Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנה התמונות של ההגה כשהוא מותקן על האוטו:

10092005(001).jpg

10092005(002).jpg

10092005(003).jpg

10092005(004).jpg

10092005.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

כן יש הגה ספייר וגם יש קומבינות בטסט כך שאני ממש לא דואג בקשר לטסט מה שיש לי לדאוג זה משוטר שיכול לעצור אותי בכביש ולהוריד את הרכב מהכביש.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

את זה אני לא יודע למה זה לא חוקי,גם אני הייתי רוצה לדעת למה זה לא חוקי?

פורסם

ההגה לא עגול, עכשיו לא תוכל לקחת איתו סיבובים כמו ערס :|

עזבו, אני מצחיק את עצמי בתוך שעמום כבד.

בהחלט מדהים, ונראה נוח ביותר לאחיזה נכונה :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

שינוי מבנה.

המיצובישי שלך לא GLXI? לא מצאתי שם שעון טורים.

אני מתכוון ברצינות להתחיל לחפש סופרלנסר ידנית בקרוב. השאלה היא כמה הן נפוצות בכל רמת אבזור בכלל.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
שינוי מבנה.

המיצובישי שלך לא GLXI? לא מצאתי שם שעון טורים.

אני מתכוון ברצינות להתחיל לחפש סופרלנסר ידנית בקרוב. השאלה היא כמה הן נפוצות בכל רמת אבזור בכלל.

יוסי.

האוטו שלי זה שנת 96 גיר רגיל GLI רמת גימור הכי פשוטה ללא שעון טורים ללא כרית אוויר וללא ריפוד בדלתות וללא משענת יד מאחורה במושבים.

אבל התקנתי לבד שעון טורים.

01-07-05_1546.jpg

פורסם

את החוט שנותן פולסים ל מד הטורים לקחתי מהפלג שמתחבר למפלג(חוט בצבע חום ירוק) ואת שאר החוטים חיברתי כמו שהיה כתוב בשירטוט הרכבה של המד טורים.

• תוכן חדש...