Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת מה הכי כדאי לעשות כדי לשפר את הבלימה של האוטו אני יודע שיש כמה אפשרויות. אבל אני לא יודע מה הכי כדאי :roll: יש לי כמה שאלות למי שיודע א.האם כדאי להחליף קאליפר ואם כן אז של איזה אוטו וכמה זה עולה :?: ב.איזה רפידה היא מומלצת אני יודע שרפידות של SPARO או OMP הם צרכים להתחמם בשביל לקבל תפוקה מירבית ואת זה אני לא רוצה. ג.איזה דיסק כדאי האם כדאי ללכת על ברמבו :?: ד.ומה קורה אם הברקסים האחוריים להשאיר אותם סטנדרתי :?: ה.כמה כל הבלאגן הזה עולה :?::wink:

פורסם

אם אתה לא מתכוון להשקיע 5000 ש"ח במערכת בלימה, הדבר הכי טוב שתוכל לעשות זה להחליף דיסקים מלפנים (מחוררים, מחורצים, מאווררים), רפידות בכל הגלגלים ונוזל בלמים. העלות משתנה, אבל עד כ-1500 ש"ח, אולי מעט יותר. (לא כולל הרכבה) במדויק אתה יכול לבדוק אצל יובל מלמד (ספארקו, מתחת לסוכנות סובארו בת"א) או אצל פאסט אוטוספורט בפ"ת (ויש כמובן עוד מקומות...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מאחורה אל תגע בכלום, חבל על הכסףת מה שיש שם זה מספיק.

מקדימה בסכום של כ-1200 ש"ח אתה מחליף את כל המערכת לכזאת של ברלינגו (קאליפרים + דיסקים + רפידות + נוזל 5.1).

דיסקים של ברמבו נמצאים בכל פיז'ו (הסכם בין יבואן ברמבו ללובינסקי), הם מעולים ודי זולים, כ-200 ש"ח.

מחורצים/מחוררים וכו', יש רק בהזמנה מיוחדת, יעלו לפחות פי 4-5.

רפידות, ספאקו טובים אבל דורשים חימום.

ATE מאוד טובים אבל מורידים הרבה אבקה. הרבה מאוד.

טקסטר עכשיו בבדיקה אצלי, אני אודיע לך. :D

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
מאחורה אל תגע בכלום, חבל על הכסףת מה שיש שם זה מספיק.

מקדימה בסכום של כ-1200 ש"ח אתה מחליף את כל המערכת לכזאת של ברלינגו (קאליפרים + דיסקים + רפידות + נוזל 5.1).

דיסקים של ברמבו נמצאים בכל פיז'ו (הסכם בין יבואן ברמבו ללובינסקי), הם מעולים ודי זולים, כ-200 ש"ח.

מחורצים/מחוררים וכו', יש רק בהזמנה מיוחדת, יעלו לפחות פי 4-5.

רפידות, ספאקו טובים אבל דורשים חימום.

ATE מאוד טובים אבל מורידים הרבה אבקה. הרבה מאוד.

טקסטר עכשיו בבדיקה אצלי, אני אודיע לך. :D

1200 ש"ח??? אתה בטוח?? מפירוק, אני מניח, אבל עדיין...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
1200 ש"ח??? אתה בטוח?? מפירוק, אני מניח, אבל עדיין...

קליפרים של ברלינגו מפירוק עולים כ-600 ש"ח בפעם האחרונה שבדקתי.

אם כבר עושים revision למערכת, אז צינורות בלימה שזורים לא יזיקו

והם עולים כ-350 (זה המחיר של רביעיה של ספארקו).

MCS 2008

פורסם

לרוני - כמובן קאליפר מפירוק, כל השאר חדש מהשקית.

לאורן - המערכת (נוזל) מתחממת, הגומי המקורי הוא בעל רגישות לחום, לכן הוא מתנפח.

אם הוא מתנפח יש פחות לחץ על הקאליפר ולכן בלימה חלשה יותר.

צינור שזור מתכת לא מתנפח.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

תודה רבה לROY306 ולכל השאר. זה היה חשוב לי מאד. אני אז ילך על קאליפר של ברלינגו,לגבי רפידה עוד לא החלטתי,ודיסק של ברמבו. אני רק מקווה שיש דיסק ברמבו שמתאים לקאליפר. לגבי שמן דוט 5.1 וצינורות שזורים נילקח גם בחשבון. שוב תודה :lol:

• תוכן חדש...