Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה תאמר לגברת.....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה תאמר לגברת שעל הבקר ביום שיש האחרון נימנמה לה על ההגה.....איחרה לעצור...וניכנסה בי מאחור, נזק לטמבון אחורי, לתא מטען, ולכנף.

אני יוצא ותופס את הראש....ושואל את הגברת" תגידי....את קולטת מה עשית לי????

את השבתת לי את הרכב.....לך תשיג עכשיו פגוש כזה......ל ds 72

מה אתה עושה ענין היא אומרת לי......אני רואה שהרכב נוסע....

אז מה תאמר לה???

אריה

ds72

פונטיאק 72

פורסם

אז מה תאמר לה???

מחליף לה את הגלגלים בבלוקים, ואומר לה שלא תעשה עניין. ואפילו שעכשיו התאוצה וצריכת הדלק ישתפרו פלאים....

:roll:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם
מה תאמר לגברת שעל הבקר ביום שיש האחרון נימנמה לה על ההגה.....איחרה לעצור...וניכנסה בי מאחור, נזק לטמבון אחורי, לתא מטען, ולכנף.

אני יוצא ותופס את הראש....ושואל את הגברת" תגידי....את קולטת מה עשית לי????

את השבתת לי את הרכב.....לך תשיג עכשיו פגוש כזה......ל ds 72

אז מה תאמר לה???

אריה

ds72

פונטיאק 72

זה לא משנה מי אשם.

ברגע שאישה יצאה מהמטבח היא אשמה! :wink:.

גם אני עמדתי השבוע ברמזור ופתאום אני מרגיש דחיפה קלה. מזלו של הזקן שלא קרה קלום לסובארו אחרת הימים הספורים שנשארו לו היו הופכים לשניות ספורות.:twisted:

זה לא יאומן צורת האדישות והזילזול של אנשים כלפי רכבים ישנים.

אני לא מרחם במי שיכנס לי באוטו. אני לא אהיה אחראי למעשי ברגע זה!!!

(יש לי מנעול הגה-דושה 2 חלקים מברזל שניראה מאוד כואב :wink:)

משה.

P9037643%20(Medium).jpg

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

מבקש ממנה בנימוס את הפרטים , מנסה להחתים אותה על הודאה באשמה , ותובע אותה על הנזקים.

נראה מי יעשה עניין.

תצטרך אולי לייבא פגוש - לא ?

פורסם

אומר לה:תגידי לדנה אינטרנשיונל שתוציא אותך ממאגר המנויים שלה,ושתיתן לך גם את כתובת

הרופא המנתח שלה על מנת שתוכלי להיות כמונו הגברים-ועכשיו לפירסומות.............

פורסם

יש קללה בצרפתית... טוב דרום צרפת.... טוב לא בדיוק בצרפת.... בסדר, בסדר, במרוקאית! אבל אני רוצה להישאר חבר בפורום... אז תימצא בגוגל בעצמך....-משתתף בצערך ידידי הדבר היחיד שניתן לעשות זה לבדוק אם יש לגב' ביטוח טוב, להזמין חלק מחו"ל ולקוות לטוב-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
תובע אותה על הנזקים.

יש מושג למישהו אם ניתן ליתבוע במקרים כאלה על עוגמת נפש?

Moshe Azulay

פורסם

תתבע את חברת הביטוח שלה על הכל, יבו טמבון, תיקון הנזק איפה שאתה תבחר, החזרת הרכב לקדמותו, וזהו.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
תתבע את חברת הביטוח שלה על הכל, יבו טמבון, תיקון הנזק איפה שאתה תבחר, החזרת הרכב לקדמותו, וזהו.

מהנסיון שלי:

הערכת שמאי.

תיקון.

תביעה בצירוף כל הקבלות.

משה.

Moshe Azulay

פורסם

באמת שלא ברור לי הענין: האם על רכב ישן לא חל הביטוח? הרי יש חלפים שכאלה, עדיין. אם לא בארץ - אז בחו"ל. הביטוח חייב לכסות, לא? אז מה אם הוא ינסה להתחמק, הם תמיד מנסים זאת - החוק לצד הנפגע. או שאני סתם לא מבין כלום? כלומר, מה תגיד חברת הביטוח לתובע? "קפוץ לנו"? הרי יש חוק וסדר. אשמח אם משהו יסביר מה בעצם התהיות במקרה זה. ולנפגע אני מאחל שישקם במהרה את ריכבו. חולה על המכוניות האלה (לדוד שלי הייתה כזאת בשנות ה- 70 בשוויץ. פתוחה... אח..)

פורסם
זה לא משנה מי אשם.

ברגע שאישה יצאה מהמטבח היא אשמה! :wink:.

גם אני עמדתי השבוע ברמזור ופתאום אני מרגיש דחיפה קלה. מזלו של הזקן שלא קרה קלום לסובארו אחרת הימים הספורים שנשארו לו היו הופכים לשניות ספורות.:twisted:

זה לא יאומן צורת האדישות והזילזול של אנשים כלפי רכבים ישנים.

אני לא מרחם במי שיכנס לי באוטו. אני לא אהיה אחראי למעשי ברגע זה!!!

(יש לי מנעול הגה-דושה 2 חלקים מברזל שניראה מאוד כואב :wink:)

משה.

אין שום צורך בתגובות השוביניסטיות האלו.

זה יכול לקרות לכל אחד,וגם אם חלילה יכנסו לך בסובארו,אין לך הרבה מה לעשות זולת לקחת את הפרטים ולתבוע את הביטוח של הצד הפוגע.

ולעיניין המנעול הגה והשניות הספורות שהיו אמורות להיות משך חייו של "הזקן"-גיבורים יותר גדולים ממך סיימו תיגרות בבתי חולים או אף גרוע יותר.

אתה תצא עם מנעול הגה,והצד השני ייצא עם אקדח,ניראה מי יפגע יותר.

ובנוגע ל"זקן"-גם אתה שתגיע לגיל 75,נניח,לא תירצה שבחור בן 25 ירים עליך ידיים.

תחשוב על זה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...