Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטיפול 60 במוסך מורשה גדול וגרוע הוחלפה גם רצועת המנוע, אביזרים. (וגם טיימינג). מאז היו רעשים (אולי מתכתיים, לא יודע להגדיר) מכיוון הרצועה וכמעט רק שהמנוע קר ועד שמתחמם קצת.

לפני כחודש נסעתי במיוחד למוסך המרכזי (לא רוצה שום קשר עם המוסך הקודם, הם זבל) והם אכן זיהו רעש קל מכיוון הרצועה ולאור התעקשותי הוחלפה שוב! רצועת המנוע והפעם גם בוודאות המותחן (במנוע ה- 16 שס' המותחן אוטומטי אבל דורש כיוון בהחלפה).

עכשיו אני קולט שהרעשים מכיוון הרצועה ממשיכים, בוודאות פחות ממקודם ושוב רק שהמנוע קר. שמתי לב גם שנותנים גז עדין שומעים גם רעש של חיכון גומי שהאוטו מתחיל ליסוע ולמשך רבע שנייה, לדעתי מכיוון הרצועה.

עדיין לא הצלחתי להבין האם הרעש של חיכון הגומי קשור למזגן עובד או לא. אבל, הרעש הכללי מהרצועה לא תלוי במזגן.

עזרה בבקשה - מה יכולה להיות הבעיה? מה עוד אני יכול לבדוק, מה לבקש שיבדקו במוסך ? כל דבר שעולה לכם בראש!

החלקים כולם מקוריים ומאז ההחלפה האחרונה נסעתי כאלף ק"מ.

נ.ב.: הסיפור מהת** היה שגילו במוסך המרכזי שיש נזילה ממשאבת המים ולהזכירכם החלפתי טיימינג ממש לפני כמה חודשים, ההמשך ברור לכולם :cry:

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

אני אוסיף עוד שאלה - האם הרעש יכול להיות קשור לאלטרנטור (ואז למה רק שהמנוע קר?) או אולי למדחס המזגן - איך אני יכול לבדוק את הדברים בעצמי.

ורק להזכיר: יש לרצועה מותחן אוטומטי שהכיוון שלו בזמן החלפה אמור להיות פשוט ביותר (היינס...)

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

שלום לך

יתכן באמת שהרעש שלך הוא מהאלטרנטור .

וזה קורה רק שהמנוע קר בגלל שכאשר המנוע

קר המכללים באלטרנטור תפוסים ומקובצים

עד שהמנוע מתחמם והם מתרחבים או מתפשטים .

בדיקה

שחרר את רצועת המנוע מהאלטרנטור ומהמזגן

ותניע את הרכב .

אם אתה שומע עדיין את הרעשים אז זה לא מהאלטרנטור

ולא מהמזגן או מה שקשור בינהם.

מקווה שעזרתי אייל מוסך סמיילי יקנעם

פורסם

אולי מותחן ? , אולי מייסב שחוק ?, אולי הרבה דברים , בצורה הזאת שאתה שואל לא ניתן לתת לך תשובה מכייון שאנו לא שומעים את הרעש , לכן הפתרון הכי טוב הוא שתגש חזרה למוסך בו החליפו לך את הרצועות ותבקש שיבדקו שוב .

• תוכן חדש...