Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אלפא מיצרים מכוניות...לתצוגה!

סתם סתם..דרך אגב ראיתי לא פעם ולא פעמיים את הGT במציאות (לא הייתי כותב תגובה רק על סמך תמונות), היא עוף מוזר זה נכון, יפה..תלוי מי מסתכל..

כמו שהזכירו..צמד האותיות לא הופך אותה למשוה מיוחד, גם תג המחיר לא הופך אותה למשהו מיוחד (עובדה שיש לפחות 40 פריטים על הכביש) לכן אני לא מתלהב ממנה יותר מדיי...

בכל עת הייתי לוקח פיאט קופה על פניה בלי להסתכל אחורה..

ובכלל ההשוואה לב.מ.וו לא במקום, היא לא מתחרה בשום קטגוריה ולא גונבת לאף אחד פלח שוק מסויים..מבחינתי רכב דיי מיותר.

****דרך אגב אני יודע שזה לא היורשת לGTV והבררה היא כן, לכן אני לא מוצא טעם בשיווקה (חוץ מקידום מכירות/עידוד המותג בארץ)

ה-GT טובה/מהנה עשרות מונים מפיאט קופה

היתה לי בעבר פיאט קופה ואין המדובר בשום דבר יוצא דופן, יופי של מכונית אך כל הרעש סביבה מיותר וחסר כל שחר ולרוב נוצר ע"י אלו שמעולם לא נהגו בהנ"ל

BMW330i

למכירה מגבר 8011S MBL + רמקולים MONTANA EPS

פרטים בה"פ

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ה-GT טובה/מהנה עשרות מונים מפיאט קופה

היתה לי בעבר פיאט קופה ואין המדובר בשום דבר יוצא דופן, יופי של מכונית אך כל הרעש סביבה מיותר וחסר כל שחר ולרוב נוצר ע"י אלו שמעולם לא נהגו בהנ"ל

לדוד שלי היה את אחת הקופה הראשונות בארץ, אז הייתי דיי צעיר כך שלא יצא לי לנהוג בה, אך כל נסיעה בה הייתה חוויה...לא זכור לי אף רכב בזמנו שהשתווה לחבילה המדהימה של הקופה...

1.8T 8)

פורסם

הפיאט קופה היתה מבוססת על שילדתה הדי בינונית של הפיאט טיפו,ולמרות שכויילה מצויין(עוד יותר טוב מהדדרה של לנצ'ייה),היא סה"כ היתה לא הרבה יותר מפיאט טיפו.

לפחות היא היתה הפיאט האחרונה שהיתה מהנה לנהיגה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

"ה-GT טובה/מהנה עשרות מונים מפיאט קופה"

הגזמת STI. בעידן הרכב המודרני , מעט מאוד מכוניות פוגעות היישר למטרה . דהיינו אם נהיגה דינמית היא מודל הערכה כלשהו, דווקא הפיאט קופה היא מקומץ המכונות האחרונות שעוד היו מהנות לנהיגה.

מעבר לזה הן לא ממש ברות השוואה..

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם
הפיאט קופה היתה מבוססת על שילדתה הדי בינונית של הפיאט טיפו,ולמרות שכויילה מצויין(עוד יותר טוב מהדדרה של לנצ'ייה),היא סה"כ היתה לא הרבה יותר מפיאט טיפו.

לפחות היא היתה הפיאט האחרונה שהיתה מהנה לנהיגה.

סליחה, אבל את כותב שטויות.

אם היית נוהג בשתי המכוניות, הקופה והטיפו, לא היית מנחש שהן דומות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
סליחה, אבל את כותב שטויות.

אם היית נוהג בשתי המכוניות, הקופה והטיפו, לא היית מנחש שהן דומות.

נהגתי גם נהגתי בשתיהן.

גם גירסת ה 16V של הטיפו היתה מהנה למדי.

כנראה שלא הצלחת להבין את כוונתי,שטענתי שפיאט הצליחו להוציא את המקסימום מהשילדה הזו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

פיאט קופה היא פיאט קופה היא ...פיאט קופה:roll:

מכונית מצויינת לתקופתה,מיוחדת בעיצובה,התנהגות מהנה וגם חזקה יחסית - וזה הכל!

לא פרארי ולא שום דבר אחר.

וכן,הייתה לי כזאת...

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
פיאט קופה היא פיאט קופה היא ...פיאט קופה:roll:

מכונית מצויינת לתקופתה,מיוחדת בעיצובה,התנהגות מהנה וגם חזקה יחסית - וזה הכל!

לא פרארי ולא שום דבר אחר.

וכן,הייתה לי כזאת...

ג.

בדיוק.

לא בייבי פרארי ולא נעליים.

לא מבין מה כל הרעש.

גם לי היתה אחת וברוך שפטרנו

BMW330i

פרטים בה"פ

פורסם
ברוך שפטרנו?? :?

היית מביא לי אותה, הייתי גועל אותך מייסוריך!

;)

הזמנתי אותך לנהוג בה.

לא הגעת.

אם הית מגיע החלום שלך היה מתנפץ

BMW330i

פרטים בה"פ

פורסם

בייבי פרארי? נו מילא, אז על הצורה יש קונצנזוס לפחות וגם שם לכל היותר מדובר ברפליקה מוקטנת של משהו שמזכיר פרארי.[אולי].

לגביי הביצועים , לא צריך להשתלח בפיאט משום שאינה עומדת בקנה מידה אחד עם הכינויים שדבקו בה.

היא מכונה טובה מאוד, מהנה לנהיגה וזה הכול. לא צריך להשתולל ולכווץ את הקרדיט שכן מגיע לה [ומגיע לה] למימדים של פיאט אונו.

עם כלי הרכב שנעים בכבישים פה, לפחות היא [עדיין] מפרפרת משהו בפנים.

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

• תוכן חדש...