Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קומפוננט הייתי הולך על איזה MBQ או מוראל הייבריד אלה שתי קומפוננטים שממש התאהבתי בהם...2000

מגבר אני הייתי ממליץ לך לבדוק DLS או מגברים של אטון (לכל החברה שיגידו שאין אטון בארץ אני מכיר את החברה שמייבאים אותם אישית)...

סאב או את המולטי אוהם של פייז או את ההי גרייד של פייז...1500

רדיו דיסק הייתי הולך על אלפיין 9833 או 9835 או 9855 אחד מהשלישיה האלה...שזה בסביבות ה 3000

נשאר תקציב לא רע בכלל להתקנה ואם עוד ישאר מזה הייתי משקיע באיטום...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי ממליץ לך על HU של אלפיין 9855

קומפוננט וסאב של Rainbow

http://car.rainbow-audio.de/products/introduction.php?lan=2&pro=1&lin=2

מגבר 4 ערוצים + מונובלוק של Clif Designs או Genesis

www.clifdesigns.com

http://www.genesis-ice.com/

לא הייתי מתפשר על איכות החיווט וההתקנה כמבון שחשוב לקנות ציוד ברמה הזו רק מיבואן מורשה מטעם היצרן.

MB SLK 320 - 2002

פורסם

:-)

בני , יש לך מושג כמה עולה לבנות מערכת עם הרכיבים שהצעת ?

רק הסט קומפוננט עולה לו יותר מכל התקציב שלו ...

פעם הבאה תבדוק ותחשוב לפני שאתה סתם שולח הודעות.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
:-)

בני , יש לך מושג כמה עולה לבנות מערכת עם הרכיבים שהצעת ?

רק הסט קומפוננט עולה לו יותר מכל התקציב שלו ...

פעם הבאה תבדוק ותחשוב לפני שאתה סתם שולח הודעות.

HU יעלה כ-2700 בערך

קומפוננט Rainbow Profi יעלה כ-4000 בערך

מגבר Clif Designs CD40.4LX יעלה בדיוק 3600 ש"ח

מחירים מצי'פר... והכל מהיבואן הרשמי וכולל אחריות.

עפר, פעם הבאה... תחשוב אתה לפני שאתה מגיב בשחצנות

ואגב, זה פחות או יותר (פרט לקומפוננט-שאצלי הוא יותר יקר) שמותקן אצלי ברכב

MB SLK 320 - 2002

פורסם

אני שמח מאוד שפתאום הסט שהמלצת עליו , Platinum Line שעולה 2000 דולר בחול :

http://www.speedsound.com/caraudio.asp?pg=products&specific=jncqhmkpc

הפך לסט אחר, CS 265 Profi Kick , שבמקרה הוא גם הרבה יותר זול , ועולה 720 דולר בחול .

http://www.iqcaraudio.com/rainbow/profi/index.htm

בנוסף לכך , שאם תשים לב , גם לפי החישובים שלך , ובלי מגברים של גנסיס , ועוד בלי סאב , בלי איטום , בלי חיווט ובלי התקנה אתה כבר חורג מהתקציב.

מעבר לזה , כתבת שציוד ברמה כזאת צריך לקנות רק מיבואן מורשה מטעם היצרן - אתה חושב שציפר הוא אחד כזה ? לא שמת לב שמשום מה לא מופיעה אף מילה לגבי אחריות בקשר לסט הזה ( בניגוד לסטים אחרים ) ??

בקיצור כמו שאמרתי קודם , תחשוב ותבדוק לפני שאתה כותב דברים .

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר מהכרות אישית עם החברה של צ'יפר הוא עומד מאחורי כל מוצר שהוא מוכר....

חבל שדברים נזרקים באוויר סתם בזמן האחרון אתם שורפים מתקינים ועל כלום...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

חברים יקרים, נראה לי שקצת השתוללתם עם ההמלצות שלכם,10K זה עדיין הרבה כסף,אבל לא נכנסים בתקציב הזה כל ה"חלומות" שלכם...גנסיס , רייבנו,קליף דיזיין נאקאמיצ'י וכו' זה רכיבים שעולים הרבה כסף...

ההמלצה שלי תהיה:

פאנל ברמה גבוהה כמו האלפיין 9855 או הקלריון טאץ' או ה855MC עולה בסביבות ה3600 ש"ח.

למרות שאפשר להסתפק באלפיין 9853 בסביבות ה2600-2800 ש"ח.(וזו גם ההמלצה שלי)

סט קומפוננט הייבריד אוביישן 6 עולה בסביבות ה 2000ש"ח.

מגבר 4 ערוצים לדומת הJBL 75.4 יעלה בסביבות ה1300-1400 ש"ח.

כבר הגענו ל6K(עם האלפיין 9853, אם הולכים על יותר איכותי זה כבר יעמוד על 7K).

סאב לדוגמת ה-VMAX, או ZR או קאפה או מוליטאוהם של פייז,או משהו בסגנון זה בערך 1400-1500 ש"ח מקסימום(תלוי בסאב) עם תיבה.

ואנחנו עומדים על 8.5K.

ומה שנשאר צריך ללכת על התקנה+חיווט איכותי(עדיף להשקיע בRCA איכותיים הם תמיד מחזירים את הכסף)+אטימת דלתות קדמיות-חובה=1000-1500 ש"ח.(התקנה של HU+מגבר+קומפוננט+סאב צריכה לעלות בסביבות ה700 ש"ח, אטימת דלתות צריכה לעלות משהו כמו 600-700 ש"ח .)

למרות שאני הייתי משקיע יותר באטימה ומביא סט של כל הרכב(BULK) ואז ישנה האפשרות באמת לנצל את הקומוננט והסאב על אטימת דלתות ובגאז'.

ואז אנחנו מגיעים לרכיבים הגיוניים שנכנסים בתקציב של10K.

וזה ידידי, רק ההתחלה.:)

under construction..

פורסם
אני שמח מאוד שפתאום הסט שהמצלת עליו , Platinum Line שעולה 2000 דולר בחול :

http://www.speedsound.com/caraudio.asp?pg=products&specific=jncqhmkpc

הפך לסט אחר, CS 265 Profi Kick , שבמקרה הוא גם הרבה יותר זול , ועולה 720 דולר בחול .

http://www.iqcaraudio.com/rainbow/profi/index.htm

בנוסף לכך , שאם תשים לב , גם לפי החישובים שלך , ובלי מגברים של גנסיס , ועוד בלי סאב , בלי איטום , בלי חיווט ובלי התקנה אתה כבר חורג מהתקציב.

מעבר לזה , כתבת שציוד ברמה כזאת צריך לקנות רק מיבואן מורשה מטעם היצרן - אתה חושב שציפר הוא אחד כזה ? לא שמת לב שמשום מה לא מופיעה אף מילה לגבי אחריות בקשר לסט הזה ( בניגוד לסטים אחרים ) ??

בקיצור כמו שאמרתי קודם , תחשוב ותבדוק לפני שאתה כותב דברים .

כפי ש-MDMA הנכבד כבר אמר,

כל החברות שהוזכרו- clif, rainbow הנמכרים בצי'פר מגובים באחריות מלאה של חברת אודיו-ארט בעמ ומגובים באחריות מקורית. אתה מוזמן לפנות לתומר מצ'יפר ע"מ לוודא שיש יבואן בלעדי מורשה ולקבל את תשובתם בעניין אודיו ארט בע"מ שמייצגים עוד חברות מעבר למה שהוזכר מעבר לכך אתה מוזמן לפני לחברה מאודיו ארט בעצמך כמו שאני עשיתי-חברה נחמדים ומקצוענים אמיתיים. מעבר לכך, התמחור בארץ מאאאאד הגיוני ומאד קרוב לזה שבחול. מחירי הרכיבים שהזכרתי מאד קרובים 10K ונכון לא משאירים מקום לאיטום....אי מבין שאתה מציע לבחור להתפשר באיכות הרכיבים ולקנות פיוניר נעיקר לעשות איטום...

MB SLK 320 - 2002

פורסם

אם יש אחריות חבל שהם לא רושמים את זה. אני באמת ובתמים לא מבין למה הם לא רושמים זאת במידה ואכן יש . הרי בשאר הרכיבים כן רשום.

שוב , המלצת לו ללכת על סט מסדרת פלטיניום ליין . הסט הזה עולה בחול 2000 דולר. לכן אמרתי לך שרק הסט הזה עולה כמו התקציב של הבחור. אתה בחרת פתאום לתת קישור לסט אחר שהוא מסדרה זולה , ואתה מנסה עוד להוציא אותי קשקשן ?

דיברת על מגברים של גנסיס . נתחיל מזה שאין לגנסיס יבואן בארץ , ומעבר לזה אתה יודע כמה עולה מגברים שלהם ?

גם אחרי שנחשב את התקציב עם הקליף במקום הגנסיס , והסט מהסדרה הנמוכה של ריינבו , אתה משאיר את הבחור בלי סאב , בלי איטום , בלי חיווט ובלי התקנה. כך ששוב , זה לא נכנס בתקציב ..

אני לא יודע כמה ניסיון בהתקנה ובניה של מערכות יש לך , אבל להתקנה איכותית , למיקום אלמנטים , לאיטום ועוד הרבה דברים בהתקנה יש חשיבות עצומה בתוצאה הסופית . לא פחות מלקנות רכיבים איכותיים. אז כן , לפעמים צריך להוריד במחיר של הרכיבים לטובת התקנה רצינית. התוצאה הסופית תהיה טובה יותר.

חבל שאתה מנסה לריב ולהתנגח .

מיכאל , לא שרפתי ולא השמצתי שום דבר בקשר לציפר. פשוט צינתי את העובדה שלא דובר שם על אחריות .

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עפר, גם ל-GENESIS יש יבואן רשמי בארץ, ואתה יכול לקנות שוב דרך צ'יפר או לפנות ליבואן ישירות.

בעניין הקישור לסדרת הפלאטינום , הנ"ל הובא בטעות ותוקן.

MB SLK 320 - 2002

פורסם
חברים יקרים, נראה לי שקצת השתוללתם עם ההמלצות שלכם,10K זה עדיין הרבה כסף,אבל לא נכנסים בתקציב הזה כל ה"חלומות" שלכם...גנסיס , רייבנו,קליף דיזיין נאקאמיצ'י וכו' זה רכיבים שעולים הרבה כסף...

כבר הראו פה בפורום שקליף דיזיין לא עולים הרבה כסף.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=643948#post643948

פורסם

מגבר 4 ערוצים של קליף נמכר בצ'יפר בסביבות ה-4000 שח וזה המתחרה של רוקפורד 8004 שנמכר גם באותו הסכום ולדעתי אין מה להשוות ביניהם...קליף תהיה הבחירה באופן אוטומטי

MB SLK 320 - 2002

• תוכן חדש...