Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, כבר מלא זמן לא כתבתי פה, מהסיבה שהתחלתי שנת שירות אז גם לא יוצא לי להיכנס הרבה...

בכל אופן נחמד להיכנס מדי פעם, אפילו שקצת איבדתי עניין מאז שהתקנתי בשעה טובה את המערכת לפני חודשיים.

התקנתי בסאונד FX ואני מאוד מרוצה, טפו טפו לא היו לי בעיות עד כה. מקריאה פה ושם בפורום הבנתי שהם סגרו את שני הסניפים בתחילת החודש, אז רציתי לדעת למקרה שיהיו בעיות למי לפנות? אני מבין שהמספרים בכרטיס ביקור כבר לא ממש שווים משהו... האם עופר מתכוון לתת עדיין אחריות על ההתקנות שהוא ביצע?

פורסם

עופר היה שכיר בחברה, אין סיבה שהוא יתן אחריות ושירות על התקנות שהוא ביצע תחת החברה. אם בכל זאת הוא יכול לעזור אתה יכול לשאול אותו בה"פ (KICKER). לצערי כנראה שאין למי לפנות כפי שהיה ניתן ללמוד מהודעות קודמות בנושא.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...