Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין מה להגיד הגה פשוט חבל"ז...

וגם נוח מאוד והוא כמובן קטן יותר מההגה הקודם...אבל אהבתי את התנוחת הישיבה עם האחיזה של ההגה היום..

תתחדש. א-ח-י.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מישהו יכול בבקשה להסביר מדוע זה לא חוקי להתקין הגה ספורט? הרי לא הוספתי משהו חדש למבנה ההגה כגון כרית אוויר,ההגה נשאר אותו הגה עם צופר באמצע אז מדוע זה לא חוקי???

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

זה נכנס להגדרה המטומטמת של שינוי מבנה...

ההגיון היחידי בזה שאם ההגה היה חוקי אז כל אחד יכל לייצר הגה בבית ולהרכיב מה שבא לו...

חייבים להיות איזשהם תקנים... רק שלצערנו בישראל הולכים לפי תקני היצרן...

Scooby WRX

• אחראי פורום
פורסם

קצת קשה להתווכח שמדובר בבטיחות, כי אם כל חאפר יעשה לו הגה,לאן נגיע?

ואני ממש לא מתכוון אליך (פותח השירשור), כי כמה כבר היו משקיעים ככה?

אני הייתי אחרי כמעט שנתיים עם הגה ספורט בסמוראי - בלי בעיה משוטרים

(ועצרו אותי לא מעט...) וגם לא בטסטים בלי שום קומבינה.

עבודה יפהפייה! נראה טוב מאוד.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הבעיה היא שכמו שאתה עשית את זה מקצועי תמיד יקום המטומטם שיתן 2 פיקים ולא יתפור כמו שצריך

ואז מה ? באמצע סיבוב על 120 יתנתק לו ההגה...

פורסם

על טימטום משלמים. אין מה לעשות.

שאותו חאפר יתרסק עם ההגה בידיים אם הוא היה מספיק חכם לקחת על עצמו בניית הגה לאוטו שלו.

משכנתא זה קל

פורסם

תגיד לי זה נוח בכלל הצורה הזאת?

אני מבין הגה ספורט נוח וקטן אבל למה לא עגול?

אם אתה דואג ממשטרות לדעתי היית צריך להתקין הגה עגול,ככה השוטר לא ישים כלכך לב,אבל הגה עם צורה כזאת זה הדבר הראשון שיתפוס לו את העין.

פורסם

זהו אני מצטרף לשאלתו של איציק , בדיוק באתי לשאול את אותו הדבר מה הקטע של הקטע הישר בהגה ? זה משמש למשהו ?

וכל הכבוד באמת , זה נראה מעולה .

GTA זה הכי אחי .

פורסם

הקטע הוא שעם ההגה הישן כשהיתי מתישב באוטו היה ממש לא נוח לי כי הרגליים היו נוגעות לי בהגה ואם היתי מרים את ההגה אז הידיים היו מתעיפות ממש מהר כך שההגה הזה ממש נוח לי כי גם אפשר לכוון אותו יחסית נמוך שיהיה נוח לידיים וכך גם הוא לא מפריעה לרגליים וגם האחיזה שלו ממש נוחה בהרבה יותר נוחה מההגה המקורי.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

ההגיון אומר שאם תכוון את ההגה נמוך\כסא גבוה הוא לא יגע בישורת אבל יגע בסיבוב ולדעתי זה מאוד מסוכן !

תאחלס זה בנוי לכניסה נוחה יותר לבאקטים כי בגלל השולים הגבוהים שלהם אתה צריך לעלות עם האגן...ככה אתה נכנס ואז שאתה מתיישב בתוך הבאקט אז אתה כבר מספיק נמוך כדי שלא יגע בך בסיבוב....

פורסם

ביקשו ממני לתת חו"ד אז נתתי את מה שאני מרגיש כשאני נוהג באוטו שלי אולי כל אחד אחר היה מרגיש אחרת עם ההגה הזה או עם ההגה המקורי מה שכן נוחות הנהיגה שלי השתפרה במקצת אבל בכל זאת עדיין יש לי את המושבים הלא נוחים והמגעילים של הסופר לנסר ואני ממש שוקל להחליף אותם למושבים של גאלאנט ספורט(אני מכיר את הנוחות של המושבים בגאלנט כי יש אחת כזו במשפחה).

מה שכן בזמן סיבוב ההגה ממש לא מרגישים את הישורת שיש למטה בהגה כלומר אתה מסובב אותו כאילו זה הגה רגיל(עגול) וממש לא שם לב לזה שההגה למטה ישר.

• תוכן חדש...