Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם שכשמנתקים מצבר לתקופה ארוכה, האימובילייזר מספרים(קודן), של פויינטר , האם המספרים ישתנו או שישארו כמו שהיו קודם?

האם הקודן זוכר את המספרים גם כשהמצבר מנותק לתקופה ארוכה? אם לא, כמה זמן הקודן כן יזכור את המספרים?

תודה.

פורסם

אורך זמן, למה אתה מתכוון? כמה זמן?

בכל מקרה אמור לזכור, אלא אם אתה מדבר על חודשים ארוכים ממש אין לי מקרה שקרה בכל האלפים שהתקנו שקוד אבד אחרי כמה חודשים או לחילופין אף אחד מהם לא השבית את האוטו לכמה חודשים.

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

התכוונתי אם אני נוסע לחו"ל נאמר לחודש, אני מנתק את המצבר, האם הקודן יזכור את המספר ברגע שאחבר אותו לאחר חודש?

תודה.

פורסם

תלוי בקודן,אני מניח שיש קודנים שיזכרו.

לחבר שלי ניגמר המצבר והקודן לא קיבל את הקוד, הפיתרון היה "קוד דורס"-זה הקוד שמקבלים עם התקנת הקודן והוא צרוב בחומרה ולא ניתן למחוק אותו

ככה שאם הקודן משתגע אתה מכניס קוד דורס וזהו רק תמצא את הקוד ותבדוק אם הוא עובד

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

איפה שמתקינים אמורים לדעת מהו אותו קוד דורס?

מדובר בקודן מדגם "שלדג" של פוינטר.

רשום לי על הדף המצורף לקודן קוד מאסטר בעל 6 ספרות, האם זהו הקוד הדורס? כרגע אני מפעיל אותו ע"י הקשת 4 ספרות ולא 6.

אם משהו יוכל לתת לי את הקוד הדורס just in case אני אודה לו.

פורסם

אין צורך תמיד בסוללת גיבוי על מנת לשמור נתונים (ראה ערך דיסק קשיח).

במקרה הזה יתכן ומדובר באיזשהו מיקרומעבד/ג'וק עם זיכרון מהו הקוד הנכון, כנראה מסוג OTP.

סתם ניחוש, כי אני ממש לא יודע איך בנוי הקודן עצמו...

...Carpe Diem

• תוכן חדש...