Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מטופלת המוסך מרכזי

נהג יחיד(מבוגר)

מנוע +גיר מקוריים

אין תאונות נראית טוב מאד

לקנות או לא ?.

(ובכמה אם המחירון 54000 ובבעלות חברה )

תציעו בבקשה.

אבי-קריית מלאכי

פורסם

או4000000...:-P

סתם...גם אני קניתי אוטו במצב מעולה עם קילו' נמוך..במידה ויש אמת בכתוב,שווה קניה(לאחר בדיקה מקיפה)אחלה אוטו מכל הבחינות(אל תשכח..לא מטוס!!)אם בוודאות הנתונים כשרים ואין דברים חריגים .

נ.ב-עכישו ראיתי..חברה?תבדוק 10 פעמים...

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

או,זה כבר נשמע יותר הגיוני...

לך למכון בדיקה שאתה(!)תקבע מי הוא יהיה,תקבל ח"ד מקצועית+דו"ח,לך למוסך,תשאל כמה יעלה לתקן את כל הליקויים,תוריד אחוזי בעלות חברה+תיקונים,תגיעו למחיר ויאללה..שיהיה במזל...("היה מנוע"?:-P )

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

מנוע וגיר שעברו 400K ק"מ הם שחוקים למדי (ולא יעזור דבר,גם לא מי שיטען שהוא שמע ממישהו ששמע ממישהו שיש רכב כזה שעשה "בקלות" מיליון ק"מ).

מעבר לזה,כל המיסבים,המתלים,הבוקסות,השלדה,מכלולי ההגה,מערכת החשמל וכל בורג ברכב עברו גם הם קלומטרז רציני בתנאים הלא נוחים של ישראל.

מצד שני,אין לשלול ויש להציע מחיר בהתאם ושהוא נמוך משמעותית מהמחירון (זו לא אסטרה יד ראשונה מזקן שעשה 40000 ק"מ..)

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
זה כמעט 200 ק"מ בכל יום ויום כולל חגים ושבתות, מעניין אם האוטו הזה עמד אי פעם :)

כן. סביר להניח שפעם ביומיים.

כשתדלקו אותו.

אני הייתי מתרחק.

פורסם

הקלומטרז' שלו הוא עצום!

לא הייתי לוקח, לאוטו או יש או יהיה בזמן הקרוב המון טיפולים של החלפת גיר\מנוע\וכו'..

אם אתה נעול על האוטו אז תשתדל להוריד מחיר..

אל תשכח שאוטו רגיל עובר בבמוצע בין 15K לבין 25K שזה אומר מקסימום 150K קלומטר שזה בעצם שליש ממה שאתה מעוניין לקנות..

המשך יום נעים

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

תציע מחיר ב ר צ פ ה כי מה שבטוח אין בדיוק תחרות על הדוגמנית העייפה שאתה בוחר לעצמך.

חביבי זה טורבו דיזל וזה יקר בטירוף לתקן אם זה הולך, תחשוב טוב טוב על הצעדים שלך,

מה שבטוח שעם קילומטרז' כזה ואחרי חברה ויד שניה אצלך זו תהיה הרפתקאה ואתגר אמיתי

לנסות למכור את הכלה הקתולית שלך.

אופנוען

פורסם

בכמה הוא מוכן למכור? תלוי מאוד במחיר, אם הוא מוכן למכור במחירי זנות אז שווה אם היא במצב טוב, אם הוא רוצה משהו שמתקרב למחירון אז להגיד לו שלום

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...