Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה שמתי לב שאפשר להעמיד את האוטו בעלייה בלי ברקס ובלי אנדברקס והאוטו פשוט לא מתדרדר. נגיד אני עוצר בעליה לוחץ קלאץ מלא מעביר לראשון, נותן ברקס חזק ומשחרר תבקרס, האוטו עוצר לא זז מילימטר אחורה.

רק עכשיו גלית את זה אחרי 6 שנים שאני עם האוטו הזה וחודש לפני שאני משדרג לאימפרזה. כי חוץ מהשיעורי נהיגה שלי אף לא עצרתי את האוטו לפני זינוק בעליה עם הברקס תמיד עם האנדברקס בניוטל.

הדבר הזה קיים בכל המכוניות עם גיר רגיל? או רק בסובארו לאונה DL 89??

פורסם

לא גילית שום דבר חדש.

בסובארו לאונה יש פטנט שקוראים לו Heel Holder (היל הולדר), שברגע שאתה מגיע לעלייה ולוחץ חזק על הברקס, אתה לא מתדרדר...

דבר שימושי מאוד לאנשים שגרים במקומות מרובי עליות.

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

אלביס עדיין לא גילית את אמריקה, קולומובוס הקדים אותך לצערך!

הדבר ידוע, והוא קיים בכל הליאונות( רק בחלקם הוא בוטל מטפשות)!

בברכה

החיפושיות( הביטלס)

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לא בוטל על ידי יצרן הרכב, אלא על ידי מכונאי ישראלי, שמפרק תיבת הילוכים לסובארו, ומעצלנות "שוכח" להרכיב את הכבל בחזרה,

או בהחלפת מנוע!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
לאחרונה שמתי לב שאפשר להעמיד את האוטו בעלייה בלי ברקס ובלי אנדברקס והאוטו פשוט לא מתדרדר. נגיד אני עוצר בעליה לוחץ קלאץ מלא מעביר לראשון' date=' נותן ברקס חזק [u']ומשחרר תבקרס[/u], האוטו עוצר לא זז מילימטר אחורה.

רק עכשיו גלית את זה אחרי 6 שנים שאני עם האוטו הזה וחודש לפני שאני משדרג לאימפרזה. כי חוץ מהשיעורי נהיגה שלי אף לא עצרתי את האוטו לפני זינוק בעליה עם הברקס תמיד עם האנדברקס בניוטל.

הדבר הזה קיים בכל המכוניות עם גיר רגיל? או רק בסובארו לאונה DL 89??

יכול שהבנתי לא נכון, אבל לשים בראשון, ולשחרר קלאטש? זה מחזיק כל רכב.. אומנם לא בריא, אבל עובד..

אבל שוב, כנראה שלא הבנתי נכון כי "יש פטנט"

פורסם

בנוגע להילוך ראשון בעליה

הרי נאמר שכדי למנוע הדרדרות בעליה, מומלץ להשאיר את הרכב בהילוך קדמי בנוסף לבלם היד.

העניון הוא שרוב האנשים קיבלו זאת כמובן מעליו ומשאירים את הרכב בהילוך ראשון, מה שדי מזיק להילוך,

במיוחד כשההילוך הראשון הוא ההילוך שמשתמשים בו הכי הרבה ולכן ניתן להשאיר את הרכב בהילוך רביעי או חמישי (למשל) מה שעדיין יזיק להילוכים אבל לאילו שנמצאים בשימוש פחות.

תקנו אותי אם אני טועה .

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

"יכול שהבנתי לא נכון, אבל לשים בראשון, ולשחרר קלאטש? זה מחזיק כל רכב.. אומנם לא בריא, אבל עובד.."

לא אח שלי טעות בידך. לא לשחרר את הקלאץ, אלא התכוונתי לשחרר את הברקס. הקלאץ עדין נשאר לחוץ.

סליחה שהייתי לא ברור.

פורסם

המערכת עובדת שהקלאץ לחוץ ובאמצעות כבל מחזיקה את הברקסים נעולים וזה אומר שיש לכם זינוק בעליה מהתחלת נסיעה רגילה- ידוע וקיים בהרב לאונות, אולם כמו שצביקה אמר זה הוסר בהרבה לאונות, בקיצור תהנה

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

למען הדיוק, למערכת קוראים HILL HOLDER (ולא HEEL HOLDER) והיא נמצאת, למיטב ידיעתי, בכל לאונה עם גיר ידני.

אגב, יצא לי לנהוג באופן אישי על סובארו לאונה מודל 86 (ידנית כמובן) ושם זה עבד יופי (גם אחרי כמעט 20 שנה).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
בנוגע להילוך ראשון בעליה

הרי נאמר שכדי למנוע הדרדרות בעליה, מומלץ להשאיר את הרכב בהילוך קדמי בנוסף לבלם היד.

העניון הוא שרוב האנשים קיבלו זאת כמובן מעליו ומשאירים את הרכב בהילוך ראשון, מה שדי מזיק להילוך,

במיוחד כשההילוך הראשון הוא ההילוך שמשתמשים בו הכי הרבה ולכן ניתן להשאיר את הרכב בהילוך רביעי או חמישי (למשל) מה שעדיין יזיק להילוכים אבל לאילו שנמצאים בשימוש פחות.

תקנו אותי אם אני טועה .

למיטב ידיעתי - אם תשאיר את הרכב בהילוך גבוה, הוא עדיין יכול להדרדר במקרים של עליות תלולות.

לא סתם יש הנחייה וכולם נוהגים כך, לפחות אלו שמקפידים על כך...

• תוכן חדש...