמז הכי-קטן לפעמים יכול להספיק כדי לזהות את מה שרוצים לזהות! נכון, שיש אנשים, שמספיק הוגנים, ולא ינסו "לחטוף" למישהו משהו מתחת לאף, אם הוא כבר הצהיר, שרוצה את זה- בכ"ז, יש איזושהם כללי כבוד בעניין, כלפי מי שמצא ראשון! אבל, חלק הלא-מבוטל בהחלט ירצה את ה"מציאה" לעצמו, ולא יעניין אותו שמישהו כבר רוצה אותה לפניו! אז, למה שבן אדם ירצה "לתרום" את מה שהוא רצה למישהו, או במיקרה יותר טוב-לשלם הרבה יותר, בגלל כמה "חוכמולוגים", שבאו ו"העלו" לו את המחיר?!

גם אני לא מצליח להבין את הסודיות והחשאיות הזו (אם כל הכבוד לצנעת הפרט).

מידור אינפורמציה טוב לצבא. החשאיות גוררת יחסי חשדנות כלפי אספנים אחרים. -לא הבנתי, על איזו חשדנות אתה מדבר- שמישהו לא רוצה, שכל העולם יראה את האוטו שיש לו, ומה המספר שלו? או שמישהו לא רוצה לספר לכל העולם, שמצא לעצמו משהו מעניין, לפני שה"משהו" הזה שלו באופן רישמי? מה חשוד בזה? או, שמישהו לא רוצה, שכל העולם יראה את המספר של האוטו שלו באינטרנט? - אם תשים לב, מלא אנשים עושים את זה גם בחו"ל- מטשטשים את המספרים שלהם באינטרנט! גם הם חשודים? -בחייך, תאמין לי, שגם אתה הייתה עושה את מה שיובל עושה, אם בכלל הייתה מדבר על זה (וכאן אני באמת לא בטוח, שגם אני בעצמי הייתי בכלל מתחיל את כל הקטע עם הפרסום)

בקיצור, לאלה, ש"לא מבינים"- תקראו את כל מה שכתבו אנשים, ואולי תבינו...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

חברים יקרים,

קראתי את התגובות האחרונות לתגובה המקורית שלי והפנמתי.

לצערי, לא חשבתי שתגיבו אחרת.

ויש מישהו למעלה שעוד משתמש באיומים ... בוא תגיב עניינית ואל תתחבא מאחורי כללי הנימוס.

אני מסכים שכאשר מישהו מתעניין במשהו, והמשהו הזה מיוחד ונדיר, הוא מעוניין לשמור על "מעטה חשאיות". מקובל.

הבעיה שלי היא עם כאלו שמצאו משהו ושומרים לעצמם את כל האינפורמציה מבלי שתהיה להם כל כוונה לרכוש. הזכרתם חו"ל - ידוע שבמועדוני רכב בחו"ל עוברת הרבה מאד אינפורמציה בין האספנים, ואם מישהו מצא משהו, ואין לו כוונה לרכוש, למה שלא יביא את הדבר לרשות הרבים ??

חברים, אתם יורים לעצמכם ברגל ! עקב ההתנהגות הזו מחירי רכבי האספנות והחלקים בארץ הם מעבר לכל פרופורציה (מבלי להכליל - לפני שגם כאן תתקפו אותי ותספרו לי שאפשר למצוא שלדה רקובה של משהו שפעם היה "טרנטה" מקרטעת ב- 3000 ש"ח בלבד, אה, ובלי רישיונות...).

ובנימה אופטימית, חג שמח לכולם !

בעלים של BSA42 עם סירה - אין שירות של היבואן, אבל גם לא ממש צריך אותו ! :smile:

פורסם

אני ממש לא מסכים איתך!

1.יש שרשור דביק שאני משער ששמת לב אליו שנועד בדיוק לאלו שראו משהו שהם אינם חפצים בו אבל משתפים את החברים האחרים, בבקשה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=84432

2.עדיין אם מחפשים טוב טוב ונמצאים עם אצבע "רכה" על ההדק ניתן למצוא מכוניות במחירים טובים מאד!

לראייה אני מצאתי אחת כזו לא מזמן...

אל תשכח שכיום קיימת גם אופציית ייבוא!

3.אני בטוח שהרפורמי שומר את הפרטים חסויים מסיבות מוצדקות(אם שלו ואם של הבעלים) ואני יותר מבטוח שאם משהו ישתנה הוא יבחר לפרסם בדרך זו או אחרת את דבר המצאות הרכב ורצון הבעלים למכור.

חג שמח

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
חברים יקרים,

ויש מישהו למעלה שעוד משתמש באיומים ... בוא תגיב עניינית ואל תתחבא מאחורי כללי הנימוס.

QUOTE]

מאחר ואני מניח שאתה מתכוון אלי אז אני מגיב.

לא איימתי ולא כלום.

מראש כתבתי שאני לא יכול כרגע לתת יותר פרטים. אפשר לכבד את זה. החוצפה שלך ומספר אנשים אחרים, חלקם כאן וחלקם בפרטי, ביחס לבקשה הפשוטה הזאת עוברת כל גבול. הלחץ שהופעל כלפי היה ממש לא נעים. מה קרה? מה הלחץ? אפשר לחשוב שזה בורח לאיזה שהוא מקום. אם תבדוק בשרשור המקורי של ענתיקות בדרכים תמצא שמספר הרכבים שאני פרסמתי שם הוא גדול מאוד. כמו כן מעולם לא סרבתי לבקשתו של מאן-דהו לתת הסבר או כיוון או לעזור במציאת גרוטאה שפרסמתי כאן. גם את המכוניות שאני רוכש, בניגוד לאנשים אחרים כאן, אני מספר עליהם כיוון שאני יודע שזה מעניין אנשים אחרים, גם כשהרכב המדובר נדיר.

ביחס לרכב המדובר, ולשאר הרכבים הנמצאים באותו מקום, כשאוכל אפרסם פרטים ותמונות. ונא לכבד זאת.

תודה.

יובל

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

קושקוש, אני חושב שהגזמת טיפה. קודם כל הזעם שלך כלפי יובל הוא ממש לא במקום. מהיכרות שלי עם יובל הוא בנאדם זהב, מגיע לו כל ה"מציאות" שהוא מוצא וכל דבר שלא מעניין אותו הוא מפרסם בשרשור המתאים. זה שהוא מצא את הערמת חלודה הזאת ראשון מקנה לו את כל הזכויות לשמור על חשאיות.

המנטה האחרונה שקבלתי (אנסטסיה) גם שמרתי את העניין בסוד לפחות חודש כי אני בטוח שאם מישהו אחר היה שומע והולך לראות את הרכב הוא היה נותן לבחור איזה סכום זעום (אני קבלתי אותה בחינם) ולוקח אותה ממני.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
חברים יקרים,

QUOTE]

מאחר ואני מניח שאתה מתכוון אלי אז אני מגיב.

לא איימתי ולא כלום.

מראש כתבתי שאני לא יכול כרגע לתת יותר פרטים. אפשר לכבד את זה. החוצפה שלך ומספר אנשים אחרים, חלקם כאן וחלקם בפרטי, ביחס לבקשה הפשוטה הזאת עוברת כל גבול. הלחץ שהופעל כלפי היה ממש לא נעים. מה קרה? מה הלחץ? אפשר לחשוב שזה בורח לאיזה שהוא מקום. אם תבדוק בשרשור המקורי של ענתיקות בדרכים תמצא שמספר הרכבים שאני פרסמתי שם הוא גדול מאוד. כמו כן מעולם לא סרבתי לבקשתו של מאן-דהו לתת הסבר או כיוון או לעזור במציאת גרוטאה שפרסמתי כאן. גם את המכוניות שאני רוכש, בניגוד לאנשים אחרים כאן, אני מספר עליהם כיוון שאני יודע שזה מעניין אנשים אחרים, גם כשהרכב המדובר נדיר.

ביחס לרכב המדובר, ולשאר הרכבים הנמצאים באותו מקום, כשאוכל אפרסם פרטים ותמונות. ונא לכבד זאת.

תודה.

יובל

משה

הרגישות הפולנית שלי, למרות שמוצאי מאזור אחר בגלובוס הביאה אותי למסקה שהכוונה היתה דווקה אלי... אז קודם הבהרה אני לא משתמש לעולם באוטומט, כדור אחד מספיק השני הוא רק להרגעת הפחדים-צחוק בצד...רגישות האנשים לרכושם, במיוחד אם מדובר ברכוש סנטימנטאלי היא גדולה... וגם האדם הנחמד ביותר עלול להפוך חברבורותיו כשמדובר בציפור נפשו, לא הייתי ממליץ לאיש להתקרב לאופנוע הארלי דיוודסון, בפאב אופנועים בארה"ב, אם אין לו משאלת מוות רצינית...ולכן מומלץ תמיד לנהוג ברגישות יתר בנושא זה...כי לעולם לא ניתן לדעת איזה טריגר תפעיל בהתנהגותך...ודבר אחרון אני אף פעם לא מאיים.... אני מבטיח.....חג שמח- רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

Hi All,

Chaverim, we are all getting a bit too emotional in this thread, I guess its a good sign since we are all classic car fanatic that tend to lose our mind from time to time.

Hag Sameach - Dani

פורסם

למשה, יובל, רפורמים ושאר החברים,

לא התכוונתי לפגוע באף אחד באופן אישי. תרגיעו.

הטרוניה שלי היא לגבי התופעה.

ממתי ביקורת (לטעמי בונה - ויחלקו עלי מספר אנשים, אבל גם יסכימו איתי כמה) הפכה להיות חוצפה ? מה, עכשיו גם אסור להגיב ??? בואו ננהל פורום אישי לחברים קרובים ו-YESמנים ונסגור את הבאסטה ...

לרגל החג, אני מוותר ומפסיק להתעמת בטרד' הנוכחי.

אם העלבתי / פגעתי סליחה שוב וחג שמח

בעלים של BSA42 עם סירה - אין שירות של היבואן, אבל גם לא ממש צריך אותו ! :smile:

פורסם
קושקוש, אני חושב שהגזמת טיפה. קודם כל הזעם שלך כלפי יובל הוא ממש לא במקום. מהיכרות שלי עם יובל הוא בנאדם זהב, מגיע לו כל ה"מציאות" שהוא מוצא וכל דבר שלא מעניין אותו הוא מפרסם בשרשור המתאים. זה שהוא מצא את הערמת חלודה הזאת ראשון מקנה לו את כל הזכויות לשמור על חשאיות.

המנטה האחרונה שקבלתי (אנסטסיה) גם שמרתי את העניין בסוד לפחות חודש כי אני בטוח שאם מישהו אחר היה שומע והולך לראות את הרכב הוא היה נותן לבחור איזה סכום זעום (אני קבלתי אותה בחינם) ולוקח אותה ממני.

כמה שאתה צודק...

יובל- אם יש מישהו שהאוטו מגיע לו אז זה לך... (כל עוד אחריך הוא עובר עליי, כן? :wink: )

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

• תוכן חדש...