Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הזדמנות לקנות פורד פוקוס 2001 שכאמור עשתה 15K קמ בלבד. הרכב עבר בדיקה ונמצא נקי לגמרי חוץ מצמיגים יבשים ועוד איזה דבר זניח. לאחר מו"מ המוכר (פרטי) מבקש 1200 ש"ח מעל המכירון (כולל תוספת 10% לקמ נמוך) בגלל שהאוטו "כמו חדש".

א. מה דעתכם?

ב. האם ידוע למישהו משהו על הוראות יצרן לגבי החלפת רצועת טימינג אחרי כמה שנים גם עם לא הגיע לקלומטרז הנדרש?

תודה לכל המשיבים

פורסם

נמשע באמת מציאה, למרות שלפעמים ק"מ נמוך כל כך לא הכי בריא לאוטו (עומד במקום יותר מידי).

אם האוטו יצא נקי בבדיקה, חוץ מהצמיגים כאמור (שעלותם היא כ-1200 ש"ח), נסה להוריד את בעל הרכב למחיר מחירון. אבל גם במחיר הזה אני הייתי הולך על הרכב.

גם נשמע קצת חשוד הק"מ הנמוך.

פורסם

נשמע כאילו הצמיגים מתאימים לקילומטרז'... גומי שעומד - מתייבש ונסדק.

בכל מקרה , אם הרכב יוצא נקי בבדיקה, ואין בעיות פחחות נראות לעין, אפשר לסגור על מחירון משוקלל פחות או יותר, כאשר קח בחשבון שרביעיית צמיגים תעלה לך כ1000 ש"ח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תבדוק אם יש ספר טיפולים וככה גם תוכל לבדוק אם מצב הקילומטראז' הגיוני

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
תבדוק אם יש ספר טיפולים וככה גם תוכל לבדוק אם מצב הקילומטראז' הגיוני
יותר בטוח - גש עם המוכר למוסך פורד מוסמך ובדוק במחשב את כל הטיפולים שהרכב עבר (במיוחד החלפת חגורת טייימינג שהינו טיפול יקר שהרכב אמור היה לעבור לפי השנתון אבל לא לפי הק"מ, וקיים תמיד חשש שבעל הרכב חוסך בנקודה זו כי "יהיה בסדר"). אם יש לך חבר שעובד במוסך פורד, בקש ממנו להציץ במחשב לפי מס' רכב, ותחסוך את הנסיעה המשותפת עם הבעלים.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

תודה חבר'ההעניין עם הקמ' הנמוך נבדק והסיפור נמצא אמין. אין לי חשש לזיוף. הבעיה היא, אם מצבו הטוב של הרכב והקמ הנמוך מצדיק תוספת של עוד 1200 ש"ח מעל מחירון כאשר אני צריך לקחת בחשבון תוספת עלות לצמיגים, ולרצועת טימינג שעל פי הוראות היצרן צריך להחליפה בכל מקרה לאחר חמש שנים?

פורסם

15K זה אוטו חדש. אני הייתי לוקח אותו גם אם הוא קצת מעל המחירון.

תנסה להתגמש איתו קצת בגלל הצמיגים... אולי זה יעזור.

ואם אתה לוקח - ישר למוסך להחלפת נוזלים ובדיקה כללית של המערכות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

האם הבעלים טיפל באוטו לפי ק"מ, או לפי זמן?

אני חושב שבתקופת האחריות הבעלים חייב להכניס למוסך את הרכב אחת לשנה, כדאי לוודא שאכן כך נהג הבעלים.

פורסם
האם הבעלים טיפל באוטו לפי ק"מ, או לפי זמן?

הבעלים טיפל לפי זמן, אחרי שלוש שנים הוא עשה טיפול 60,000 ע"פ הוראות היצרן. הרכב גם טופל רק במוסך של פורד

ד"א האם החלפת רצועת הטימינג אחרי חמש שנים זה קסטח או שבאמת הרצועה מתבלה אפילו בקמלומטרז' כל כך נמוך?

פורסם

אכן מציאה. גם הבדיקה שנעשתה לרכב תקינה, ולא מראה כלום ממשהו "זניח". תציץ בת'רדים אחרים ותבין שמכוני בדיקה כותבים כל שטות שקיימת כדי לכסת"ח על עצמם.

בקשר למחיר - לך על זה (לדעתי), הרכב נשמע יופי וזה אכן חלק מהמחירון (ק"מ נמוך). תחשוב על זה ככה-אתה יכול למצוך רכב כזה במחיר 'מחירון', עם עוד 40K (לפחות), תקלות ובעיות. אז עוד כמה שקלים ויש לך ראש שקט ורכב שמסתמן שהוא במצב מצויין. אז תצטרך להחליף צמיגים ועוד כמה שמנים, ויש לך רכב במצב מצויין. לא שווה את זה?

• תוכן חדש...