Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביקור ב-Heritage Motor Center באנגליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול חזרנו אישתי ואני מטיול של שבוע באנגליה. לא נותר ליאלא לקנא במדינה שוקקת התרבות המוטורית הזו. במהלך השבוע הזה נהגתי מעל ל-1600 מייל בכבישים צדדיים, צרים מאוד ומפותלים. זו היתה חוויה מדהימה.

את היום השלישי לטיול הקדשנו לביקור במפעל בנטלי (שם לצערי לא יכולתי לצלם) ולמוזיאון

Heritage Motor Center בעיירה Gydon. המוזיאון הזה הזה מציג את שושלת הרכב הבריטי, אך לצערי לא נרשמה נוכחות של כמה מהיצרנים הבריטיים הבולטים (בראשם TVR ויצרני נישה רבים אחרים). כמו כן היה עצוב מאוד לראות רובר 45 דיזל ו-MG ZT מוצגות לצד יצירות אומנות שכאלה.

מה שכן היה שם זה אוסף מרשים מאוד של מכוניות מכל הזמנים, מכוניות קונספט מתקופות שונות, רכבי שטח מרשימים ומוסבים, מכוניות מרוצים, מכוניות חשמליות ותצוגות של טכנולוגיה ונסיונות טכנולוגיים מתקופות שונות. כמובן שכל המכוניות במצב מדהים. כולן מתוחזקות במצב נסיעה. בצד המוזיאון עומדת סדנת טיפולים ותחזוקה שרק הביקור בה לבד הוא חוויה. המוזיאון עובד בשיתוף פעולה מלא עם מועדוני רכב שונים ומספק להם במה מכובדת מאוד להצגת פעילותם בפני קהל המבקרים.

סמוך למוזיאון נמצאים המפעלים של לנד רובר ויגואר. כמה מיילים משם שוכן מפעל בנטלי.

ניתן לתמונות (החובבניות משהו...) לדבר.

יניב

Austin A12.jpg

Austin A35 concept.jpg

שלדת אלומיניום New XJ.jpg

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

*לוטוס אליז עם מנוע חשמלי

*נסיון של מיני לייצר רכב עירוני

* רכבי ראלי משנות ה-60

* RS-200 האגדית

* MG Metro

Electrical Elise.jpg

Mini Citymobile.jpg

Picture 153.jpg

Picture 195.jpg

Picture 196.jpg

Picture 194.jpg

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

* פורד GT

* אסטון מרטין ממירוץ 24 השעות של LeMan

* MG ויגואר

Picture 200.jpg

Picture 201.jpg

Picture 203.jpg

W. Churchill

פורסם

*וואנקיש ו-DB7

*DB-7 Zagato

*Ascari

*רולס רויס פאנטום

*MG EXE Concept

* אוסטין זונדה

Picture 210.jpg

Picture 218.jpg

Picture 219.jpg

Picture 222.jpg

Picture 229.jpg

Picture 227.jpg

W. Churchill

פורסם

נראה טוב.. :)

לא ידעתי על קיומו של כזה מוזאון... עכשיו יש לי עוד סעיף ברשימת המקומות לבקר אחרי הצבא.. ואם זה כבר ליד בנטלי אז עוד יותר טוב :p

וד"א, איזה רכב השכרת שם?

נקווה שלא משהו פחות מהSLK שלך..:)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תמונות יפות מאוד :)

פעם ראשונה שאני שומע על MG EXE או אוסטין זונדה, טוב להכיר מכוניות חדשות.

ה-RS מדהימה. היא אפילו לקחה את קלרקסון פעם להחלקה חמודה אל מחוץ למסלול... :)

פורסם
וד"א, איזה רכב השכרת שם?

נקווה שלא משהו פחות מהSLK שלך..:)

גולף :?

ביום האחרון היו לי 350 מייל של Put the pedal to the metal על הכבישים המהירים. אולי בדיעבד טוב שלא היה לי אוטו מהיר יותר.

יניב

W. Churchill

• תוכן חדש...