Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בואנה, לפעמים אנשים כאן מגזימים בטירוף..

א. למה שהוא יפתח לי מכסה מנוע?

ב. למה שהוא ידע מה זה בכלל? הוא יגיד שינוי מבנה אם אשכרה דפקת משהו, אני יכול להגיד שעשיתי את זה במוסך המרכזי?!?

...Carpe Diem

פורסם
אני נגד שטיפת מנוע כי אתה לא יודע איזה בלגן חשמלי יש לי שם (אזעקה ישנה, וחיבורי מזגן מעפנים ביותר).
גם אני רציתי לעשות והמוסכניק עצמו נרתע והתחיל לגמגם... "אני לא יודע... זה אונו...בעיות חשמל...:? "

יניב

[SIZE=5][COLOR=red][/COLOR][/SIZE]

פורסם

שוטר בחיים לא יוריד אותי מהכביש בגלל צביעה

ואם הוא סתום אז אני אסביר לו בנחמדות שאני צבעתי את הפלסטיקים ואני אוציא אותם ואראה לו..

אנחנו לא עד כדי כך מפגרים שנרשה לסתום להוריד את הרכב מהכביש - כל עוד אפשר להראות לו שזה צבוע - אז יופי. (אין הורדה)

אני אוציא את הפלסטיק של המנוע ואראה לו - וככה גם עם הפלסטיק של המצבר וכל השאר. כולם נשלפים הרי ככה צבעתי אותם לא ?

סמיר.

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

עדכונים:

היום קניתי צבע יסוד לבן (14) ושני צבעים של ARTE שהם זוהרים (צבע מיוחד) באדום וכחול. אלו עלו 25(!) לאחד... נקווה שיהיה שווה את זה :D

בקרוב הצביעה...

...Carpe Diem

פורסם
ניסיתי פעם אחת, אבל אני פשוט לא מצליח להוריד חלק מהלכלוך והג'יפה... הלוואי ששלב ראשון המנוע שלי יראה כמו שצריך מבחינת ניקיון, אבל שכבות הזוהמה פשוט עבות מדי, וכל פעם מישהו מביא פה נבואות זעם של מה קורה אם מנקים (החומר יהרוס את הצינורות גומי, יהרוס את ההגנה של השמן+גריז+לכלוך נגד קורוזיה ועוד...).

יש המלצה סופית ואמיתית מה ואיך לנקות?

אז לא מספיק שאתה לוקח פיאט אונו אומללה וצובע אותה בצבעים מזעזעים מתחת למכסה המנוע,

אתה גם לא מנקה לפני כן את השטח ביסודיות?

חאפריות לשמה...

אני הייתי משקיע את הזמן בלעבוד ולחסוך , על מנת להתקדם לרכב אחר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל... לא מתאים לך תגובות חסרות רגש שכאלה...

ברור שמה שאני יצבע אני אנקה, רק יש לי בעיה לנקות את כלל האיזור אבל אני ינסה שוב עם החומרים שהומלצו כאן ואולי ילך יותר טוב...

ואין לאן להתקדם - אני מבסוט מהאוטו שלי...

...Carpe Diem

פורסם
בואנה, לפעמים אנשים כאן מגזימים בטירוף..

א. למה שהוא יפתח לי מכסה מנוע?

אם בוחן יעצור אותך הוא יפתח לך מכסה מנוע.... ובוחן יעצור אותך כי יש לך פיאט אונו... חוץ מלצחוק עליך עם החברים השוטרים שלו הוא לא יעשה לך כלום.

והוהו כמה שהוא יצחק....

פורסם

ראסמי אחי לא בא בקטע שלא להעליב אבל לדעתי לא כדאי לך לעשות סתם צבעים .

או שתעשה שחור יפה ותנקה ממש את החלקים או שאם כבר אז תצבע בצבע הרכב ולא בכל מיני צבעי הקשת שאנים קשורים.

פורסם

אף אחד לא מעליב, גם לא מי שיעצור אותי ויצחק :D:D:D:D

ומה זה בצבע הרכב? לצבוע בלבן? יהיה זוועת עולם... אני כבר מעדיף את צבעי הקשת... (ועוד זוהרים... )

...Carpe Diem

פורסם

בשביל מה לך לצבוע את כל החלקים באדום, כחול ושאר צבעים מזעזעים אחרים? (סליחה אם נפגעת). חבל על המאמץ, כמו שאמרו פה כבר- תנקה טוב טוב מתחת למכסה המנוע ככה שהכל יבריק וזהו.

פורסם

אני צבתעי בצבע הרכב אבל בתוף האוטו - עשיתי את זה היום - תמונות אני אשים מחר יצא פצצה

כסף מיטאלי הבאתי את הצבע מפחח וצבעתי עם פיסטולט....

יצא מהמם !!!

:silly: Cx5 - 2012

• תוכן חדש...